Imala ja danas pregled, 3 puta mi ctg radili, beba se smirila, pa me slali da sta pojedem, jela i slatko i slano, dođem, opet slabo, tek 3. put malo bolje.. Koji stres
Joj baš su te napatili danas 😬
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Nakon treceg odnijela sestra kod dr u drugu sobu i kad je izasla samo rece prijatno, valjda je ok
A nakon prvog mi govori "nista ovo ne valja", ja oci iskolacila, prepala se, pa gdje ces mi zeno tako rec
Sreca pa je u putu do dr bas jako lupala pa to kad mi naumpadne smiri me, kontam mora nekad i spavat…
Oče se oni umiriti kad treba radit ctg, meni je znala sestra reci da se nakasljem pa ju nekako razbudimo valjda ili mi ona strese trbuh, ili isto tako pošalje nešto slatko pojesti...vjerujem da je sve ok, bebica je spavala, a da nije nešto uredu rekli bi tako da ne brini, odmori se sada od današnjeg dana ❤️
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jagoda tako je i meni znalo biti u prosloj T,pa mi je rekla sestra da svaki put naiđem u pekaru prije ctga prije nesto pojest i da imam u torbici nesto slatko tipa bombone ili cokoladice od tad donekle oke. U cetvrtak ja tako naisla uzela pecivo s hrenovkom pojela, ctg mi pisto cijelo vrijeme koliko se ritala otkucaji preko 190,i opet nevalja ponavljaj ctg spoji me drugi put ona spava vec vidim i sestri puna kapa kao i meni izvadim bombon stavim u usta nakon par min se gospođica probudila.. Ugl ocu ti reci da je sve to normalno i da su premirni i prezivahni za vrijeme ctga,jednostavno ako imamo srece bit ce dobar iz prve.. U srijedu idem opet pa se nadam da necu opet morat ponavljat i biti toliko dugo u TA.. Nema mi nista mrze nego cekati red tamo 😔
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
O draga Jagoda vjerujem da ti je stres bio. I meni kad rade ctg pa lezim tamo i odjednom ne cujem srce ili neke pauze sva se nasikiram, ali meni doktorica objasnila beba se okrene i izgubi se kontakt. Mislim da i ta sestra nije bas najstrucnija. Ne sekiraj se, bebana spava i odmara. ♥️💪
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Nakon treceg odnijela sestra kod dr u drugu sobu i kad je izasla samo rece prijatno, valjda je ok
A nakon prvog mi govori "nista ovo ne valja", ja oci iskolacila, prepala se, pa gdje ces mi zeno tako rec
Sreca pa je u putu do dr bas jako lupala pa to kad mi naumpadne smiri me, kontam mora nekad i spavat…
Kakva tuka, pa gdje ce tako rec 🤦🏼♀️
Meni zasad zadnja dva CTG-a uredna, u utorak opet. Jel znate imamo li mi jos koji pregled ulzrazvukom il je to zavrseno? Sad samo CTG radimo?
It’s a girl 💞
Lola meni poslje svakog CTGa rade UZV provjeravaju protoke tezinu bebe,plodnu vodu itd cak su me prosli tjedan i dolje gledali sto nije bio slucaj sa sinom u trudnoci s njim me niti jednom nisu gledali dolje u TA 🤷♀️ izgleda da nije ni do bolnice sta se radi vec do doktora koji nas primi taj dan,bar je to neko moje iskustvo,vidjet cemo iduce preglede kakvi ce biti mada ja navijam da me uhvate trudovi sto prije jer mi je bas pun klinac 🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Kolko ste se cure udebljale do sad? Evo ja se danas vagala na 20kg sam 🙉🙉🙉🙉🙈🙈🙈
Neznam kak tolko puno nije mi jasno haha
Jos mjesec dana, hmm pa valjda jos nece puno se nakupit
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Ja sam se udebljala 7 kg 😅 dobro sam prošla iako sam jela boze.
Ja sam zaprimljena u bolnicu cekam daljnja desavanja. Najvjerovatnije da ce biti u srijedu. 😁
Ja sam se udebljala 7 kg 😅 dobro sam prošla iako sam jela boze.
Ja sam zaprimljena u bolnicu cekam daljnja desavanja. Najvjerovatnije da ce biti u srijedu. 😁
Sretno! Javi sto kazu! 🤞
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Sretno svim buducim mamama i bebama koje stizu🙏😍🥹i nek cim prije ostale dodu do sigurnih tjedana🤗
Mala G kako si ti i tvoja bebisa?
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Sortiraj odgovore
Najstariji