Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MomN.93
    03. Kolovoz 2023. 12:15

teich95

Evo i mene iz bolnice, evo naletila sam na Dr. kojeg je bolio k** kakvu uputnicu imam i sta treba raditi,nit mi je obavio ctg nit procjenu tezine bebe sto je bilo podcrtano na uputnici. Kod njega je odjednom posteljica straga kod moje Ginekologice cijelu T sprijeda,citam nalaz plodova voda do 35mm- sta to znaci? Glava bebina da odgovara 38-39tj a do prije 3 tj na pregledu sve mjere bile jednake za oko 10-14dana vece (,samo da je beba teza). Dusu sam isplakala,ujutro u 15 do 9 idem privatno jer ovo nema smisla sta je ovaj napravio. Jos cijeli pregled pricao o povjesti covjecanstva,nista o bebi o cerviksu itd,Wtf? 🤔😢

Baš mi je žao. U kojoj si to bolnici bila? 
    Mene isto živcira da još nisam išla na ctg a prošla 35 tj. 
    Nadam se da budeš sutra mirnija i imala bolje informacije, odnosno točnije kad obaviš pregled kod privatnika 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Flowerson 🌸
    03. Kolovoz 2023. 12:25

Teich, rekla sam vec, žao mi je da to moraš prolazit ☹️
    .
    Sto se tice priprema za porod, planiram od 37.og tjedna vježbat da se potencijalno nešto pokrene 😁 ništa intenzivno naravno, al postoje vježbe koje su dobre za tijelo, a mogu potaknuti i otvaranje. Uz to masaze međice, ananas, kikiriki i što se već preporučuje..samo neka dođem do tog 37.og tjedna 👌

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pereca333
    03. Kolovoz 2023. 13:05

Teich najbolje otidji zaista privatno, kad platis znas sta si platio i imas pravo da sve pitas. Ne znam zasto ne rade ctg, prikljuce te, odlezis 20 minuta, pogleda nalaz 5 minuta gotovo, jako se iznerviram kad su doktori aljkavi i neozbiljni, meni rade ctg od 30 nedelje na svakom pregledu, ja se cak i iznenadila, kazu najbolje tako najsigurniji su. 

Flowerson  da vjezbe su super,  i ja cu ih raditi kad udjem u te nedelje, i setnja svaki dan tome se radujem jer volim puno da setam a sad ne mogu jer cim se steze stomak ja se prepadnem da nije nesto.  Sad radim samo jogu malo kukove gibam, desetak minuta dnevno i male setnjice. Za kikiriki to nisam znala, moze i Snickers ili kao puter 😂🤭

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Mimica91
    03. Kolovoz 2023. 13:07

Lalaland ja imam onu torbu kao za teretanu, crnu Nike, dosta je velika, čak mi je sve stalo što sam isplanirala nositi. Sortirala sam stvari u manje plastične vrećice, one sa zipom da mi je lakše naći kasnije....
    Teich baš frustrirajuće što se tiče tog doktora, ja evo čekam upravo na prvi pregled u trudničkoj, nemam pojma šta će mi radit, ali mislim da ctg neće.. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

amarenna
    03. Kolovoz 2023. 13:29

Teich uhh katastrofa, znam kako ti je, bolje otići privatno ako treba šta drugo možemo,  žalosno da moramo plaćati ono što bi se trebalo napraviti besplatno 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    03. Kolovoz 2023. 14:02

amarenna

Teich uhh katastrofa, znam kako ti je, bolje otići privatno ako treba šta drugo možemo, žalosno da moramo plaćati ono što bi se trebalo napraviti besplatno

Neznam sta reci stvarno cijela trudnoca tece uredu jedino problem s skracenim cerviksom i mirovanje. Danas sve kontra,toliko odstupanje glavice je indikacija za carski jer pokazuje na krvarenja u glavi.. Mali mi se rodio s krvarenjem 3 stupnja pa je bila frka sto su me pustili na vaginalan porod pa sam zato jos vise luda jer znam kako je to i koja jebada godinu dana sa snimanjima vjezbicama itd.. uf stvarno nisu humani pojedini doktori

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Mimica91
    03. Kolovoz 2023. 14:37

Evo i mene iz bolnice TA sv. Duh. Nisam baš ništa pametnija, radili samo ultrazvuk, procjena na 2.9kg, plodne vode uredno, pokreti uredni, doći ponovno za tjedan dana. Vaginalni pregled oni ne rade do 39og tjedna osim u slučaju tegoba kao što su kontrakcije, pucanje vodenjaka ili ispadanje sluznog čepa 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

amarenna
    03. Kolovoz 2023. 14:54

teich95

amarenna

Teich uhh katastrofa, znam kako ti je, bolje otići privatno ako treba šta drugo možemo, žalosno da moramo plaćati ono što bi se trebalo napraviti besplatno

Neznam sta reci stvarno cijela trudnoca tece uredu jedino problem s skracenim cerviksom i mirovanje. Danas sve kontra,toliko odstupanje glavice je indikacija za carski jer pokazuje na krvarenja u glavi.. Mali mi se rodio s krvarenjem 3 stupnja pa je bila frka sto su me pustili na vaginalan porod pa sam zato jos vise luda jer znam kako je to i koja jebada godinu dana sa snimanjima vjezbicama itd.. uf stvarno nisu humani pojedini doktori

Jesi išla privatno ili se naručila? 🩷 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Jelušićkaa
    03. Kolovoz 2023. 15:05

Ma ne vrijedi ti se sikirat teich vidiš da je neka budaletina. Sacekaj ti to privatno obavi pitaj šta imaš i to je to. Šaljem zagrljajjj 😘😘
    Super na ostalim pregledima bebe napreduju sve teze i teze  vise nisu ni mrvice.
    ----
    Neko je spomenuo pripremu za porodaj masiranje međice. Do sad sam probala 3 puta to odnosno mm je to odradio jer ja vise nemam pristup dole 🤣🤣 i svaki put se završilo keksom tako da neznam kako ću dalje 😅😅😅😅

teich95
    03. Kolovoz 2023. 15:06

Mimice hvala Bogu da je sve uredu❤️
    Amarenna ovo jutros u bolnici preko socijalnog,ujutro u 15 do 9 imam privatno. Prvi slobodan termin bio u pon al cim sam rekla sta se desilo i kad je cula prezime ubacila me ujutro a i taj nalaz mi treba za pon za moju ginekologicu. Muzeva strina je med  sestra vj se znaju pa me ubacila. 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.