Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    16. Kolovoz 2023. 13:18

MomN.93

teich95

amarenna

Ja zaspala u 5 , digla se u 7…divno 🙈 pregled ništa pustio uputnicu u petak krećem u TA u bolnicu napokon 🙏

Bar ces nesto malo vise saznati o bebici nego kod tog tvog.. 🤨 procitala sam na wappu za tlak,sta to znaci dali ce te malo vise kontrolirati ili? I dali visok tlak sta moze promjeniti sami tjek poroda? Nekuzim se bas u visok tlak,meni je u trudnocama tlak oke jedino se znao ponekad spustiti🤷‍♀️

Može. Zapravo najveća opasnost visokog tlaka je preklampsija i help sindrom. Zato treba paziti

Da da e upravo to Teich , provjerit će mi proteine u urinu, sad ne znam dal ce zahtjevat da ostajem u bolnici da naprave još koje pretrage 😬 vidjet ćemo  u petak, nadam se da je samo da uspuhanosti od hodanja i stepenica nebi voljela sad terapiju pred kraj za tlak 🙈

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    16. Kolovoz 2023. 14:16

A joj 😔 Nadam se da ce ipak biti sve uredu naravno javi sve u petak 🙏🫶❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

teich95
    16. Kolovoz 2023. 14:17

MomN.93

Evo cure mene konačno doma. Što se tiče vaginalnog pregleda cervix je 1 čl, prohodan do ovoja i glavice što ako sam ja dobro shvatila znači da sam se počela otvarati?! I rekao je dr kao okej, počelo se to pripremati. Kontrola za tjedan dana.

Što se tiče uzv, imamo malog bucu kako kaže doktorica. Ima 3388 gr (ja sam 37+1), po svemu je veći za cca tjedan i pol, tako da možda očekujemo i porod kojih tjedan dana ranije. Po mengi mi je termin 5.9 a po njima sad po uzv 26.8 🙂 kako god, bit će djevica 😂😂😂

Ma odlicno,bitno da je sve kako treba.. a i da krene porod spremni ste oboje 🥰❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    16. Kolovoz 2023. 16:59

teich95

A joj 😔 Nadam se da ce ipak biti sve uredu naravno javi sve u petak 🙏🫶❤️

Naravno,  čekamo sutra tvoj pregled 🤗🩷🫶

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

lalaland1991
    16. Kolovoz 2023. 17:47

Lola hvala na savjetu. Ja planiram samo bademovo ulje koristiti, vlazne samo za po vani, inace vata i topla voda. Vidit cemo :)
    Jucer namazala na svoje lice baby muller kremu za lice koja se dobije u etuiu, znaci uzas jedan, lice me zatezalo a ja inace mogu bilokaj stavit na kozu.
    Moram priznat da pol stvari nisam kupila kaj vi nabrajate 🤣 npr mali toplomjer, kapi za grceve, cesalj, tupfere (kupila velike blazinice i cik cak vatu), toplomjer za vodu (mama mi rekla da mora bit ugodno meni na zapescu), stapice za uha..😄
    Al vidis, mogla bi uzet par.cepice da ne moramo po noci u dezurnu ljekarnu ak nes bude

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• eva2710
    17. Kolovoz 2023. 00:53

Dakle i dalje se nastavlja nesanica😅 ja sam sinoc legla u ponoc,zaspala u 5 ujutro,probudila se u pol 9🙄 
    Mislim da ce mi veceras biit isto.Kontrakcije me ubijaju,trbuh mi je kockast postao koliko je tvrd stalno.Cak sam brojala te kontrakcije jer me malo pocelo probijat od leda i bile su min 6 puta u nekih 45min...nakon toga sam se onesvijestila i zaspala da nadoknadim noc.
    Najvise me strah da cu propustit nesto, da cu trudove zamjenit s isijasom i bubreznim kamencima 😆
    Uz to me cijeli dan mucila glavobolja i proljev 5.dan tako da sam zvala dr i idem ipak ovaj petak u trudnicku umjesto iduci.Nadam se da je samo viroza
    Al najcudnije od svega su nemoguci i uzasno glasni zvukovi iz trbuha, to kruljenje plodne vode

Lily123
    17. Kolovoz 2023. 08:58

Kad vidim ove vaše visoke tjedne, zavidim vam  jedva čekam kad ću i ja počet brojat sitno, postaje mi baš teško. Zadnjih par dana se zadišem za takve gluposti, onako, širim veš i moram uzet pauzu  peglam, moram uzet pauzu… Ali dobro, bitno da se u globalu osjećam dobro pa je valjda sve to dio čari haha. Mališa i dalje aktivan, proteže se, valjda mu fali prostora već. Nadam se da ste vi sve dobro, kao i vaši bebani, sad ćemo počet brojat dolaske  i želim nam svima bebe u terminu ili tjedan prije haha, da se nikome ne oduži!

• linaa
    17. Kolovoz 2023. 10:43

Drage cure, čitam već duže ovu temu ali nikako da se javim😅♥️naime dobila sam preporuke od jedne cure već otprije da se javim tu...trudna sam 31+2 tjedna, te mi je jučer na pregledu dr. Rekao da je stražnji rog desne moždane komore 10.7 mm i da to trebamo nadgledati, a pregled mi je tek za 4 tjedna... Od 24-tog tjedna sam na mirovanju zbog donekle skraćenog cerviksa, ali taj cerviks se uz terapiju utrogestana i magnezija drži na cca 2.7 cm... Da li itko od vas ima iskustva vezano za moždane komore, jer sam ja totalno zbunjena izašla iz ordinacije? 

Jelušićkaa
    17. Kolovoz 2023. 11:27

Jutro cure. Evo i mene sa kontrole . cervix skracen vise od 80% prst otvorena noge joj osjeti dole toliko se spustila i nalegla oci mi frcaju vise od bolova. 
    U ponedjeljak prijem ponovo a u utorak ili srijedu porod. Jedva cekamm umorna sam vise. 
    Sretno i ostalima 💗

Jelušićkaa
    17. Kolovoz 2023. 11:32

MomN.93

Evo cure mene konačno doma. Što se tiče vaginalnog pregleda cervix je 1 čl, prohodan do ovoja i glavice što ako sam ja dobro shvatila znači da sam se počela otvarati?! I rekao je dr kao okej, počelo se to pripremati. Kontrola za tjedan dana.

Što se tiče uzv, imamo malog bucu kako kaže doktorica. Ima 3388 gr (ja sam 37+1), po svemu je veći za cca tjedan i pol, tako da možda očekujemo i porod kojih tjedan dana ranije. Po mengi mi je termin 5.9 a po njima sad po uzv 26.8 🙂 kako god, bit će djevica 😂😂😂

Pratimo See mogle bi mi isti dan 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.