Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    18. Srpanj 2023. 13:19

Jelušićka

Joj i meni je isto tako mislim da ce mi to ujutruu zajedničko ustajanje i zajedničko pijenje kave najviše faliti 💕 jos kad bi ostalo da prespava noć 😅😅

Joj jeste najljepse i meni ujutro kaficu napravim vratim se u krevet i cekam da krene 🥰🩷 E to za noc i ja sebi prizeljkujem. 👍

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

MalaG
    19. Srpanj 2023. 08:52

Flowerson ja si popijem čaj od đumbira ili pojedem onaj kao ukiseljeni đumbir (kaj se dobije uz sushi 😂). Ljut je za pop...ali baš pomogne. Nadam se da se smirilo!🤞
    .
    I ja sam loše spavala ovu noć. Vratila se, vruće mi bilo, sve mi smetalo, nikako se namjestiti, a malac imao tulum.😂 Obzirom da je imao baš miran period, di me već ulovila panika da nešto nije u redu i plakala sam kao kišna godina, drago mi je da se razbudio i držao budnom cijelu noć. Imam vremena se naspavati.😅 Baš kažem mužu sinoć da će mi faliti to njegovo javljanje i udarci kad nam se pridruži.🥺

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

MalaG
    19. Srpanj 2023. 12:43

Evo nas sa kontrole. Protoci uredni, plodna voda uredna, bebač lijepo aktivan. Raste i narastao je, ali i dalje je manji. Trbuščić mu je za sada najmanji, čak manji i od drugih mjera, ali doktorica je zadovoljna jer sve lijepo raste pa je rekla da nema razloga za brigu. Idući tjedan opet kontrola, samo protoci. 🙏🙏🙏

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

lalaland1991
    19. Srpanj 2023. 16:32

MalaG 🥰💪 po meni malo ta medicina i pretjeruje s kalupima i statistikom i mjerama, a ne uzima u obzir vasu genetiku i svasta nesto. Cvrsto vjerujem da ces roditi dijete najnormalnijih proporcija u terminu😁
    Cure, jel mozda koja primijetila da joj je porastao broj madeza u predjelu sise? Ne mislim na one kvrzice na bradavici, nego u promjeru 10 cm od desne sise imam valjda 15 novih madeza 🤨 a inace, iz desne sise mi curka mlijeko od 20.tj, iz lijeve rijetko😅🤷‍♀️

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

MalaG
    19. Srpanj 2023. 19:39

Jagoda udebljat će njega majka.😅🙏🤗
    Lalaland njih najviše muči taj transfer i što je aspiracija bila jako rano u ciklusu. Jbt svaki put me pitaju jesam li 100% sigurna za datume koje sam im dala. 🤦‍♀️ I promijenili su mi da sam trenutno 28+4, po datumu aspiracije, a ne vode se po datumu zadnje M. Ali, pišonja raste, napreduje i to je bitno.🙏🤗🤭 Što se tiče madeža - nisam primjetila ništa novo, ne. Čak mi ni mlijeko ne curka.😳

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus

• Vesna2103
    19. Srpanj 2023. 21:50

lalaland1991

MalaG 🥰💪 po menimalo ta medicina i pretjeruje s kalupima i statistikom i mjerama, a ne uzima u obzir vasu genetiku i svasta nesto. Cvrsto vjerujem da ces roditi dijete najnormalnijih proporcija u terminu😁
    Cure, jel mozda koja primijetila da joj je porastao broj madeza u predjelu sise? Ne mislim na one kvrzice na bradavici, nego u promjeru 10 cm od desne sise imam valjda 15 novih madeza 🤨 a inace, iz desne sise mi curka mlijeko od 20.tj, iz lijeve rijetko😅🤷‍♀️

Ja sam čitala kako je pojava novih madeža i širenje postojećih u trudnoći normalna. Jedna moja kolegica je radi toga bila i kod dermatologa te joj je isto rekao. Meni se pak na vratu pojavio veliki broj onih sitnih malih virusnih bradavica. Jedva čekam kada rodim da odem na njihovo skidanje.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

Lena1897
    20. Srpanj 2023. 08:07

Mladeža ne, skoro da ih i nemam nikakoa, mozda 1-2 sitne sitne tackice od rođenja, ali zato bradavice… :O 
    Ma ne liče na one od prije. Gledam i ne vjerujem. Čitala sam negdje da im se boja mijenja da bi beba mogla lakse uočiti bradavicu, hej, pa je li to moguce? 😄

P1996
    20. Srpanj 2023. 17:48

Pozdrav svima 🥰
    Nisam baš pisala u zadnje vrijeme, ali redovito čitam. U međuvremenu sam bila i na moru i kupila sve stvari za bebu i tako..
    Danas sam bila na zadnjem pregledu kod svoje ginekologinje, uzela mi briseve, sve je odlično, skroz zatvorena.. a bebica, bebica već ima 2015 grama! 😱🥰 za 3 tjedna bih trebala na prvi pregled u bolnicu u kojoj ću roditi, sutra ću ih nazvati i dogovoriti se 😊
    I tako.. vrijeme mi užasno brzo ide 😱
    Nadam se da ste vi sve dobro 😊

👩27👱‍♂️34
    Termin 07.09./17.09.
    Nifty ✅️
    Babyboy 💙

Pereca333
    20. Srpanj 2023. 20:55

Lena ja sam isto cula i bilo mi presmjesno, ali ima smisla, priroda je na sve mislila. Meni su bas potamnile i porasle bradavice i grudi natekle, ali ne curi mlijeko, izgledam ko krava kad se skinem. 😂
    Meni se beba nekako vec spustila, osjetim je udara dole bas nisko, i stomak izgleda malo nize,  imala sam jutro dva puta kontrakcije stomaka samo u donjem dijelu materice. Sad sam imala dve normalne u citavoj materici, nisu bolne , neredovne su ali malo duze traju nego inace do sad. 
    Zanima me jeste vec razmisljale o epiduralu i kako ste se odlucile? 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Lena1897
    20. Srpanj 2023. 21:17

Pereca , tu ti nemam nista pametno reci osim da je po mom misljenju najbolje da oni izaberu koju anesteziju i kako. Oni najbolje znaju sta je najsigurnije i za majku i za dijete, ja se tu ne bih petljala jer u sustini mi nemamo pojma s pojmom o anestezijama. Kako cu ja izabrat epiduralnu ako mi doktor kaze znate , injekcija u kicmeni stub, a kod vas taj i taj prsljen nije najzdraviji…. Karikiram. 
    Igrom slucaja kod mene je losa cirkulacija pa znam da mi daju odobrenje za endotrahealnu (to je ona tuba u grlo sto zaguraju), a kad su mi radili aspiraciju isto tako sam morala naglasiti svoja stanja i u skladu s tim su oni dozirali i birali anestetike, nisu meni prepustili :D 
    Koja god je najsigurnija za individualni slucaj… ta je najbolja, a poslije cemo mi lako nadoknaditi prve poljupce i zagrljaje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.