Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • trudilica55
    17. Kolovoz 2023. 17:04

hvala zene na savjetima, ja kupila svega pomalo pa sta ce se najbolje pokazat od kozmetike i pelena, kupila i blazinice ali bome kupila i mokre maramice. sretna mama sretna beba:) 

teich95
    17. Kolovoz 2023. 18:33

kiki13

Jelusickaaa ajmeeee pa ti si sljedeci tjedan sa svojom bebooom 💗💗 ajme bas super. I super je dogovoreni carski kad se vec damica nije okrenula…. Sto se tice dohrane najbolje ti je uzet ono sto ce joj davat u bolnici (ako bude tako) pa s tim nastaviti. Ja sam citala i da kad se mijenja dohrana da se ide jedan obrok dnevno pa dva pa tri mijenjati, a ne odma sve obroke. 🤷
    Teich meni se cini da ce ih dosta prije mene iako sam među prvima na redu 🤣 al doduse, sve se to u dan promini, ko ce znat 🤷 trebale bi neku kladionicu otvorit hahahahha
    Ja imam blazinice ali i vlazne za vani, koliko znam kad sam ja bila beba nije ni bilo vlaznih maramica 🤣 al i s tim blazinicama se pere ko s vlaznim. Smocis ju, obrises bebu i bacis, uzmes drugu ako triba, sta ne? Ista stvar sto se posla tice, barem se meni tako cini 🤷
    Ja perem ogradu za krevetic i svoju haljinu za izlazak i jos neke sitnice pa je za bebu sve oprano i speglano, a ostalo cemo lako… Cak sam kupila hranu za u torbu i moram ju brzo spakirat jer cemo muz i ja sve pogrickat u međuvremenu hahahahaha

Je je dobro si citala nesmije se naglo prelazit s dohrane na dohranu. Mi smo muku mucili i isli privatno na savjetovanja kod nutricijonistice- savjetnica za dohranu jer je mali razvio dermatitis, razne osipe, pa zatvor od po 2tj ma svasta nesto itd dok se nije pogodilo s Aptamilom od tad hvala Bogu nista.. Cak kad se krenilo s tom dohranom nije potrebno bilo ni da bude s oznakom HA.. Sta je bilo neznamo,ali nam je rekla da se javimo povremeno da vidi kakvo je stanje.. Jednostavno svako djete je drugacije,od tad nikakvih problema,sad sve zivo jede 😄

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

lalaland1991
    17. Kolovoz 2023. 18:53

Pranje guze Eto, da sam znala ne bih spomenula blazinice i toplu vodu 🤣🤣😉 samo bih dodala da ja gledam, ne sto je trend, nego kako se prije radilo dok nije bilo kapitalizma. Za mene su vlazne trend, a blazinice "stara skola". Al cure, pa svatko nek radi kako hoce, svatko je odgovoran za svoje dijete i potencijalne rizike koje ce, opet taj isti roditelj, preuzeti na sebe.
    Npr meni je psihicki lakse tako jer me strah atopijskog i muke po njemu, gledam sad to kod necakinje. Isto planiram izbaciti kravlje mlijeko kad rodim, jer je za mene to trivijalno, al za nekog nije.
    I kupila sam vlazne, i da, ako budem padala s nogu, tada ce mi psihicki bit lakse da posegnem za njima. Meni.
    Bitno je da poznajemo sebe a ne radimo kontra sebe zbog trenda. :)

Sex Nego, mi se jucer sexali i iza tog imala menga bolove. Nije mi tak prije bilo, tak da gledam to ko neki novi simptom.💪🏽😁

BH Ima li jos neka cura ovdje da nije imala nijednu bh kontrakciju? 🤨

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Lola1212
    17. Kolovoz 2023. 19:47

lalaland1991

Pranje guzeEto, da sam znala ne bih spomenula blazinice i toplu vodu 🤣🤣😉 samo bih dodala da ja gledam, ne sto je trend, nego kako se prije radilo dok nije bilo kapitalizma. Za mene su vlazne trend, a blazinice "stara skola". Al cure, pa svatko nek radi kako hoce, svatko je odgovoran za svoje dijete i potencijalne rizike koje ce, opet taj isti roditelj, preuzeti na sebe.
    Npr meni je psihicki lakse tako jer me strah atopijskog i muke po njemu, gledam sad to kod necakinje. Isto planiram izbaciti kravlje mlijeko kad rodim, jer je za mene to trivijalno, al za nekog nije.
    I kupila sam vlazne, i da, ako budem padala s nogu, tada ce mi psihicki bit lakse da posegnem za njima. Meni.
    Bitno je da poznajemo sebe a ne radimo kontra sebe zbog trenda. :)

