Ja nemam zgaravicu makar to me zaobislo, ali ne mogu puno pojesti, bude mi lose. Ja sam zadnjih oar dana imala malo vise enegije i bas mi je bilo lijepo, i setala po suncu, suncala se...ali vec me opet stize umor.
Kako su vama bebini pokreti? Meni postaju bas neugodni, i ako im se uvijek radujem ♥️ kad krene da se rita, udari u rebro pa u kuk odmah moram da ustanem da joj dam mjesta da se namjesta, ali bas je jaka, citav stomak se pomjera desno lijevo.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Meni još uvijek nisu udarci neugodni nego više ko da imam jacuzzi u trbuhu 😂 ali moguće jer nisam još prešla 30 tjedan. Inače, bebu osjećam non stop. Dolsovno je malac stalno budan i pitam se kad spava 🤔
Moj isto divlja non stop, par puta me baš jako iznenadilo koliko je snažno udario. Kad mi počne po mjehuru prtljat, presmiješan osjećaj Sad me strah kakav će bit u višim tjednima haha, ali bitno da se javlja, baš mi je simpatično (zasad
).
Jagoda koja je to radnja, planiram ovih dana kupovinu, pa bih da sve na jednom mjestu zavrsim. Jesi li uspjela naci spavacice, ja sve koje sam vidjela prekratke i imaju onaj print beba i roda (radije bih bez toga 😅)
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Jagodakoja je to radnja, planiram ovih dana kupovinu, pa bih da sve na jednom mjestu zavrsim. Jesi li uspjela naci spavacice, ja sve koje sam vidjela prekratke i imaju onaj print beba i roda (radije bih bez toga 😅)
House u West gate-u. Oni nemaju nista konkretno trudnicko, al sam ja nasla neke haljinice iste ko trudnicke a i taj grudnjak. Snizeno i do 75% ovo sto smo kupovali, npr grudnjak sa 30 na 7 km.
Spavacice sam jedva nasla da mi imalo odgovaraju, i jedna ima rodu😅 al druga nema i duga je bas, nekako se preklapa i moze svezat oko struka, ona mi je super, nju sam nasla u Waikiki outletu u Vitezu (bila prije 20ak dana i bilo je izbora) a mozda ima i u nasem u Sa.
Ma kakvi ovaj Waikiki u Vitezu trebala si u Bingo otići spavacice po 6 KM ja plaćala Pamucne lijepe ma extra.
evo mene sa pregleda. Sve uredu hvala Bogu bebica sjedi na guzi idalje. Oko 2 kile ima trenutno. Mjerila mi je i cervix kaže 3.5 cm. I da je to sasvim ok ništa zabrinjavajuce. Prvi put mi htjela i CTG međutim nakon pola sata su odustali jer nemoguće snimit koliko se samo vrtila i udarala 😂
I te spavacice iz Binga nemaju rodu 😂😂 mislim ako hoćete rode imaju i sa rodama i bez. Ja sam isto uzela obične neki dezen ne vezean za bebu.
Pitanje za iskusne mame koju velicinu planirati nakon porodjaja?
Ja sam jutros u Kik-u nasla spavacicu kratku malo iznad koljena, 5 evra je bila, pamucna, tanji materijal, crna, nju cu za porodjajnu salu pa i ako bude sva krvava mogu je baciti. Medjutim sad narucujem upravo za period poslije proodjaja jer cu biti u bolnici tri dana najmanje, ali ne znam koju velicinu, koliko se stomak smanji? 😂 Sve kod kuce kod imam nije prikladno jer ja spavam u kratkim sorcevima gdje pola dupeta viri ili u gacama i topicu.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pitanje za iskusne mame koju velicinu planirati nakon porodjaja?
Ja sam jutros u Kik-u nasla spavacicu kratku malo iznad koljena, 5 evra je bila, pamucna, tanji materijal, crna, nju cu za porodjajnu salu pa i ako bude sva krvava mogu je baciti. Medjutim sad narucujem upravo za period poslije proodjaja jer cu biti u bolnici tri dana najmanje, ali ne znam koju velicinu, koliko se stomak smanji? 😂 Sve kod kuce kod imam nije prikladno jer ja spavam u kratkim sorcevima gdje pola dupeta viri ili u gacama i topicu.
Meni se postepeno smanjivao sigurno vise od 2tj. U bolnici sam bila i poslje poroda sa stomakon od 6-7mj T 🤣 Ja imam sve vece brojeve bas radi toga 🤣
Jelušićka odlicno za pregled,samo nek je sve kako treba 🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich hvala 👍☺️ tako sam i na netu procitala, da stomak bude kao u 6-7 mjesecu, onda bar mogu tajice koje sam nosila sa sobom spakovati da ne kupujem sve.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji