Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teich95
    16. Kolovoz 2023. 08:55

Evo jos jedne s uzasnom noci 🤚.  Sretno cure na pregledima ❤️❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Baby❤
    16. Kolovoz 2023. 09:05

Ja vec jedan sat nemogu nista. Moj malac se tolko rita, nalaze, slaze nemam pojma sto radi, al boli ko sam vrag. Tako me jos nikad nije jako udarao, i tvrd mi trbuh tolko da mi je pupak skroz otisao unutra, a inace mi je jako izbocen van. Vjerojatno i BH imam cijelo vrijeme. Eto nemam pojma al bas mi cudan ovaj dan i noc. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Latica1111111
    16. Kolovoz 2023. 10:07

eva2710

Ima li tko da ce u Petrovoj rodit?

Meni je pupak iskočio davnih dana, kaže muž da izgledam kao da mi je i pupak trudan.Danas je rekao da trebam grudnjak za njega😅
    Al bar mi se cini da je trbuh malo usporio s rastom,valjda nece sad u neke ekstreme jos koji tjedan jer sve se cudim kako nemam strija po trbuhu….da se ne ureknem

🤞🤞ja ako ne bude prijevremeni porod..jer nemaju dovoljno inkubatora,pa cu morat na duh ili vinogradsku..bas sam jucer bila na pregledu i nisu mi se biljezili trudovi i zatvorena sam hvala B jos uvijek pa se nadam da cu izdurat do magicnih 37.🙏

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

Pereca333
    16. Kolovoz 2023. 11:10

Dobro onda je mozda do takve noci. Nadam se boljem veceras, do sad sam mogla bar kasno zaspati pa u komadu 4 sata odspavati a sinoc bas nista. 😓
    Srecno vam na pregledima😍🤞

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

P1996
    16. Kolovoz 2023. 11:23

Evo još jedne koja nije spavala 🖐😅 
    Nisam se nikako mogla namjestiti, sve me nekako bolilo, očito je neka čudna noć bila 😅

👩27👱‍♂️34
    Termin 07.09./17.09.
    Nifty ✅️
    Babyboy 💙

Pereca333
    16. Kolovoz 2023. 11:36

trudilica55

pozdrav!
    u 35tj. sam i gotovo sve je spremno za bebu osim kucne ljekarne i kozmetike. Zanima me sto ste sve kupile jer ja sam se totalno pogubila u svim mogucim opcijama, od toplomjera do lijekova. :S
    (prva beba pa nemam iskustva) hvalaaa

Od kozmetike nista previse za novorondjence : uzela dva pakovanja pelena (Pampers prvo probam), tupfere za ciscenje guze ( ima u dm) , vlazne maramice ( Water Wipes sam uzela) za napolje kad idemo, Weleda krema za pelenski ojed, bademovo ulje ( uzela Alverde linija za bebe), toplomjer mali, cesalj mekani, stapici za usi za bebe, od frida baby uzela rucni aspirator za nosic uz to rastvor NaCl u apoteci, Paracetamol cepice, Lefax kapi, Biggaia kapi, Octanispet i sterilne gaze. Poslije vidim sta mi jos treba. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

amarenna
    16. Kolovoz 2023. 12:10

Ja zaspala u 5 , digla se u 7...divno 🙈 pregled ništa pustio uputnicu u petak krećem u TA u bolnicu napokon 🙏

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    16. Kolovoz 2023. 12:41

amarenna

Ja zaspala u 5 , digla se u 7…divno 🙈 pregled ništa pustio uputnicu u petak krećem u TA u bolnicu napokon 🙏

Bar ces nesto malo vise saznati o bebici nego kod tog tvog.. 🤨 procitala sam na wappu za tlak,sta to znaci dali ce te malo vise kontrolirati ili? I dali visok tlak sta moze promjeniti sami tjek poroda? Nekuzim se bas u visok tlak,meni je u trudnocama tlak oke jedino se znao ponekad spustiti🤷‍♀️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• MomN.93
    16. Kolovoz 2023. 12:58

Evo cure mene konačno doma. Što se tiče vaginalnog pregleda cervix je 1 čl, prohodan do ovoja i glavice što ako sam ja dobro shvatila znači da sam se počela otvarati?! I rekao je dr kao okej, počelo se to pripremati. Kontrola za tjedan dana. 

Što se tiče uzv, imamo malog bucu kako kaže doktorica. Ima 3388 gr (ja sam 37+1), po svemu je veći za cca tjedan i pol, tako da možda očekujemo i porod kojih tjedan dana ranije. Po mengi mi je termin 5.9 a po njima sad po uzv 26.8 🙂 kako god, bit će djevica 😂😂😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• MomN.93
    16. Kolovoz 2023. 12:59

teich95

amarenna

Ja zaspala u 5 , digla se u 7…divno 🙈 pregled ništa pustio uputnicu u petak krećem u TA u bolnicu napokon 🙏

Bar ces nesto malo vise saznati o bebici nego kod tog tvog.. 🤨 procitala sam na wappu za tlak,sta to znaci dali ce te malo vise kontrolirati ili? I dali visok tlak sta moze promjeniti sami tjek poroda? Nekuzim se bas u visok tlak,meni je u trudnocama tlak oke jedino se znao ponekad spustiti🤷‍♀️

Može. Zapravo najveća opasnost visokog tlaka je preklampsija i help sindrom. Zato treba paziti 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.