Lalaland, ni ja nemam pola toga što drugi imaju. Isto planiram kako je rekla patronažna samo voda i vata, vlažne samo vani, kreme ništa za sad osim jgl za guzu Razmišljala sam kako u praksi pranje izgleda nakon mijenjanja pelene 😄 valjda donesem neku posudicu s mlakom vodom i onda namačem vatu i tako perem ali di isperem? S čim onda posušim guzu? 🙈
Linaa meni nije poznato to, daj malo proguglaj baš, vjerojatno nije ništa strašno nego samo treba kontrolirati
Bila sam u bolnici na ctgu i uzvu i i dalje sam prst do 2 otvorena ona je skroz dolje i spremna.. Na prvom ctgu su mi ocitana dva slabija truda i njoj su otkucaji bili preko 190 (previse se ritala) pa sam morala ponavljat na drugom ctgu isto jos jedan trud ali otkucaji oko 150 u minuti sto je super, sva tri truda su bili razlicite jacine i na nepravilnom razmaku pa je rekla da su lazni da se maternica priprema.. Sad mala ima 3160g,u srijedu idem opet ako se bilo sta desi onda i ranije,jer kaze moze svaki cas a moze za 2 tjedna 😁😁
Jelusicka bravoo,ti ono ides na carski ili? Malo me grupa na wappu skroz poremetila neznam ko je ko 🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Lalaland, ni ja nemam pola toga što drugi imaju. Isto planiram kako je rekla patronažna samo voda i vata, vlažne samo vani, kreme ništa za sad osim jgl za guzu Razmišljala sam kako u praksi pranje izgleda nakon mijenjanja pelene 😄 valjda donesem neku posudicu s mlakom vodom i onda namačem vatu i tako perem ali di isperem? S čim onda posušim guzu? 🙈
Linaameni nije poznato to, daj malo proguglaj baš, vjerojatno nije ništa strašno nego samo treba kontrolirati
Meni ta nova praksa brisanja guze s vodom i blazinicama djeluje kao tlaka, evo najiskrenije. Te uzimaj vodu u posudici, te namači te blazinice, te ispiri, pa mijenjaj vodu… ne znam kako sam ja evo živa nakon što me mater brisala vlažnim maramicama, satrat će me ti novi trendovi Nekako mi to djeluje održivo jedino ako se pelene mijenjaju u wcu pa je sve na dohvat ruke. A i nekad se oni toliko ukakaju da nema druge nego ih moraš oprat… ne znam, puno je to zafrkancije, mislim da ću bit u takvom stanju da ću na kraju koristit samo vlažne na bazi vode i gotovo.
I opaaa, uskoro nam dolazi i druga beba super, vjerujem da ti je dosta već Jelušićka
uskoro druženje s bebicom, samo neka sve prođe kako treba
Teich da ti ne odes prije mene 😂😂 samo nek je uredno sve a porod sto kažeš ti moze ti svaki dan. Sve ti je spremno. Da da zadak je pa je carski.
Jagoda i ja sam tako sve kafanica laganica kao da imam jos 4 mjeseca 😂😂 ništa nije sigurno svaku moze zabolit svaki tren. Ne cekajte da brijanjem farbanjem sisanjem ko ja.
Pa sam otišla naaaajcupavija i najgora i najvecim izrastkom u bolnicu 😅😅
Kupila sam jednnu kutiju dohrane babylove iz dm-a. Da se nade za svaki slučaj dok mlijeko ne nadode. Čitala sam sve najbolje o njoj da najmanje ima "nuspojava" od svih. Da je lagana itd.. Šta vi mislite? Također i babylove krema za bradavice čini mi se bas dobrrom. Je treba se ispirat prije dojenja 👍
Jelušićkaa još malo i eto bebice u naručju ajmeeee 🥰😍
Teich prava beba, moglo bi to uskoro se pokrenuti nikad ne znaš 🤗❤
Mene pere neka nervoza voljela bi da sve to samo čim prije prođe i da je beba pored mene🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja cu poslije svakog kakanja isprat bebu u lavabou, vlazne maramice osim sto im je sastav katastrofa, uopce mi ne zvuce higijenski i da odrade posao kao recimo najjobicnija topla voda. Nek se niko ne naljuti, al na recenicu “kako smo mi pa nam nista ne fali” se osipam😅 ko prvo, nije istina da nam nista ne fali (jedna smo od najdebljih nacija u europi), a nisu nam ni osipi i ostale kozne nepravilnosti nepoznanica. O mentalnom stanju bolje da ne pocinjem 😆
It’s a girl 💞
Jelusicka kad sam prestala dojit imali smo problema s nalaskom dohrane,krenili s Nan pa babylove, pa hipp nakraju mi neki random doktor preporuci aptamil i prihvatio ga super bez ikakvih nuspojava,rasto napredovo s 5mj sam nije htjeo vise nocu jesti tj budut se da jede a posto je ljepo dobivao na kilazi rekli su mi da ga ni nebudim,ma milina dobivao cca 750g mjesecno.. 🙂 Seka othranila malu na Babylove,po meni je i to i pelene, kozmetika sve individualno samo uzmi dohranu gdje ti pise PRE jer je ona najblize majcinom mljeku,pa nakom jekog vremena se prede na 1 pa ces u hodu polako otkrivati.. 😊
Amarenna suosjecam se,ova 4h jutros u bolnici su me navela da i ja jedva cekam da me uhvati bas nemogu vise dojadilo mi sve. Vise nemoram docekat ni 38tj 😀 a kakve sam srece i prenjet cu 😁
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jelusickakad sam prestala dojit imali smo problema s nalaskom dohrane,krenili s Nan pa babylove, pa hipp nakraju mi neki random doktor preporuci aptamil i prihvatio ga super bez ikakvih nuspojava,rasto napredovo s 5mj sam nije htjeo vise nocu jesti tj budut se da jede a posto je ljepo dobivao na kilazi rekli su mi da ga ni nebudim,ma milina dobivao cca 750g mjesecno.. 🙂 Seka othranila malu na Babylove,po meni je i to i pelene, kozmetika sve individualno samo uzmi dohranu gdje ti pise PRE jer je ona najblize majcinom mljeku,pa nakom jekog vremena se prede na 1 pa ces u hodu polako otkrivati.. 😊
Amarennasuosjecam se,ova 4h jutros u bolnici su me navela da i ja jedva cekam da me uhvati bas nemogu vise dojadilo mi sve. Vise nemoram docekat ni 38tj 😀 a kakve sam srece i prenjet cu 😁
Ja sutra idem al idem tek oko 12 jer sam u prosloj trudnoci znala tamo cekat po 6 sati uzas uzas....stvarno mi je to čekanje tamo mrsko isto može odmah krenut što se mene tiče 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji