Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena1897
    14. Srpanj 2023. 10:31

A ako mogu dati savjet, Jelusicka, na ovaj tip bob grizure dobro paše i boja hrđe. Takav friz je nekad imala Jadranka Ivaniš Yaya. Samo raspitaj se ti opet o hemikalijama i farbanju u trudnoći! 

Jelušićkaa
    14. Srpanj 2023. 10:57

Lena1897

A ako mogu dati savjet, Jelusicka, na ovaj tip bob grizure dobro paše i boja hrđe. Takav friz je nekad imala Jadranka Ivaniš Yaya. Samo raspitaj se ti opet o hemikalijama i farbanju u trudnoći!

Ništa nije isključeno da neću i to 🤣 pitala sam svoje dr jos na početku trudnoće veli ona ma nemas brige ali opet sam razrijedila farbam se svakih mjesec i pol.

• Baby❤
    14. Srpanj 2023. 11:55

Jedno bezinsko pitanje, s jos brzinskim odgovorom 🤣
    Na konplikacijama sam od drugog mjeseca, u prvom mjesecu sam jos koristila 4 dana godisnjeg.
    Dal imam pravo na isplatu regresa? Svi mi vele da imam posto je regres povezan sa godisnjim, sad dal se koja razumije ili zna nesto, ili je gdje sto procitala da mi javi?

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Padakisa
    14. Srpanj 2023. 13:37

Pozdrav cure da se javim...
    Odraden OGTT,sve u redu,jedna briga manje.
    Radila sam i krvnu sliku,leukociti su poviseni(14),sve ostalo je ok i urin je ok pa me zanima do kojeg broja se toleriraju u trudnoci poviseni leukociti?
    Idem na pregled  u  ponedjeljak pa cu svakako pitat ginekologa.
    Netko je pisao da beba ili miruje ili divlja-e pa takav je i ovaj moj i obicno se javlja tek navecer i nocu pa preko dana umirem od brige.
    Jos tocno 11 radnih dana imam i pocinje GO pa porodiljni

MalaG
    14. Srpanj 2023. 14:23

Kiki super da je pala temperatura! Nek ostane tako!🤞🙏🤭
    Jelušićka baš ti je dobra frizura!🤩😅
    Padakisa super za OGTT!🥳 I moj malac je bio takav ranije, kroz dan miran, ništa, i onda oko 11-12 navečer kreće tulum i nema spavanja.😅 Naravno da sam isto umirala od brige. I sad je aktivniji navečer, ali se redovno kroz dan javlja. Nekada baš udara, a nekada osjetim kao da se premješta po trbuhu pa "slučajno" lupne tu i tamo. Zna se dogoditi i da miruje dan-dva pa onda treći dan nadoknadi pa da znaš.😉🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Pereca333
    14. Srpanj 2023. 15:53

Djevojke super za dobre preglede, nema ljepseg osjecaja nego kad znas sve je ok i odahnes 🥰
    Jelusicka boja je vrh posebno na bob bas cool👍👍👍

Meni bebana danas od ranog jutra pravi party u stomaku. Jutros kad sam se probudila lezala sam na strani pa me nogicama lupkala kao da joj se ne svidja, kad sam legla na ledja krenula kao u ves masini da se prevrce. Taman doktorica se obradovala jer se okrenula glavom na dole, ali do termina je pitanje koja poza ce biti 😂 Sad me bas zabolio stomak jako, ja legnem podignem majicu da vidim je li tvrd stomak a ono se izdeformisao u jednu stranu, izgleda se naguzila gospojica. 

Ja zadnjih dana gledam videe i vlogove o porodjajima i kad izadje beba ja odmah placem ko da sam ja rodila 😂😂😂

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• MomN.93
    14. Srpanj 2023. 23:23

Baby ovisi dal' si koristila stari ili novi go. Ja sam isto od 2 mjeseca na komplikacijama i prije toga sam koristila go ali iz 2022. Cijeli godišnji iz 2023 ću koristiti iduće godine nakon porodiljnog i tad imam pravo na regres ali mislim da moram pismenim putem tražiti da mi ga isplate. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Baby❤
    15. Srpanj 2023. 06:16

MomN.93

Baby ovisi dal' si koristila stari ili novi go. Ja sam isto od 2 mjeseca na komplikacijama i prije toga sam koristila go ali iz 2022. Cijeli godišnji iz 2023 ću koristiti iduće godine nakon porodiljnog i tad imam pravo na regres ali mislim da moram pismenim putem tražiti da mi ga isplate.

A gdje to pise da imas pravo na regres? Ili su ti rekli?

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• MomN.93
    15. Srpanj 2023. 08:08

Baby❤

MomN.93

A gdje to pise da imas pravo na regres? Ili su ti rekli?

Kod nas je tako u firmi, radim u državnoj službi, bolnica. Vjerojatno je onda tako u svim državnim službama. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Artemida1990
    15. Srpanj 2023. 08:11

Meni je receno da moram koristit barem 1 dan novog godisnjeg, tako sam i napravila prije otvaranja komplikacija. Regres mi je isplacen. Kolegici koja nije koristila go iz 2023. nije isplacen.

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.