Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lalaland1991
    15. Kolovoz 2023. 20:11

FYI: https://www.kbsd.hr/obavijest-o-pocetku-narucivanja-za-laboratorijske-pretrage/

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Mimica91
    15. Kolovoz 2023. 21:54

Lalaland hvala za info, ja u četvrtak moram tamo vadit krv... Ovo je od 28og koliko vidim, ali ipak korisna info za nas koji idemo na sv Duh 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• eva2710
    15. Kolovoz 2023. 23:12

Ima li tko da ce u Petrovoj rodit? 

Meni je pupak iskočio davnih dana, kaže muž da izgledam kao da mi je i pupak trudan.Danas je rekao da trebam grudnjak za njega😅
    Al bar mi se cini da je trbuh malo usporio s rastom,valjda nece sad u neke ekstreme jos koji tjedan jer sve se cudim kako nemam strija po trbuhu....da se ne ureknem

• eva2710
    15. Kolovoz 2023. 23:14

Lola1212

Cure, spava li se vama? Ja se osjecam kao da sam opet u 1. tromjesecju, svaki dan u zadnje vrijeme odspavam 2-3 sata dnevno i idalje sam umorna😅

Uf ja po noci uopce ne spavam,a danas sam popodne 4-5 sati🙄
    Nekad podijelim na dva spavanca😆

Saraa12
    15. Kolovoz 2023. 23:27

ja ću roditi u Petrovoj...:) 
    spavanje je loše, pogotovo jučer 😐

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

• MomN.93
    16. Kolovoz 2023. 00:16

Trudilica ja sam pripremila octenisept, sterilne gaze, tyrosur prašak (što se tiče pupka), bademovo ulje za početak za kupanje, toplomjer sa savitljivim vrhom za mjerenje u guzi i termometar za vodu za kadicu. Četku neku ful mekanu iz dm-a, češalj za tjemenicu i Mustelinu pjenicu (nju sam dobila). Neki set iz baby centra za njegu (škarice, rašpica i grickalica). I uzela sam neku kremu dr.pasha za guzu. Ostalo ako će mi nešto trebati, šaljem muža 🙂

Eva2710 ja ću u Petrovoj, od početka se tamo kontroliram i sutra (odnosno danas) imam kontrolu 🙂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Lola1212
    16. Kolovoz 2023. 00:27

Od srca vam savjetujem da izbjegavate Mustela kozmetiku jer joj je sastav katastrofa. Welleda djecja linija je npr odlicna opcija, sastav zaista dobar. 

It’s a girl 💞

Pereca333
    16. Kolovoz 2023. 07:21

Citavu noc nisam spavala, doslovno mi doslo da idem u 3 ujutro napolje setati od nervoze. Uspijem oko 5 malo taman se umiriti i moj mm pocne nesto sanjati i nogama mlatiti i tu se zavrsilo s mojim pokusajima. 
    Ima li kakav caj, biljne tablete da smijem uzimati? Do porodjaja cu izluditi ovako 🫣

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Baby❤
    16. Kolovoz 2023. 08:00

Pereca333

Citavu noc nisam spavala, doslovno mi doslo da idem u 3 ujutro napolje setati od nervoze. Uspijem oko 5 malo taman se umiriti i moj mm pocne nesto sanjati i nogama mlatiti i tu se zavrsilo s mojim pokusajima.
    Ima li kakav caj, biljne tablete da smijem uzimati? Do porodjaja cu izluditi ovako 🫣

I ja cijelu noc neprespavala, vruce, zgaravica me tolko pekla tri sata da sam mislila svaki put da cu povratit, katastrofa noc! 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• MomN.93
    16. Kolovoz 2023. 08:32

Pridružujem se klubu užasne noći. Zaspala u 2, do 5 nešto spavala. Više bila budna nego spavala. Onda počela žgaravica, pa prvi put u trudnoći povraćanje.. ugl, ne ponovilo se.  Sad čekam na red za kontrolu u Petrovoj u TA. Toliko je zagušljivo i nema zraka i vruće sa mislim da ću se skljokati na pod.. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.