Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    17. Srpanj 2023. 09:31

Ja nemam zgaravicu makar to me zaobislo, ali ne mogu puno pojesti, bude mi lose. Ja sam zadnjih oar dana imala malo vise enegije i bas mi je bilo lijepo, i setala po suncu, suncala se...ali vec me opet stize umor. 

Kako su vama bebini pokreti? Meni postaju bas neugodni, i ako im se uvijek radujem ♥️ kad krene da se rita, udari u rebro pa u kuk odmah moram da ustanem da joj dam mjesta da se namjesta, ali bas je jaka, citav stomak se pomjera desno lijevo. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Pipi11
    17. Srpanj 2023. 12:24

Meni još uvijek nisu udarci neugodni nego više ko da imam jacuzzi u trbuhu 😂 ali moguće jer nisam još prešla 30 tjedan. Inače, bebu osjećam non stop. Dolsovno je malac stalno budan i pitam se kad spava 🤔

Lily123
    17. Srpanj 2023. 12:41

Moj isto divlja non stop, par puta me baš jako iznenadilo koliko je snažno udario. Kad mi počne po mjehuru prtljat, presmiješan osjećaj  Sad me strah kakav će bit u višim tjednima haha, ali bitno da se javlja, baš mi je simpatično (zasad ). 

mami_m
    17. Srpanj 2023. 12:41

Jagoda koja je to radnja, planiram ovih dana kupovinu, pa bih da sve na jednom mjestu zavrsim. Jesi li uspjela naci spavacice, ja sve koje sam vidjela prekratke i imaju onaj print beba i roda (radije bih bez toga 😅)

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

Jelušićkaa
    17. Srpanj 2023. 14:40

Jagoda01

mami_m

Jagodakoja je to radnja, planiram ovih dana kupovinu, pa bih da sve na jednom mjestu zavrsim. Jesi li uspjela naci spavacice, ja sve koje sam vidjela prekratke i imaju onaj print beba i roda (radije bih bez toga 😅)

House u West gate-u. Oni nemaju nista konkretno trudnicko, al sam ja nasla neke haljinice iste ko trudnicke a i taj grudnjak. Snizeno i do 75% ovo sto smo kupovali, npr grudnjak sa 30 na 7 km.
    Spavacice sam jedva nasla da mi imalo odgovaraju, i jedna ima rodu😅 al druga nema i duga je bas, nekako se preklapa i moze svezat oko struka, ona mi je super, nju sam nasla u Waikiki outletu u Vitezu (bila prije 20ak dana i bilo je izbora) a mozda ima i u nasem u Sa.

Ma kakvi ovaj Waikiki u Vitezu trebala si u Bingo otići spavacice po 6 KM ja plaćala Pamucne lijepe ma extra.

Jelušićkaa
    17. Srpanj 2023. 14:43

evo mene sa pregleda. Sve uredu hvala Bogu bebica sjedi na guzi idalje. Oko 2 kile ima trenutno. Mjerila mi je i cervix kaže 3.5 cm. I da je to sasvim ok ništa zabrinjavajuce. Prvi put mi htjela i CTG međutim nakon pola sata su odustali jer nemoguće snimit koliko se samo vrtila i udarala 😂

Jelušićkaa
    17. Srpanj 2023. 14:45

I te spavacice iz Binga nemaju rodu 😂😂 mislim ako hoćete rode imaju i sa rodama i bez. Ja sam isto uzela obične neki dezen ne vezean za bebu.

Pereca333
    17. Srpanj 2023. 15:10

Pitanje za iskusne mame koju velicinu planirati nakon porodjaja? 
    Ja sam jutros u Kik-u nasla spavacicu kratku malo iznad koljena, 5 evra je bila, pamucna, tanji materijal, crna, nju cu za porodjajnu salu pa i ako bude sva krvava mogu je baciti. Medjutim sad narucujem upravo za period poslije proodjaja jer cu biti u bolnici tri dana najmanje, ali ne znam koju velicinu, koliko se stomak smanji? 😂 Sve kod kuce kod imam nije prikladno jer ja spavam u kratkim sorcevima gdje pola dupeta viri ili u gacama i topicu. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

teich95
    17. Srpanj 2023. 15:38

Pereca333

Pitanje za iskusne mame koju velicinu planirati nakon porodjaja?
    Ja sam jutros u Kik-u nasla spavacicu kratku malo iznad koljena, 5 evra je bila, pamucna, tanji materijal, crna, nju cu za porodjajnu salu pa i ako bude sva krvava mogu je baciti. Medjutim sad narucujem upravo za period poslije proodjaja jer cu biti u bolnici tri dana najmanje, ali ne znam koju velicinu, koliko se stomak smanji? 😂 Sve kod kuce kod imam nije prikladno jer ja spavam u kratkim sorcevima gdje pola dupeta viri ili u gacama i topicu.

Meni se postepeno smanjivao sigurno vise od 2tj. U bolnici sam bila i poslje poroda sa stomakon od 6-7mj T 🤣  Ja imam sve vece brojeve bas radi toga 🤣
    Jelušićka odlicno za pregled,samo nek je sve kako treba 🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pereca333
    17. Srpanj 2023. 16:52

Teich hvala 👍☺️ tako sam i na netu procitala, da stomak bude kao u 6-7 mjesecu, onda bar mogu tajice koje sam nosila sa sobom spakovati da ne kupujem sve. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.