SexNego, mi se jucer sexali i iza tog imala menga bolove. Nije mi tak prije bilo, tak da gledam to ko neki novi simptom.💪🏽😁

BHIma li jos neka cura ovdje da nije imala nijednu bh kontrakciju? 🤨

Ja nisam imala nijednu BH kontrakciju

It’s a girl 💞

• Baby❤
    17. Kolovoz 2023. 20:14

https://ibb.co/SQVqjJY
    Nek mi neko objasni sta moj malac radi haha? Dal mi guzu gura il sta 🤣🤣

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

MalaG
    17. Kolovoz 2023. 20:16

Jelušićka ajme, idući tjedan! To je tak brzo!😱 Super je da znaš da ćeš ubrzo upoznati svoju bebicu.😍😍🤭
    Kiki hahahah, isto se i meni dogodilo sa hranom za rodilište.😂😂 Zato sam obnovila zalihe i strpala u ruksak i daleko od očiju.😂😂😂
    Pranje guze - Bože moj, izbora je puno pa nek svako nađe ono kaj njemu najviše paše, iz kojih god to razloga bilo.🙄 Ja sam se isto opskrbila blazinicama i planiram guzu prati toplom vodom, a vlažne samo za po vani. Naravno, pitanje je kakva će situacija biti kroz noć i hoće li mi se dati močiti ih usred noći, ali pokušat ću biti ustrajna. Pa kak bilo.🤷‍♀️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Latica1111111
    17. Kolovoz 2023. 20:29

Pereca333

Drage mame ne vrijedi se uopste raspravljati, svaka majka nadje svoje nacine kako je njoj najlakse zavisno od trenutne situacije, iskustva, financija i mnogih drugih faktora. Ali je meni super korisno da svako kaze kako ce i sta planira, sta je kupio. 👍
    ____
    Jelusickazelim ti srecu da sve prodje glat i drzis bez puno muke svoju bebanu u narucju 🙏🥰 Javi nam se kad stignes. 🙏🤞
    __
    Ja upravo s pregleda, bebica je glavom vec dole fiksirana, sto je super kaze doktorica, ima 2500 g 🥰 ali sam zatvorena. Imam na posteljici blage kalcifikacije ali je opskrba bebe dobra i protok kroz pupcanik je dobar. To mozda od prethodnih krvarenja koje sam imala prije. Radili mi i ctg, nema kontrakcija, bebini otkucaji dobri.
    Ja sam imala pritisak na dole i menstrualne bolove ovih dana ali to je sve za ove tjedne normalno.
    Uradila mi je bris na streptokoke i na gljivice, jer imam neki svrab, i naravno imam gljivicu, vec drugi put u trudnoci. Ali dobro to se lako da lijeciti. Sledeci pregled 05.09 🤞🙏♥️

Bravo za kilazu🙏 ps.koliko si dugo bila na ctgu?i koliko se ceka nalaz na streptokok?

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

• Baby❤
    17. Kolovoz 2023. 20:43

kiki13

Baby❤

https://ibb.co/SQVqjJY
    Nek mi neko objasni sta moj malac radi haha? Dal mi guzu gura il sta 🤣🤣

I ja sam mislila da to bude guza pa mi je dr rekla da su vjerojatno leđa i guza hahaha da se skvrci ko loptica… Zapravo su ful mali kad ti tako u dlan stanu cila leđa i guza 😍😍
    Jelusicka mozda mi je promaklo, jesu ti rekli koliko je teska sad beba?

Haha meni to cesce poceo raditi 🤭 zabavlja se valjda on 🤣

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Jelušićkaa
    17. Kolovoz 2023. 20:57

Hvala curee ija jedva cekam 😍😍
     Ma tu dohranu sam mislila samo ako neuspijem dojiti da se nade za svaki slučaj. Valjda ace posluzit. Nisu mi mjerila bebu nisam n bila na uzv zadnja 2 puta samo ginekiloski i CTG. Dovoljno je da se cervix smanjio 80%🤷🏻 i otvorena za prst. 

Pereca333
    17. Kolovoz 2023. 22:21

Latica111111

Bravo za kilazu🙏 ps.koliko si dugo bila na ctgu?i koliko se ceka nalaz na streptokok?

☺️ Hej meni rade ctg 20 minuta otprilike. A streptokok su rekli bude nakon 24 h vec👍

Baby moja se tako naguzi i jeste guza i ledja, isto se deformise stomak 😂 preslatko 🥰

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.