Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    14. Kolovoz 2023. 13:47

Jelušićka

Čini mi se na pola sata ali nekad bude i vise nekad manje. I ja se nadam bar jos 7-10 dana. Ali kad vidim ove bebice ovdje joooj 😍😍

A sad vidim ti si vec punih 36 nedelja i 37 gazis uveliko 👍 ako se odluci i sad da dodje spremna je bebana 🥰 ne sekiraj se, opusti se jer kako god da bude nema rizika 👍☺️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Latica1111111
    14. Kolovoz 2023. 14:24

Jelušićkaa

Pereca333

Jelušićkaa

Ostavili su me danas na promatranju jedan prst otvorena cervix omeksan. Ljuti me ctg kad leglem ništa se ne dešava nema kontrakcija ili neke blaaage. Čim se vratim u krevet uhvati me. Moram cekat do sutra da vidim šta kako.

A na koliko su ti kontrakcije, jesu pravilne?
    Nadam se da ces kuci uskoro i da ce se to malo smiriti, jer nema nista gore biti tako u bolnici na "promatranju", ali za sad bolje da budes sigurna. Pa bar jos koju nedelju ☺️ Ako se ne budes dalje otvarala onda nisu efektivne kontrakcije tj ne djeluju na grlic pa mozes i kod kuce biti.

Čini mi se na pola sata ali nekad bude i vise nekad manje. I ja se nadam bar jos 7-10 dana. Ali kad vidim ove bebice ovdje joooj 😍😍

Ej J, evo da te ohrabrim..ja sam prije 2 dana bila u bolnici..imala sam po ctgu 4 truda u 10 minuta (dosla sam u bolnicu jer me mucio “pritisak”) i dali su mi naposljetku cordipin za zaustavljanje jer sam u ranim tjednima..da sam usla u 37 tjedan ostavili bi me i cekali porod..bit ce im samo bitno je li te ti trudovi otvaraju,tako su meni rekli..
    Ps.Mala G samo da ti posaljem 🫶 jer pratim kako gurate 🥰

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

• Latica1111111
    14. Kolovoz 2023. 14:27

I jos nesto- nemoj se brinuti oko kilaze bebe,kao i trenutnih procjena..moja frendica je rodila prije mjesec dana sa 37+1 (3 dana prije je beba bila procjenjena na 3 kg) a rodila je 52 cm i 3,5 kg top decka☺️ 
    K tome-meni je moja ginek rekla da je bitno da sam prosla 32 tjedan (a jos nisam primila deksametazon)..🤞🙏

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

amarenna
    14. Kolovoz 2023. 17:29

Joj mene baš zanima kolika je beba, eto zadnji put u 31.tt 1600gr i sad pojma nemam 😬 saznati ću tek kroz tjedan dana kad ću ic na pregled u TA napokon 🙈

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    14. Kolovoz 2023. 17:33

amarenna

Joj mene baš zanima kolika je beba, eto zadnji put u 31.tt 1600gr i sad pojma nemam 😬 saznati ću tek kroz tjedan dana kad ću ic na pregled u TA napokon 🙈

I mene jako zanima, meni nisu radili UZ na prosloj kontroli. Zadnji put u 30 nedelji imala 1400 g. Jeste da ja osjetim da ona raste i da je teska 😂

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

teich95
    14. Kolovoz 2023. 18:20

Jelusicka bit ce to sve dobro samo odmaraj 💋❤️
    Amarenna bas me zanima dal ce ti ovaj tvoj gin napravit pregled i uzv u srijedu. Kako se ti osjecas,jel ima kakvih naznaka?  🫶
    Pereca tebi termin na moj rođendan 😍 kada imas iduci pregled?

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    14. Kolovoz 2023. 18:34

Teich dzabe i da napravi ultrazvuk jer kao ima novi aparat koji je dobio i pazi sad ovo on ne zna na njega još dovoljno dobro da izmjeri težinu bebe 😱 a lik ima 60 godina 🤦‍♀️ kaže može izmjeriti pa pogledat u neku tablicu, ma.samo da izmjeri opseg trbuha AC pa mogu i sama vidjeti koliko je teška beba....ne znam, pitat ću ga jel može bar to 🤣🤣 a mene ove bh kontrakcije  baš isto dobrano drže već par dana...Al nema još naznaka, valjda, pojma nemam, trebalo bi malo i dolje skicnuti jel sta otvoreno 🤔🫣 a baš mi teško sad sve gore otkad se trbuh spustio...uh

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Baby❤
    14. Kolovoz 2023. 18:37

Cure aj pomagajte! 
    Udebljala sam se vec 20kg 😭😭😭😭😭 i kako sam imala vec prije malo deblje noge naravno dobila sam po cijelim nogama i guzi strije, one su sad dosta crvene. Plus sve kapilare i zile mi ispucale tako da sam crveno plava 🤣 Citam malo da ih je najlakse rijesiti sad kad su jos friske i crvene, da kasnije nema spasa. Dal je imala koja taj slucaj vec prije pa da mi nesto preporuci s cime da tretiram to da nebude prekasno? Mazem se ja kremom od prvog dana, ali ocito to meni ne pomaze.
    Vidim i trbuh da ce svaki cas samo iskocit sve crveno.😭
    Ajd me malo utjesite, bas sam si jadna trenutno dok se pogledam u ogledalo. Znam da su to cari trudnoce al svakako

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

teich95
    14. Kolovoz 2023. 18:50

Baby❤

Cure aj pomagajte!
    Udebljala sam se vec 20kg 😭😭😭😭😭 i kako sam imala vec prije malo deblje noge naravno dobila sam po cijelim nogama i guzi strije, one su sad dosta crvene. Plus sve kapilare i zile mi ispucale tako da sam crveno plava 🤣 Citam malo da ih je najlakse rijesiti sad kad su jos friske i crvene, da kasnije nema spasa. Dal je imala koja taj slucaj vec prije pa da mi nesto preporuci s cime da tretiram to da nebude prekasno? Mazem se ja kremom od prvog dana, ali ocito to meni ne pomaze.
    Vidim i trbuh da ce svaki cas samo iskocit sve crveno.😭
    Ajd me malo utjesite, bas sam si jadna trenutno dok se pogledam u ogledalo. Znam da su to cari trudnoce al svakako

Ja ih isto imam svuda,sto od prije sto od trudnoce.. izbljede vremenom pa ni nemam toliki problem s njima 🤣
    Amarenna meni kao da se jos spustio a danas sam relativno oke nisam imala puno BH mozda jednu dvije,jedva cekam cetvrtak da vidim dal se sta desava 🤣
    https://ibb.co/m96TfJh
    https://ibb.co/Rzg3VNq

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Mimica91
    14. Kolovoz 2023. 19:02

Teich daa, baš izgleda da ti se spustio 🙈 meni ništa, uvijek mi izgleda isto... Ja već ne mogu dočekat 😮‍💨

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.