Čini mi se na pola sata ali nekad bude i vise nekad manje. I ja se nadam bar jos 7-10 dana. Ali kad vidim ove bebice ovdje joooj 😍😍
A sad vidim ti si vec punih 36 nedelja i 37 gazis uveliko 👍 ako se odluci i sad da dodje spremna je bebana 🥰 ne sekiraj se, opusti se jer kako god da bude nema rizika 👍☺️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ostavili su me danas na promatranju jedan prst otvorena cervix omeksan. Ljuti me ctg kad leglem ništa se ne dešava nema kontrakcija ili neke blaaage. Čim se vratim u krevet uhvati me. Moram cekat do sutra da vidim šta kako.
A na koliko su ti kontrakcije, jesu pravilne?
Nadam se da ces kuci uskoro i da ce se to malo smiriti, jer nema nista gore biti tako u bolnici na "promatranju", ali za sad bolje da budes sigurna. Pa bar jos koju nedelju ☺️ Ako se ne budes dalje otvarala onda nisu efektivne kontrakcije tj ne djeluju na grlic pa mozes i kod kuce biti.
Čini mi se na pola sata ali nekad bude i vise nekad manje. I ja se nadam bar jos 7-10 dana. Ali kad vidim ove bebice ovdje joooj 😍😍
Ej J, evo da te ohrabrim..ja sam prije 2 dana bila u bolnici..imala sam po ctgu 4 truda u 10 minuta (dosla sam u bolnicu jer me mucio “pritisak”) i dali su mi naposljetku cordipin za zaustavljanje jer sam u ranim tjednima..da sam usla u 37 tjedan ostavili bi me i cekali porod..bit ce im samo bitno je li te ti trudovi otvaraju,tako su meni rekli..
Ps.Mala G samo da ti posaljem 🫶 jer pratim kako gurate 🥰
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
I jos nesto- nemoj se brinuti oko kilaze bebe,kao i trenutnih procjena..moja frendica je rodila prije mjesec dana sa 37+1 (3 dana prije je beba bila procjenjena na 3 kg) a rodila je 52 cm i 3,5 kg top decka☺️
K tome-meni je moja ginek rekla da je bitno da sam prosla 32 tjedan (a jos nisam primila deksametazon)..🤞🙏
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Joj mene baš zanima kolika je beba, eto zadnji put u 31.tt 1600gr i sad pojma nemam 😬 saznati ću tek kroz tjedan dana kad ću ic na pregled u TA napokon 🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Joj mene baš zanima kolika je beba, eto zadnji put u 31.tt 1600gr i sad pojma nemam 😬 saznati ću tek kroz tjedan dana kad ću ic na pregled u TA napokon 🙈
I mene jako zanima, meni nisu radili UZ na prosloj kontroli. Zadnji put u 30 nedelji imala 1400 g. Jeste da ja osjetim da ona raste i da je teska 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Jelusicka bit ce to sve dobro samo odmaraj 💋❤️
Amarenna bas me zanima dal ce ti ovaj tvoj gin napravit pregled i uzv u srijedu. Kako se ti osjecas,jel ima kakvih naznaka? 🫶
Pereca tebi termin na moj rođendan 😍 kada imas iduci pregled?
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich dzabe i da napravi ultrazvuk jer kao ima novi aparat koji je dobio i pazi sad ovo on ne zna na njega još dovoljno dobro da izmjeri težinu bebe 😱 a lik ima 60 godina 🤦♀️ kaže može izmjeriti pa pogledat u neku tablicu, ma.samo da izmjeri opseg trbuha AC pa mogu i sama vidjeti koliko je teška beba....ne znam, pitat ću ga jel može bar to 🤣🤣 a mene ove bh kontrakcije baš isto dobrano drže već par dana...Al nema još naznaka, valjda, pojma nemam, trebalo bi malo i dolje skicnuti jel sta otvoreno 🤔🫣 a baš mi teško sad sve gore otkad se trbuh spustio...uh
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure aj pomagajte!
Udebljala sam se vec 20kg 😭😭😭😭😭 i kako sam imala vec prije malo deblje noge naravno dobila sam po cijelim nogama i guzi strije, one su sad dosta crvene. Plus sve kapilare i zile mi ispucale tako da sam crveno plava 🤣 Citam malo da ih je najlakse rijesiti sad kad su jos friske i crvene, da kasnije nema spasa. Dal je imala koja taj slucaj vec prije pa da mi nesto preporuci s cime da tretiram to da nebude prekasno? Mazem se ja kremom od prvog dana, ali ocito to meni ne pomaze.
Vidim i trbuh da ce svaki cas samo iskocit sve crveno.😭
Ajd me malo utjesite, bas sam si jadna trenutno dok se pogledam u ogledalo. Znam da su to cari trudnoce al svakako
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Cure aj pomagajte!
Udebljala sam se vec 20kg 😭😭😭😭😭 i kako sam imala vec prije malo deblje noge naravno dobila sam po cijelim nogama i guzi strije, one su sad dosta crvene. Plus sve kapilare i zile mi ispucale tako da sam crveno plava 🤣 Citam malo da ih je najlakse rijesiti sad kad su jos friske i crvene, da kasnije nema spasa. Dal je imala koja taj slucaj vec prije pa da mi nesto preporuci s cime da tretiram to da nebude prekasno? Mazem se ja kremom od prvog dana, ali ocito to meni ne pomaze.
Vidim i trbuh da ce svaki cas samo iskocit sve crveno.😭
Ajd me malo utjesite, bas sam si jadna trenutno dok se pogledam u ogledalo. Znam da su to cari trudnoce al svakako
Ja ih isto imam svuda,sto od prije sto od trudnoce.. izbljede vremenom pa ni nemam toliki problem s njima 🤣
Amarenna meni kao da se jos spustio a danas sam relativno oke nisam imala puno BH mozda jednu dvije,jedva cekam cetvrtak da vidim dal se sta desava 🤣
https://ibb.co/m96TfJh
https://ibb.co/Rzg3VNq
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich daa, baš izgleda da ti se spustio 🙈 meni ništa, uvijek mi izgleda isto... Ja već ne mogu dočekat 😮💨
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji