Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misscooking
    04. Kolovoz 2023. 08:35

Evo ja taman obavila OGTT.. Mogu reći,od 2018. Imam osjećaj da se promijenilo. Odmah popila na eks. Veli sestra vi to odmah. Reko da,nema smisla odgađati. Bojala sam se toga,a zapravo mi je okej. Sada-pakiranje za more💙

amarenna
    04. Kolovoz 2023. 10:20

misscooking

Evo ja taman obavila OGTT.. Mogu reći,od 2018. Imam osjećaj da se promijenilo. Odmah popila na eks. Veli sestra vi to odmah. Reko da,nema smisla odgađati. Bojala sam se toga,a zapravo mi je okej. Sada-pakiranje za more💙

Bravo, uzivaj na moru 😍
    Teich sretno, cekam da javiš novosti 🩷

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    04. Kolovoz 2023. 11:16

Zavrsila pregled,sve u najboljem redu. Sve kako treba za tjedne jedino kaze da ce bit dugacka 🤣 da nije ni debela ima sad oko 2600g,namjestila se za porod glavica isto dobra za tjedne kao i plodna voda nemam uopce viska.. I dalje se neotvaram,stoji sve dolje kako je i bilo. Sokiran bio nalazom iz bolnice od doticnog Dr. Cak je reko da bi on i ukinio terapiju Utrogestana cad potrosim ovo sto imam jer je moze desit da mi odgode porod a nemam jos puno da uđem u 9mj. Ugl u pon opet kod moje gin pa cemo da vidimo sta i kako.. Pao mi kamen sa srca 🙂

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Artemida1990
    04. Kolovoz 2023. 11:42

Teich super za dobar pregled! 

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

lalaland1991
    04. Kolovoz 2023. 12:35

Teich bravo za dobar pregled 💪🏽
    Cure, poklanjam nekoj od vas kupon za 15% na baby asortiman u mulleru, meni ne treba sve sam vec kupila. Mora se iskoristiti 7.8.
    https://ci4.googleusercontent.com/proxy/9oVZ0I0HSQHPAhJKnlfSqOAQyTBMxQBk9CjbggycCoQb3AfgVygNbaYa5V-soHLobEQNXYFEHdZx6TszbQqdjvhf29yLX5znsyrTC44SJCXWAg=s0-d-e1-ft#https://news.mojabeba.mueller.hr/NewsletterID_001820/img_20.jpg

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Baby❤
    04. Kolovoz 2023. 13:27

Bacite curke slikice sto cete obuci malcima kad idete iz bolnice 😁
    Ja nisam sigurna dal da obucem neki kratki bodi pa gore hlacice i majcicu ili dugi bodi pa hlacice gore i jaknicu...
    Nisam pametna sto da pripremim 🤔

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• misscooking
    04. Kolovoz 2023. 13:38

Baby❤

Ja nisam sigurna dal da obucem neki kratki bodi pa gore hlacice i majcicu ili dugi bodi pa hlacice gore i jaknicu…

Ja budem bodi sa dugim rukavima, kapica,jaknica/trenirkica gore,čarapice i hlačice. I to je to. Pokrijem ga s dekom,ako bude hladno pošto mi je termin 8.11

amarenna
    04. Kolovoz 2023. 13:53

teich95

Zavrsila pregled,sve u najboljem redu. Sve kako treba za tjedne jedino kaze da ce bit dugacka 🤣 da nije ni debela ima sad oko 2600g,namjestila se za porod glavica isto dobra za tjedne kao i plodna voda nemam uopce viska.. I dalje se neotvaram,stoji sve dolje kako je i bilo. Sokiran bio nalazom iz bolnice od doticnog Dr. Cak je reko da bi on i ukinio terapiju Utrogestana cad potrosim ovo sto imam jer je moze desit da mi odgode porod a nemam jos puno da uđem u 9mj. Ugl u pon opet kod moje gin pa cemo da vidimo sta i kako.. Pao mi kamen sa srca 🙂

Bravo 💪💪 ja se pokušavam već 2 dana naručiti privatno no ne mogu nikako ih dobit na telefon, a ostali privatnici su na godišnjem 🙈 jedni imaju termin tek pred kraj osmog mjeseca al to mi je prekrasno.... za dva tjedna idem opet kod svog ginekologa bezveze znam, onda će mi valjda dat i da krenem u bolnicu pa ću valjda prije poroda znati kolika je beba otprilike...a i ne opterećujem se više previše, bitno mi je da je sve uredu s bebom, znam da bude sitnija sigurno po kilazi ko I prve dvije Al vjerujem da smo na sigurnih 2500 gr  🩷

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    04. Kolovoz 2023. 16:28

Amarenna nadam se da ces uspjet dobiti termin uskoro da se i ti umiris 🙏❤️ meni je poslo za rukom jer su me ubacili preko veze kad su culi prezime, inace mi htjela dat termin u utorak. Kako mi je danas privatnik rekao danas trudnoca vise nije uzivanje i iscekivanje,vec vise strah, mirovanja i smjesne dijagnoze pojedinih doktora. Neznam kao da je nekim doktorima to postalo sve svejedno kako se ponasaju prema nama, i sta nam govore. A mi se zive pojedemo od brige. 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pereca333
    04. Kolovoz 2023. 20:00

Baby❤

Ja nisam sigurna dal da obucem neki kratki bodi pa gore hlacice i majcicu ili dugi bodi pa hlacice gore i jaknicu…

https://ibb.co/QmZtxnP
    Nosim to na slici, za izlazak iz bolnice. Za ostale dane se imamo odjeca od bolnice. Komplet s medama je 56 iz H&M, pamucni, a sa zekom je 56 C&A nesto deblji materijal onako kao dekica. Vidi se kolika je razlika u brojevima, tj H&M ima vece brojeve. Uz to nosim jedne stramplice, carapice, bijeli bodi, dekicu i male rukavice pamucne. Isto pojma nemam pa nosim vise stvari, a kako su jako majusne ne zauzimaju puno prostora. 

Teich bas mi je drago da je sve ok ☺️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.