Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MomN.93
    15. Srpanj 2023. 08:37

Artemida1990

Meni je receno da moram koristit barem 1 dan novog godisnjeg, tako sam i napravila prije otvaranja komplikacija. Regres mi je isplacen. Kolegici koja nije koristila go iz 2023. nije isplacen.

Da, zato ga ja nisam ove godine dobila. Jer sam koristila samo stari go. Ali su mi rekli da imam pravo tražiti go iduće godine kad počnem koristiti go iz 2023. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Mačkor
    15. Srpanj 2023. 09:15

Mislim da regres ovisi o kolektivnom ugovoru firme. Ja sam na komplikacijama od 2 mjeseca, nisam iskoristila ni dan godišnjeg, ali sam regres dobila. Takav je kolektivni ugovor. 🤷🏼‍♀️

• MamaŠČ
    15. Srpanj 2023. 10:12

Mačkor

Mislim da regres ovisi o kolektivnom ugovoru firme. Ja sam na komplikacijama od 2 mjeseca, nisam iskoristila ni dan godišnjeg, ali sam regres dobila. Takav je kolektivni ugovor. 🤷🏼‍♀️

I ja sam dobila regres, na komplikacijama sam od polovice četvrtog mjeseca 

Jelušićkaa
    15. Srpanj 2023. 10:48

Kakav regres ja jedva i plaću da dobijem 🤣🤣🤣 svaki mjesec zovem da ne zaborave uplatit  jer su zaboravili jedan mjesec😂😂

• MomN.93
    15. Srpanj 2023. 11:59

Jelušićkaa

Kakav regres ja jedva i plaću da dobijem 🤣🤣🤣 svaki mjesec zovem da ne zaborave uplatit jer su zaboravili jedan mjesec😂😂

Bolje plaća nego ova kad i bijeda od komplikacija 😂😂😂 jedva čekam porodiljnimds mi se počne isplaćivati 😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Jelušićkaa
    15. Srpanj 2023. 12:23

MomN.93

Jelušićkaa

Kakav regres ja jedva i plaću da dobijem 🤣🤣🤣 svaki mjesec zovem da ne zaborave uplatit jer su zaboravili jedan mjesec😂😂

Bolje plaća nego ova kad i bijeda od komplikacija 😂😂😂 jedva čekam porodiljnimds mi se počne isplaćivati 😂

Ma to to i kod mene su komplikacije 🤣🤣 boze sačuvaj. Sad kad krene porodiljno jos manje znaci za pelena ako bude bit ce dobro. Kad sam vidjela da je paket pelena 40 Km pampers rekla sam sama sebi godina dana i ucit na tutu pod svaku cijenu🤣

• MomN.93
    15. Srpanj 2023. 13:04

Jelušićkaa

MomN.93

Jelušićkaa

Ma to to i kod mene su komplikacije 🤣🤣 boze sačuvaj. Sad kad krene porodiljno jos manje znaci za pelena ako bude bit ce dobro. Kad sam vidjela da je paket pelena 40 Km pampers rekla sam sama sebi godina dana i ucit na tutu pod svaku cijenu🤣

Ja jučer baš mužu pričala kako je jedna žena na ljetnim bebama pričala da joj beba ima po 14 stolica dnevno i da im paket pelena traje 2 dana. I onda on onako pametno zaključi i kaže sva sreća pa ove veličine 0,1 i 2 nisu toliko skupe i kao od veličine 3 mali mora već na odvikavanje 😂😂😂 reko da ali njih prerastu brzo, kaj će mali s 3 mjeseca na odvikavanje 😂😂 a kaže on , pa da, niš mu ne bude 😂😂😂😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• MomN.93
    15. Srpanj 2023. 21:32

kiki13

Jagoda01

Isla u House radnju, imaju snizenje veliko, kupim neki grudnjak isto ko za dojenje i dvije haljinice. Uđem u auto, pokazuje 45° napolju (Sarajevo) i pobjegnem kod mojih pod klimu, neka me do veceri, kako li je curama na moru, ma ja ne bih izlazila iz kuce do 1.augusta

I mi na moru smo doma u zatvorenom pod klimom, barem ja 🤣 od nedilje sam izasla samo jednom kratko do ducana 🙈 doduse jos me drzi prehlada, al nemam ni volje nigdi ic kolko je vruce… Sad kad bi se trebala najvise kretat i spremat za porod ja lezim 0-24 🤣 uzas

Al tako sam ti i ja, zovu nas prijatelji da dođemo do njih ali meni se fakat neda po tim vrućinama nigdje ići 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Pipi11
    15. Srpanj 2023. 23:03

Ja sam na moru i idem dva puta dnevno na plažu, rano ujutro ali budem do 11 jer sam i na kavi, a ona popodne iza 5 i meni je stvarno more spas. Momentalno mi je lakše. Noći su meni najgore 🙁

lalaland1991
    16. Srpanj 2023. 01:37

Jagoda01

A lijepo je sve dok si u vodi..
    Meni noci nisu zbog vreline, već zbog trnaca i nervoze u nogama koji mi ne daju zaspat, rijetko prije 2…

Taman dosla da se pojadam na strasnu nervozu u nogama zadnjih par noci, i evo prvi put nocas da nemrem zaspat vec 3h. Od muke sam maloprije otisla u drugu sobu i izmasirala si ih ko luđak. Malo je bolje 🤣
    Uz to, prijavljujem i da mi je tesko sjediti u npr bircu dulje od pol sata, krene me sve stezati nesto po trbuhu, oko jetre i želuca, pa me trtica boli, i tak 🤣
    Hodanje do plaze 7 min mi je olimpijski sport, svaka najmanja uzbrdica je smrt. U madrac u apartmanu potonem. Naivno sam mislila kak bum jako aktivna do kraja i u super kondi jer sam eto, trenirala pilates do neki dan 🤣 🐕 dzabe mi to, glupo reci al veselim se povratku u zg na svoj madrac i kauc 🤭😅 a i pesek mi jako fali 🤧
    #hormoni, isprike na dugom postu

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.