Hvala cure ❤️
E pa napeto radi pregleda 🤣 A ovako jos uvjek muku mucim sa zatvorom nema sta nisam probala popit i pojest od donata, sljiva ,smokava, jogurta, sam magnezij sumeci, lubenica neznam ni sama sta jos nisam probala e da i planinski caj sam isto popila i nista a bojim se svasta koristiti u trudnoci. Bas sam se sad sređivala za ujutro i ogledalom gledam imam 3-4 hemeroida i dosta su veliki i bas cu je pitati sta mogu koristiti. A dole mi je mala bas potamnila i natecena,uzas. Sa hranom sam oke jer sam pod klimom pa mogu i ruckati ali dosta manje kolicinski i laganiju hranu. I ja se nadam dobrom pregledu i da cu ako nista ujutro od nervoze ici normalno u wc 😊
Joj istu muku mucimo i mislim da mi nema nista gore. I isto sam zaradila hemeroide. 🫣 Dok sam radila tamo do 29 nedelje je bilo jos gore jer na poslu nisam mogla na wc opusteno, doslovno sam plakala na wc solji od muke i bolova. Kad sam se zalila doktorici preporucila mi laneno sjeme, magnezijum da predoziram, i laktuloza sirup. Laktuloza je malo pomogla ali dzaba kad sam ja se bila zacepila i isla ponovo da kukam dr koja mi onda rekla da kad idem na wc dignem noge malo i oslonim na recimo korpu za ves 😂a ja kazem dzaba dizala sam ne ide, kaze e pa onda uzmi rukavicu i glitecim i dole to sama odcepi 😂
Sad kad ne ide uzmem glicerinski cepic oni smiju u trudnoci a svaki dan pijem taj laktuloza sirup on mi pomaze da crijeva rade.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Teich, lubenica je puna secera pa i ne cudi zatvor.
Ovako, izbaci taj buckuris, nece pomoc on dam po sebi i pojedi supu, po mogucnosti domacu (one iz kese su pune natrija - zadrzava vodu). Lagana, lagana, vlaknasta hrana i mala porcija, naprimjer kuhane buranije. Pazi da ne bude masno puno i ja bih izbacila hljeb- ima kvinoja, a nesto moze i bez hljeba.
Meni iz nekog razloga pomaze neces vjerovat al cvekla. Cim pojedem cveklu, super rad crijeva, kako, zasto, ne znam.
Kiki, sretno s brisevima i s temperaturom, ma ti ces to glat proći laganini
Preporučam i neke probiotike za probavu… iako sam se ja jednom slučajno “predozirala” magnezijem pa sam očistila crijeva kao nikad dvaput sam uzela dozu pa je ispalo ukupno oko 450 mg… bilo je zanimljivo haha.
Ubija me ovaj refluks i žgaravica, opet podrigujem i baš mi je dosta svega haha. Gladna sam i kad pojedem, probavljam hranu sto godina i kao da mi stoji u grlu sve. Tješi me samo mali koji se stalno javlja
E da, probiotici su super, koliko sam skontala ne mogu skoditi. Meni ih je preporucila ona endokrinologinja/dijabetologinja, da uzmem i slobodno pijem i mozda sam umislila al nekako mi gode, a i oni su dobri jer brane vaginu/cerviks od mogucih bakterija.
Jutro dobra vijest,moj koktel svega moguceg je nocas u pol 3 urodio plodom,napokon 🤣🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jutro dobra vijest,moj koktel svega moguceg je nocas u pol 3 urodio plodom,napokon 🤣🤣
Bravo, vjerujem da ti je veliko olakšanje 😃
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sve je dobro,cerviks se jos malo smanjio ali se neotvaram i dalje uloziva za vrsak prsta terapija djeluje.. nastavljam s terapijom i salje me i u bolnicu na uzv za 3 tj radi tezine bebe jer sada ima 2,148g i odgovara 33-34tj, iduci pregled imam 7.8 kad ce raditi bris. E da kilaza +7kg.
Pao mi je kamen sa srca 🤭😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Moj apetit je manji nego kad nisam bila trudna, ne znam kako to objasnit 🤷 al jedem normalno... probava zna stekat, al samo ako dva dana za redom ne izađem iz kuće. Čim se krećem i odem na more pa malo akcije i plivanja, odmah se sve unormali. Mislim da je najveći problem probave mirovanje.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala vam ženice! Definitivno nam je lakše i možemo sad predahnuti.🤗🤭🥰
Kiki nadam se da se tebi temperatura smirila i da ti je bolje!🤞🤗
Teich super za pregled! Drago mi je da i ti možeš predahnuti.🤗🤭
.
Mene zadnjih 3-4 dana ubijaju mučnine i žgaravice. Muka mi je pa pojedem nešto da si to ublažim, pa onda krene žgaravica zezati. I tako u krug.🤢🤢
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Teich pa to je prava beba, moja rodica rodila toliku bebu u 9.mjesecu😊kolko ti je prvo dijete bilo tesko na porodu?
Super da se ti ipak nisi nista udebljala🥰
Sin je bio 3630g a danas kaze da ce ona bit i veca.. sad gledam njegovu trudnicku 31+6 sam bila na pregledu i bio je 2,065g tu su negdje 🤣 ma joj bitno da je s cerviksom sve donekle uredu bas mi je lakse kad je rekla da vjeruje da cemo do 36tt doci 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji