Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    23. Kolovoz 2023. 14:41

Teich raste beba a neda se van 🙂 valjda ćemo još malo krenuti s porodima 🤣 
    MalaG bravooooo💙
    Jelušićkaa čekamo da se javiš u dva komada 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

lalaland1991
    23. Kolovoz 2023. 20:26

amarenna

Teich raste beba a neda se van 🙂 valjda ćemo još malo krenuti s porodima 🤣
    MalaG bravooooo💙
    Jelušićkaa čekamo da se javiš u dva komada 🥰

Kazem vam ja, sve cemo rodit za vrijeme punog mjeseca (cca iduci petak) 😄

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Lena1897
    23. Kolovoz 2023. 21:32

Meni to sad nije jasno, zadto trudnice s RH pozitivnim faktorom vade krv isponove? Mozda nisam nesto dobro shvatila. Meni su rekli da je problematicno kad je majka RH negativna, a pozitivne ne moraju prolazit kroz taj neki proces bla bla

lalaland1991
    23. Kolovoz 2023. 23:33

Jagoda pa iskreno, imam gut feeling da cu roditi u iducih 10 dana.😁 Nista narocito od simptoma, al jedn imam feeling. Nakon sexa imam menga grceve i uzasan pritisak, ubiti bol dolje. Pere me nesting. Ubijaju me grcevi u preponama. Iscjedak mi se malo pojacao, kao i probava. A i termin po ET-u mi je 3 dana ranije hh. Kako si ti?
    Btw jel bh kontrakcija moze izgledat tak da je trbuh tvrd i kao kvadratni? Nznm kak da opisem. Ja ne vidim kad se trbuh stvrdne i kad popusti, al sad sam skuzila kak je tvrd i kao u špic. Nakon par min vise nije bio takav. Il se to samo bebac tako namjestio?🤔
    Lena meni nije jasno ni zakaj su meni negativnoj vadili 3x, jer je nalaz uvijek identican. I zakaj ne pitaju sto je muz, jer ako su i tata i mama negativni, to je onda ok.
    Jelusicka mislimo na vas!🥰
    Mimica jel ima kaj novo kod tebe od simptoma?

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

amarenna
    24. Kolovoz 2023. 00:11

lalaland1991

Jagoda pa iskreno, imam gut feeling da cu roditi u iducih 10 dana.😁 Nista narocito od simptoma, al jedn imam feeling. Nakon sexa imam menga grceve i uzasan pritisak, ubiti bol dolje. Pere me nesting. Ubijaju me grcevi u preponama. Iscjedak mi se malo pojacao, kao i probava. A i termin po ET-u mi je 3 dana ranije hh. Kako si ti?
    Btw jel bh kontrakcija moze izgledat tak da je trbuh tvrd i kao kvadratni? Nznm kak da opisem. Ja ne vidim kad se trbuh stvrdne i kad popusti, al sad sam skuzila kak je tvrd i kao u špic. Nakon par min vise nije bio takav. Il se to samo bebac tako namjestio?🤔
    Lena meni nije jasno ni zakaj su meni negativnoj vadili 3x, jer je nalaz uvijek identican. I zakaj ne pitaju sto je muz, jer ako su i tata i mama negativni, to je onda ok.
    Jelusicka mislimo na vas!🥰
    Mimica jel ima kaj novo kod tebe od simptoma?

Može tak izgledat trbuh da da , meni se događa više puta u toku dana....nadam se da će se uskoro početi nešto događati kod nas na jesenskim bebama, jedva čekam da pocu stizati bebice jedna za drugom 😍

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Jelušićkaa
    24. Kolovoz 2023. 01:30

Žene moje sad kad sam već došla sebi da kažem da je jučer na svijet došla naša ljubav imena Valerija .3100Kg i 48 cm duga. Dugo sam plakala poslije anestezije i kažu da sam samo pričala o tome kako sam je dugo čekala. Muž me dočekao u sobi i čuvao dok sam se smirila  kada su mi je donijeli jedva dodoh sebi. Da je to moje dijete i da bi sad umrla za nju. Rana i stomak boli ali ništa strašno iskreno mislila sam da vise to boli. Doduše infuzija je tu sa analgeticima. Sutra već ustajanje i kupanje. Želim svima vama zahvaliti na ovom preeedivnom iskustvu podrsci i svime. Naravno oszajemo u kontaktu uvijek 😘😘 evo i msla slikica u sljedećem postu. Puno pozzzz 💗💗

Jelušićkaa
    24. Kolovoz 2023. 01:35

https://ibb.co/KjJyqD9
    Pozzzz 😘😘😘😘

Pereca333
    24. Kolovoz 2023. 01:47

Draga Jelusicka cestitam ti od srca. Mrvica je savrsena 🥰 uzivajte sad skupa, zelim ti brz oporavak i svaka cast ☺️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Latica1111111
    24. Kolovoz 2023. 02:47

Jelušićkaa

Žene moje sad kad sam već došla sebi da kažem da je jučer na svijet došla naša ljubav imena Valerija .3100Kg i 48 cm duga. Dugo sam plakala poslije anestezije i kažu da sam samo pričala o tome kako sam je dugo čekala. Muž me dočekao u sobi i čuvao dok sam se smirila kada su mi je donijeli jedva dodoh sebi. Da je to moje dijete i da bi sad umrla za nju. Rana i stomak boli ali ništa strašno iskreno mislila sam da vise to boli. Doduše infuzija je tu sa analgeticima. Sutra već ustajanje i kupanje. Želim svima vama zahvaliti na ovom preeedivnom iskustvu podrsci i svime. Naravno oszajemo u kontaktu uvijek 😘😘 evo i msla slikica u sljedećem postu. Puno pozzzz 💗💗

🥹🥹🥹🥹🥹tako se zove moja sestra🤗🙏prekrasno je procitat tvoje osjecaje!uzivajte🙏

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

teich95
    24. Kolovoz 2023. 05:55

Jelušićkaa

Žene moje sad kad sam već došla sebi da kažem da je jučer na svijet došla naša ljubav imena Valerija .3100Kg i 48 cm duga. Dugo sam plakala poslije anestezije i kažu da sam samo pričala o tome kako sam je dugo čekala. Muž me dočekao u sobi i čuvao dok sam se smirila kada su mi je donijeli jedva dodoh sebi. Da je to moje dijete i da bi sad umrla za nju. Rana i stomak boli ali ništa strašno iskreno mislila sam da vise to boli. Doduše infuzija je tu sa analgeticima. Sutra već ustajanje i kupanje. Želim svima vama zahvaliti na ovom preeedivnom iskustvu podrsci i svime. Naravno oszajemo u kontaktu uvijek 😘😘 evo i msla slikica u sljedećem postu. Puno pozzzz 💗💗

Cestitam ❤️❤️❤️ samo nek se sve proslo u najboljem redu,prebrodit ces ti i oporavak kao lavica.. Malena Valerija je preslatka uzivajte u njoj sto vise mozete 🥰🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.