Ja sam pak budna od 4.30h. U 4.30h sam dječju robu stavljala u mašinu na pranje 😁. Mene pak ubi žgaravica. Žgaravicu imam od samog početka trudnoće, ali sada se javlja na doslovno sve što pojedem....strah me i jesti, npr. na mali komad lubenice nije mi dobro. Ovaj tjedan sam tri puta navečer povraćala radi toga, dok u cijeloj trudnoći prethodno samo jednom. Ne pomaže mi više ni mineralna, ni tableta.
I koji je ono cure e-mail na koji se prijavljujemo u grupu na whatsapp-u, ne uspjevam pronaći?
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
I ja nemam nervozu u nogama, ali se budim s jakim trncima u obje šake, doslovno moram s njima mlatarati da bi ih povratila u normalu.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Ok, nisam jedina koja ne može sjediti. 😂
Sat vremena uvrh glave i onda se počnem gnijezditi jer me sve živo boli 😂
Žgaravica kako koji dan. Imam ju jakoooo često i da, skoro na svu hranu 🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Meni nije problem sjediti, sjedim svaki dan sat i pol na kavi🤭 to mi je gušt, stavim noge na stolicu i guštam. Skužila sam da sam se usporila i kad idem s plaže dosta je uzbrdica koja bi inače umorila, e sad stvarno ko patka se dogegam do gore ali kako mi je to jedina aktivnost onda baš ne želim ići s autom pa bar hodanje to.
Žgaravica mi je svaki dan od jutra do idućeg jutra. Soda ili Donat su stalno uz mene, samo pomogne na kratko i onda opet tako da jedno 20 puta dnevno posežem za tim. Ako vidite na plaži trudnicu koja liže sodu u onoj maloj plavoj ambalaži, e to sam ja 😂
Joooj, i meni vrucina bas tesko pada. Pocne me malo boliti glava i pritisak ode do 115/60 a inace mi je pravo nizak pritisak. Navodno ce ovaj ciklus vrelina proci za 10 dana pa ce biti lakse. Polako, sad ce avgust i bar stepen nize temperature a i neke su svakako u finisu :)
E jedino sto se pitam kakav je to kod mene zeludac, od kojeg je materijala, jer ja jos pijem Utrogestan 6 komada dnevno plus mi jos zveknu Depo progesteron svaki 3. dan, al evo od prvog dana nit imam potrebu za bademima zvog mucnina niti imam ikakvu zgaravicu, ma nista, samo eto sto bih rado King s ljesnjacima a ne smijem :) A jesu ovo kod mene neke dobre bebe hehe
E jedino sto se pitam kakav je to kod mene zeludac, od kojeg je materijala, jer ja jos pijem Utrogestan 6 komada dnevno plus mi jos zveknu Depo progesteron svaki 3. dan, al evo od prvog dana nit imam potrebu za bademima zvog mucnina niti imam ikakvu zgaravicu, ma nista, samo eto sto bih rado King s ljesnjacima a ne smijem :) A jesu ovo kod mene neke dobre bebe hehe
Vjerovatno ce te uhvatit od 7 mjeseca trudnoće kad krene maternica da se odiže gore. Ma ne sikiraj se stići ce te sve 🤣🤣
E nije nego su kod mene neke bebe prave dobrice :D ;)
Hajde vidjet cemo taj 7. :)
Hvala cure na potpori, i Jagodi za savjet za konjski gel.
Lena nedaj se 😅 evo sutra ulazim u 8.mjesec, nit mucnine nit zgaravice. Jedem apsolutno sve, jedino kaj ak pojedem vecu porciju moram brzo leci u horizontalu 😁
Moram priznat da postajem i jako uzbuđena i nestrpljiva, i oko poroda i upoznavanja naseg sina, i kako ce izgledati 🥰 i kakav je to osjecaj imati dijete, i kako ce sve to nama ici 😊 ajme ajme ajme😍
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji