Kiki identicno mi je. Danas me tako lupali hormoni, plakala sam usred masaze bas od te misli.
Al onda me muz utjesio da je ovo "kao da njemu netko uzme ruku (nznm zkj nije rekao k**** 🤣) i razvlaci ju na najjace, a porod je prirodan proces, događa se u tijelu, nitko ti izvana nista ne radi".
I bas me to smirilo 💌🥰
Jelusicka joooj mogu misliti, super barem neces cekati 40.ti tjedan kao neke od nas. Pisi nam sto ti dode, tu smo uz tebe i jedva cekamo utorak 😁 gdje ono rađaš?
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Jagoda Srecno na pregledu 🤞🥰
___
Joj bas je vruce nocas, ako se odlucimo na jos jedno dijete ima da budem trudna preko zime. Sad sam isla i tusirala se hladnom vodom, namazala noge nekim hladnim gelom i najradje bih popila pet casa vode ali se kontrolisem da ne idem na wc svako malo.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ni ja ne uspijevam zaspati još uvijek 😅😬
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja sam u srednjoj Bosni tu i rađam. Čim mognem uslikat ću vam je i ja jedva cekam. Po svunoc se okrecem jer se ne mogu namjestit. Sto kažeš bar ću malo prije neke ce možda i prenijet 🤣
Niko izgleda ne spava od ove sparine užas.
Da li se ovdje neko bocka Clexanima a da mu je od tada zeljezo sletjelo i to baš?
Meni je otprilike za 10 dana od pocetka bockanja zeljezo spalo s 13 na 10 i oni nista ne komentarisu, niti smanjuju dozu Clexana, niti povecavaju dozu suplemenata zeljeza.
Ja se bockam,ali mislim da to nema veze sa željezom. Meni je sredinom 5 mj bilo 28, a sad prije mjesec dana palo na 8 i sad pijem željezo.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure, jel jos nekoj u ovim danima trbuh nekako tvrd i napet nekako? Ja sam sinoc kad sam isla u wc osjetila neku bol s desne strane trbuha i otad mi je bas tako napet i tvrd… ima li netko ideju sta bi to moglo bit? I kakve ste sto se tice udaraca bebe? Mene zna satima udarat bez milosti, a onda par sati bude takvo zatisje da se i uplasim. Jooj jedva cekam da se porodim!!!
It’s a girl 💞
Kiki i mene baš zanima kakve su situacije sa 🐱😅
Lola da da kako ne, sve je to priprema za porod a i bebica se zna nezgodno namjestit, što se tiče udaraca nekad me udara non stop nekad se ne javi po par sati ili se samo rastegne. Bh kontrakcije su sada svaki dan i ima ih dosta. Nadam se da ce se ubrzo nešto i pokrenuti 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Lola to je bebana, velika je nema vise mjesta, meni uglavnom tako poslije spavanja bude na jednom strani tvrdo, sklupca se. Sto se pokreta tice oni sad puno i spavaju skupljaju snagu za porodjaj, moja se nekad puno mrda, a nekad je mirna i skontam samo da je tu jer stuca ili kad je drmam probudi se protegne i opet mir.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ajme pa mogu mislit da si se istresirala.. Što su na kraju rekli doktori nakon trećeg ctg
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji