Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MomN.93
    14. Kolovoz 2023. 07:02

Ok sad sam se prepala jer Jelušićka takve bolove ja imam jučer cijeli dan. Doduše, nisu česti. Al počelo mi je s bolom u lijevom kuku i prema preponi. A popodne cijeli donji dio leđa. I tako se izmjenjuje. Al ja sam uspjela prespavati noć tako da. Samo sam primjetila da se fakat sve teže i teže dižem iz kreveta. Znači koma 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Jelušićkaa
    14. Kolovoz 2023. 07:29

Hvala vam 😘😘
    Mene kroz citavu noć boli kako god legla pa evo i CTG ocitava nešto. Nije puno ali ima nestto. Cekam vizitu.
    Mom 93 mene je tako bolilo da moram zastat ako hodam. Jutros na pregledu mi je dr rekao da je cervix omeksan. Sad šta ce biti ni sama ne znam samo znam da ne bi volila lezat bezveze ako ne moram. 

amarenna
    14. Kolovoz 2023. 07:45

Jelušićkaa javi šta kažu u viziti, bit će to sve ok 🩷

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    14. Kolovoz 2023. 09:37

Jelusicka, čekamo update, svakako je bolje da si u bolnici, bit će sve ok ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jelušićkaa
    14. Kolovoz 2023. 10:45

Ostavili su me danas na promatranju jedan prst otvorena cervix omeksan. Ljuti me ctg kad leglem ništa se ne dešava nema kontrakcija ili neke blaaage. Čim se vratim u krevet uhvati me. Moram cekat do sutra da vidim šta kako.

amarenna
    14. Kolovoz 2023. 10:47

Jelušićkaa

Ostavili su me danas na promatranju jedan prst otvorena cervix omeksan. Ljuti me ctg kad leglem ništa se ne dešava nema kontrakcija ili neke blaaage. Čim se vratim u krevet uhvati me. Moram cekat do sutra da vidim šta kako.

Ovako je meni bilo u prosloj trudnoci ali od 31 tjedna vec, bila sam skuzila tada da ako sam pod stresom ili ako sam nervozna da su te bh kontrakcije češće a isto na ctg tu i tamo koju očita ili ne očita. Promatrali su me 2 tjedna čak u bolnici i sve je ostalo tako, rodila u 39+6 😁 najbitnije da si ti u sigurnim tjednima i rukama 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    14. Kolovoz 2023. 11:40

Jelušićkaa

A na koliko su ti kontrakcije, jesu pravilne? 
    Nadam se da ces kuci uskoro i da ce se to malo smiriti, jer nema nista gore biti tako u bolnici na "promatranju", ali za sad bolje da budes sigurna. Pa bar jos koju nedelju ☺️ Ako se ne budes dalje otvarala onda nisu efektivne kontrakcije tj ne djeluju na grlic pa mozes i kod kuce biti. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Lena1897
    14. Kolovoz 2023. 12:28

Samo da se na brzinu tuspasim. Čitam sta se desava i mnogo mi je drago zbog vas sto brojite sitno 💕 Uskoro ce biti puno beba. 🌼🌼🌼
    Ja sam sam orahe a od oraha me svaki put pocnu boliti desni s jedne strane i evo sad je aj- uj. E samo je jos to falilo :D 
    Pregled- kontrola u bolnici krece tek skoro za mjesec pa sam tužna i zabrinuta što toliko dugo do pregleda. 

Jelušićkaa
    14. Kolovoz 2023. 12:48

Pereca333

Jelušićkaa

A na koliko su ti kontrakcije, jesu pravilne?
    Nadam se da ces kuci uskoro i da ce se to malo smiriti, jer nema nista gore biti tako u bolnici na "promatranju", ali za sad bolje da budes sigurna. Pa bar jos koju nedelju ☺️ Ako se ne budes dalje otvarala onda nisu efektivne kontrakcije tj ne djeluju na grlic pa mozes i kod kuce biti.

Čini mi se na pola sata ali nekad bude i vise nekad manje. I ja se nadam bar jos 7-10 dana. Ali kad vidim ove bebice ovdje joooj 😍😍

lalaland1991
    14. Kolovoz 2023. 12:59

Kiki daaa, ista stvar. Ja kazem mm svaku minutu da doda jos ulja jer grebe. Grozno 😄 rekla mi frendica da je ona i tople obloge stavljala na međicu. Zasad mi se to neda.
    Jelusicka sve ce biti ok, ti si u terminu a beba zna kada izaci van! Javljaj nam se.
    Prepone mene ubili sad grcevi u preponama, hodam po stanu kad ono grc u lijevoj pa stane pa u desnoj, jedva sam dosla do kauca i vristala sam kolko me zabolilo 🤣 jel to neki simptom da se porod blizi?🤭

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.