Amarena hvala 🥰 to cackanje po cerviksu, pritisak dole isto i ja vec osjetim. Glavica je vec na proslom pregledu bila nisko opipljiva ali izgleda ima duge noge jer mene ona ubi po rebrima 🫣☺️
Joj jos malo pa kad se zaredamo 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pereca preslatka bušica🥰😍 ma meni nije ništa lakše nikako, jest jedino što osjetim neko olakšanje gore, međutim sad osjetim pritisak dolje i kad krene dolje čačkati po cerviksu bude baš neugodno i bolno ko da me struja trese…zgaravicu ja i dalje imam jednako, ubitačno…no samo se tješim još malo i kad rodim neće je bit više 😄 jedem jednako kao i prije, samo eto zadnjih 3 4 dana glavobolja i mučnine su prisutne, ne znam točno razlog 🤷♀️
Zanimljivo koliko se nas dvije pratimo sa simptomima od samog pocetka.. Kao da sam i sama ovo sve napisala i sto nas zezaju i BH 🤣 🥰 zamisli jos da i rodimo isti dan 🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Pereca preslatka bušica🥰😍 ma meni nije ništa lakše nikako, jest jedino što osjetim neko olakšanje gore, međutim sad osjetim pritisak dolje i kad krene dolje čačkati po cerviksu bude baš neugodno i bolno ko da me struja trese…zgaravicu ja i dalje imam jednako, ubitačno…no samo se tješim još malo i kad rodim neće je bit više 😄 jedem jednako kao i prije, samo eto zadnjih 3 4 dana glavobolja i mučnine su prisutne, ne znam točno razlog 🤷♀️
Zanimljivo koliko se nas dvije pratimo sa simptomima od samog pocetka.. Kao da sam i sama ovo sve napisala i sto nas zezaju i BH 🤣 🥰 zamisli jos da i rodimo isti dan 🤣
Da da mi se baš pratimo od samog početka 🩷 bilo bi fora 😃😃
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kiki daj fotkicu buše ti si tu ko i ja 🥰
Eto me hahah
https://ibb.co/HX9nBpb
Nije se tu nista jos spustilo 🤷🙈
🥰🥰🥰🥰 bome nije kod tebe još....prekrasna buša😘
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kiki bas si zgodna a pred sami porod si 😍 svaka cast ❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja otpustena kući. Kontrole ctg svako malo et. Ako šta bude bit ce i ranije porod. Jedva cekamm kući 😂
Cure, spava li se vama? Ja se osjecam kao da sam opet u 1. tromjesecju, svaki dan u zadnje vrijeme odspavam 2-3 sata dnevno i idalje sam umorna😅
It’s a girl 💞
Cure, spava li se vama? Ja se osjecam kao da sam opet u 1. tromjesecju, svaki dan u zadnje vrijeme odspavam 2-3 sata dnevno i idalje sam umorna😅
Daaa meni se spava jakooo🙂😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kiki baš si zgodna! 😉 divan trbuščić🤭
Jelušićka super da je sve dobro i da možeš doma. 🤗🤭 kao što Kiki kaže, pripremi još kaj imaš da nebi odlučila beba ranije doći.🤭
Lola jako loše spavam po noći i moram obavezno odspavati poslije ručka, 1-2h, inače ne funkcioniram.🥱🥱
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
pozdrav!
u 35tj. sam i gotovo sve je spremno za bebu osim kucne ljekarne i kozmetike. Zanima me sto ste sve kupile jer ja sam se totalno pogubila u svim mogucim opcijama, od toplomjera do lijekova. :S
(prva beba pa nemam iskustva) hvalaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji