Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    13. Srpanj 2023. 11:53

MalaG taman sam se došla pojadat kako su i meni mučnine i žgaravice uzele maha, zadnjih tjedan dana mi je zlo nakon svega što pojedem. Jedino što mi pomaže je svježi đumbir kojeg pijem, osjetno mi bude lakše nakon njega… ali već mi je pun kufer, jučer sam htjela otići i povratiti na silu koliko mi je bilo muka. I onda onaj odvratan osjećaj u ustima, refluks, užas. Teško ću se nagovorit na drugu trudnoću  samo da mali dođe i da sve bude ok, drugo stanje uopće nije zabavno. 

amarenna
    13. Srpanj 2023. 12:40

Teich bome prava beba, velika 🥰🥰 drago mi je da je sve ok I vjerujem da ideš i do 38tt 😊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Lola1212
    13. Srpanj 2023. 13:29

Evo i mene s pregleda. Sve super, dobila zeleno svjetlo za more, beba je 1900 teska 😍 Sljedeci pregled 7.8. 

It’s a girl 💞

amarenna
    13. Srpanj 2023. 14:08

Lola1212

Evo i mene s pregleda. Sve super, dobila zeleno svjetlo za more, beba je 1900 teska 😍 Sljedeci pregled 7.8.

Bravooo 😍 uzivaj na moru 😊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    13. Srpanj 2023. 14:14

Hvalaa puno cure ❤️❤️
    Lola1212 bas odlicno,sad uzivaj na moru 🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lena1897
    13. Srpanj 2023. 17:52

Nema meni odmora, bar jos 25 dana rada iako sam mislila sutra zavrsiti. Nagovorili su me, kao steta propustit novac bezveze a ionako je prevruce pa ne mogu nigdje van iz kuce. Ionako postaje problem jer moram stalno na depo progesteron injekcije, a zvizdan upekne nekako vec ranom zorom. Motivaciju mi daje da cu imat novac da promijenim tepih ,kad progamižu da je nov tepih :) 
    Zbog vrucine se bukvalno tjeram da jedem. Jelovnik se sastoji iz jogurta, malina, borovnica, malo oraha, malo ljesnjaka, malo badema i barena buranija ili barene paprike. Jedva cekam kontrolu da vidim koliko su narasli i je li sve OK. 
    Prepadne me malo kad se djeca umire ali ne znam nacin da ih razdrmam osim da cekam kasne vecernje sate kad se jave. Moji ili se umire skroz ili je parti, sredina tesko :) 
    E tako, do avgusta radno i kućna trudnica :( 

mami_m
    14. Srpanj 2023. 00:28

Zaboravila sam na forum, otkako je grupa na wapp tu.
    Danas je pregled super prosao, bebe napreduju. Jos uvijek moram mirovati (nije mi toliko tesko palo, obzirom na nesnosne vrucine vani 😇)
    Na +7.5 kg sam

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

Jelušićkaa
    14. Srpanj 2023. 07:44

https://ibb.co/BBrTYWs
    Kiki sve pozitivni komentarri zamisli 😂😂 i roditelja prijatelja kaže bas ti pristaje ali šta ti bi da to uradiš. 😅 mm se pravo sviđa . šta hormoni uradise 

Jelušićkaa
    14. Srpanj 2023. 07:45

lola super za pregled 😍 znaci i moja bi trebala imati tu negdje oko 2 kg u ponedjeljak.  Živo me zanima.

Lena1897
    14. Srpanj 2023. 10:22

Meni se dopada boja, Jelusicka. Posto sam ja vec pocela prilicno sijediti (genetika) a inace ne farbam kosu, mene tako hormoni prebacuju da zimus zamolim frizerku da me ofarba crno-bijelu 😄 Muž se zgrozio idejom, ali ipak mislim da cu imat bijele šiške 😄
    .
    Smislili smo 3 imena. 2 ženska i samo jedno muško jer nema lijepih muških imena 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.