Pozdrav svima 🥰
Nisam baš pisala u zadnje vrijeme, ali redovito čitam. U međuvremenu sam bila i na moru i kupila sve stvari za bebu i tako..
Danas sam bila na zadnjem pregledu kod svoje ginekologinje, uzela mi briseve, sve je odlično, skroz zatvorena.. a bebica, bebica već ima 2015 grama! 😱🥰 za 3 tjedna bih trebala na prvi pregled u bolnicu u kojoj ću roditi, sutra ću ih nazvati i dogovoriti se 😊
I tako.. vrijeme mi užasno brzo ide 😱
Nadam se da ste vi sve dobro 😊
I ja se nadam da su sve cure dobro, slabo skroz ovdje pisu
Bravo za bebicu i nek si nam se javila🥰
Koliko vidim preselile su se uglavnom u whatsapp grupu, tamo pišu baš aktivno.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Koja god je najsigurnija za individualni slucaj… ta je najbolja, a poslije cemo mi lako nadoknaditi prve poljupce i zagrljaje ❤️
A ti mislis za carski rez? Ne, ja sam mislila prirodni porodjaj s epiduralom ili bez, tu mozes da biras. Ja sam vec bila na razgovoru za porodjaj i rekla sam hocu sa epiduralom da se porodim.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ja sam baš bila u srijedu na kontroli. Mislila sam da će mi zbog nekih DG reći da sam kandidat za carski, međutim dr je stava da idemo probati prirodno, odnosno vaginalno. Mislim, dio mene bi htio vaginalno al da se ne mučim. Epiduralna ok, ali mi je malo nelagodno kad znam da pikaju u leđa. Carski mi se čini ok opcija, ali ne da moram ići pod hitno ako ne bude dobro. Spinalna il' opća, pa rado bi vidjela bebu čim se rodi. Joj sto misli mi je pomiješano u glavi 🙈🙈🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Blago vam se. U mojoj bolnici nema epiduralne 😂 znaci sve ili ništa. Budući da beba sjedi guzom dole sve je moguće da bude carski...
Ja bih htjela bez epiduralne ali ne isključujem mogućnost da ću se predomisliti 😄
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mimica i ja sam isti prvo mislila ma bez cu, kad sam vidjela da se zene izbezume od bola, jos sam prvorotka, rekoh bolje sa 😂 Meni preporucila i babica kaze lakse se otvoris i opustis.
Jelusicka meni se beba isto izgleda opet okrenula na guzu tj nogice, imam tako osjecaj po pokretima. A bila se lijepo namjestila prije deset dana na kontroli. Ali ima jos do 36 nedelje vremena neke bebe se kasno namjeste. 🥰
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Uf za epiduralnu, sad kad ne znam šta me čeka hrabrim samu sebe da mogu bez toga, ali mislim da ću kumit i molit za epid. kad dođe vrijeme poroda općenito, ja imam fobiju od bolnice pa možda bolje da me nadrogiraju svime i svačime pa da se pola toga ne sjećam… prestala sam i čitat iskustva s poroda, ne da mi se više. Samo sam zapamtila da su neke žene preporučile uzeti pelene za odrasle nakon poroda jer se ne moraš brinut hoće li išta curit ili slično. Ima u mulleru i dm-u za kupit. Pa sam i to stavila na popis
Lilly ja uzela neke velike nocne uloske za inkontineciju u DMu njihova marka, ogromni su 😂 ali su bili poprilicno skupi tako da imam jedno pakovanje za pocetak pa cu vidjeti kako ce biti. Uz to sam narucila s Amazona one mrezaste gacice, ali koje se mogu prati. I bocu za pranje dole 😂 I one jednokratne podloge za presvlacenje bebe cu imati nocu kad spavam ispod ako budem krvarila.
Sve to razlicito, neke zene se oporavljaju dugo, neke odmah nakon par dana vec normalno funkcionisu. 🤷
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Mimica i ja sam isti prvo mislila ma bez cu, kad sam vidjela da se zene izbezume od bola, jos sam prvorotka, rekoh bolje sa 😂 Meni preporucila i babica kaze lakse se otvoris i opustis.
Jelusicka meni se beba isto izgleda opet okrenula na guzu tj nogice, imam tako osjecaj po pokretima. A bila se lijepo namjestila prije deset dana na kontroli. Ali ima jos do 36 nedelje vremena neke bebe se kasno namjeste. 🥰
Meni nije ni na jednom pregledu glava dole bila tako da neznam evo ja se pripremam na duže lezanje u bolnici. Iako nije isključeno da se okrene 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji