Žene moje sad kad sam već došla sebi da kažem da je jučer na svijet došla naša ljubav imena Valerija .3100Kg i 48 cm duga. Dugo sam plakala poslije anestezije i kažu da sam samo pričala o tome kako sam je dugo čekala. Muž me dočekao u sobi i čuvao dok sam se smirila kada su mi je donijeli jedva dodoh sebi. Da je to moje dijete i da bi sad umrla za nju. Rana i stomak boli ali ništa strašno iskreno mislila sam da vise to boli. Doduše infuzija je tu sa analgeticima. Sutra već ustajanje i kupanje. Želim svima vama zahvaliti na ovom preeedivnom iskustvu podrsci i svime. Naravno oszajemo u kontaktu uvijek 😘😘 evo i msla slikica u sljedećem postu. Puno pozzzz 💗💗
Divno, divno...čestitam ti, mazite se, pazite i puno puno volite 🫶🫶🥳🥳😍❤️
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Cestitam Jelušićka! Malena je preslatka, a ime predivno. Brz oporavak ti zelim ❤️
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Jelušićka čestitam 🤗 brz oporavak! Predivnaaa kćer, uživajte.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Čestitam ❤️❤️🥰🥰🥰
Bebica je preslatka 🥰
Hvala što si podijelila priču, baš je bilo divno za čitati! Želim ti brz oporavak i uživajte sad jedna u drugoj 💕
Žene moje sad kad sam već došla sebi da kažem da je jučer na svijet došla naša ljubav imena Valerija .3100Kg i 48 cm duga. Dugo sam plakala poslije anestezije i kažu da sam samo pričala o tome kako sam je dugo čekala. Muž me dočekao u sobi i čuvao dok sam se smirila kada su mi je donijeli jedva dodoh sebi. Da je to moje dijete i da bi sad umrla za nju. Rana i stomak boli ali ništa strašno iskreno mislila sam da vise to boli. Doduše infuzija je tu sa analgeticima. Sutra već ustajanje i kupanje. Želim svima vama zahvaliti na ovom preeedivnom iskustvu podrsci i svime. Naravno oszajemo u kontaktu uvijek 😘😘 evo i msla slikica u sljedećem postu. Puno pozzzz 💗💗
Čestitam ti draga na predivnoj djevojčici. Želim ti brzi oporavak i da uživaš u malenoj princezi 🥰🥰🥰
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Jelušićka čestitam! 🥳❤️❤️
Malena je predivna 😍
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Jelušićka iskrene čestitke 😍☺️❤️ princeza je predivna, da vam dobra, živa i zdrava! Tebi želim brzi oporavak i da čim prije idete domeka.🤗🥰❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Draga Jelusicka, tu smo sve od početka i pomalo se bliže trenuci kad ćemo sve upoznati svoje srecice. Jako si emotivno to doživjela, suze mi idu na oči od pomisli, vjerujem da je to nesto prelijepo ❤️ uzivaj sa svojom srećom i javi nam se kad stignes 🤗🤗🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji