Evo jos jedne s uzasnom noci 🤚. Sretno cure na pregledima ❤️❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja vec jedan sat nemogu nista. Moj malac se tolko rita, nalaze, slaze nemam pojma sto radi, al boli ko sam vrag. Tako me jos nikad nije jako udarao, i tvrd mi trbuh tolko da mi je pupak skroz otisao unutra, a inace mi je jako izbocen van. Vjerojatno i BH imam cijelo vrijeme. Eto nemam pojma al bas mi cudan ovaj dan i noc.
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Ima li tko da ce u Petrovoj rodit?
Meni je pupak iskočio davnih dana, kaže muž da izgledam kao da mi je i pupak trudan.Danas je rekao da trebam grudnjak za njega😅
Al bar mi se cini da je trbuh malo usporio s rastom,valjda nece sad u neke ekstreme jos koji tjedan jer sve se cudim kako nemam strija po trbuhu….da se ne ureknem
🤞🤞ja ako ne bude prijevremeni porod..jer nemaju dovoljno inkubatora,pa cu morat na duh ili vinogradsku..bas sam jucer bila na pregledu i nisu mi se biljezili trudovi i zatvorena sam hvala B jos uvijek pa se nadam da cu izdurat do magicnih 37.🙏
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Dobro onda je mozda do takve noci. Nadam se boljem veceras, do sad sam mogla bar kasno zaspati pa u komadu 4 sata odspavati a sinoc bas nista. 😓
Srecno vam na pregledima😍🤞
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Evo još jedne koja nije spavala 🖐😅
Nisam se nikako mogla namjestiti, sve me nekako bolilo, očito je neka čudna noć bila 😅
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
pozdrav!
u 35tj. sam i gotovo sve je spremno za bebu osim kucne ljekarne i kozmetike. Zanima me sto ste sve kupile jer ja sam se totalno pogubila u svim mogucim opcijama, od toplomjera do lijekova. :S
(prva beba pa nemam iskustva) hvalaaa
Od kozmetike nista previse za novorondjence : uzela dva pakovanja pelena (Pampers prvo probam), tupfere za ciscenje guze ( ima u dm) , vlazne maramice ( Water Wipes sam uzela) za napolje kad idemo, Weleda krema za pelenski ojed, bademovo ulje ( uzela Alverde linija za bebe), toplomjer mali, cesalj mekani, stapici za usi za bebe, od frida baby uzela rucni aspirator za nosic uz to rastvor NaCl u apoteci, Paracetamol cepice, Lefax kapi, Biggaia kapi, Octanispet i sterilne gaze. Poslije vidim sta mi jos treba.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ja zaspala u 5 , digla se u 7...divno 🙈 pregled ništa pustio uputnicu u petak krećem u TA u bolnicu napokon 🙏
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja zaspala u 5 , digla se u 7…divno 🙈 pregled ništa pustio uputnicu u petak krećem u TA u bolnicu napokon 🙏
Bar ces nesto malo vise saznati o bebici nego kod tog tvog.. 🤨 procitala sam na wappu za tlak,sta to znaci dali ce te malo vise kontrolirati ili? I dali visok tlak sta moze promjeniti sami tjek poroda? Nekuzim se bas u visok tlak,meni je u trudnocama tlak oke jedino se znao ponekad spustiti🤷♀️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Evo cure mene konačno doma. Što se tiče vaginalnog pregleda cervix je 1 čl, prohodan do ovoja i glavice što ako sam ja dobro shvatila znači da sam se počela otvarati?! I rekao je dr kao okej, počelo se to pripremati. Kontrola za tjedan dana.
Što se tiče uzv, imamo malog bucu kako kaže doktorica. Ima 3388 gr (ja sam 37+1), po svemu je veći za cca tjedan i pol, tako da možda očekujemo i porod kojih tjedan dana ranije. Po mengi mi je termin 5.9 a po njima sad po uzv 26.8 🙂 kako god, bit će djevica 😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja zaspala u 5 , digla se u 7…divno 🙈 pregled ništa pustio uputnicu u petak krećem u TA u bolnicu napokon 🙏
Bar ces nesto malo vise saznati o bebici nego kod tog tvog.. 🤨 procitala sam na wappu za tlak,sta to znaci dali ce te malo vise kontrolirati ili? I dali visok tlak sta moze promjeniti sami tjek poroda? Nekuzim se bas u visok tlak,meni je u trudnocama tlak oke jedino se znao ponekad spustiti🤷♀️
Može. Zapravo najveća opasnost visokog tlaka je preklampsija i help sindrom. Zato treba paziti
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji