Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    12. Srpanj 2023. 14:18

Mala G super 🥰bice to sve dobro, nije svaka beba ista, nadoknadice tvoja bebica sve 🙏
    Jagoda 😂 joj bas tako, ja o tome mislim, da vec iduci mjesec se moze desiti da pozuri i dodje, prosto mi nevjerovatno, kad sam isla na kontrole ranije i gledam sve te trudnice ponosne sa stomak sto idu na ctg, i kontam se ja necu nikada to dostici 😂 Meni je nekako i strah i iscekivanje i sreca sve pomjesano. 
    Lalaland ne boj se, tromboza boli i bude noga bas crvena i otecena, kod tebe to nije strasno, samo podigni, izmasiraj, malo hladna kupka i bice dobro 🥰

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Jelušićkaa
    12. Srpanj 2023. 15:01

Mene su danas oprala hormoni otišla kupila ljubicastu farbu i ofarbala se 😶 mm ima da se šokira kad dođe s posla.

• MomN.93
    12. Srpanj 2023. 16:47

Bravo malaG, uživaj sada 🥰🥰🥰

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

amarenna
    12. Srpanj 2023. 17:06

Teich kako si? Sretno sutra na pregledu i čekamo dobre vijesti 🩷🤞
    Kiki kako si ti, jel ti bolje? Kad imaš ti pregled? 🥰🤗

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Jelušićkaa
    12. Srpanj 2023. 18:05

Jagoda01

Jelusicka 😅javi reakciju
    Pereca i ja isto tako gledala ih na ctg cinilo mi se ko vjecnost do toga
    .
    Govorim ja sad mami da sam danas usla u 8. mjesec, ona promijeni izraz lica i prvo sto je rekla:docemo sutra po one tvoje tepihe da ti operemo😅konta primaklo se

Hahahah i moja mati je zaostala negdje tamo da sam kao u 5 mjesecu pa kao ma vremena 🤣🤣 svaki put je osvjesttim

Pereca333
    12. Srpanj 2023. 18:51

Kiki od 32. nedelje krecu na dve nedelje pregledi bar tako u Njemackoj rade. A kad se predje termin na dva dana tako mi babica rece. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Jelušićkaa
    12. Srpanj 2023. 19:14

Ja sam u ponedjeljak na pregledu u 33 tjednu. Znaci moglo bi se sad češće na preglede  ko ce ići  na ovih +40 😰

amarenna
    12. Srpanj 2023. 19:44

kiki13

amarenna

Danas bolje, mislim da sam se rijesila temperature, ostala prehlada… Vadila sam sad krv i urin pa cekam sutra nalaz…
    Ja sam prosli tjedan bila na pregledu, a u pon me narucila na bris… Nadam se i nekom brzinskom uzv 😅
    Jel krecu sad vec cesci pregledi ili tek od 36 tt?

Ja sam na uzv narucena 02.08. a češće na preglede tek iza 36tt.

Cure kakav vam je apetit po ovim vrucinama? 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    12. Srpanj 2023. 20:40

amarenna

Hvala cure ❤️
     E pa  napeto radi pregleda 🤣 A ovako jos uvjek muku mucim sa zatvorom nema sta nisam probala popit i pojest od donata, sljiva ,smokava, jogurta, sam magnezij sumeci, lubenica neznam ni sama sta jos nisam probala e da i planinski caj sam isto popila i nista a bojim se svasta koristiti  u trudnoci. Bas sam se sad sređivala za ujutro i ogledalom gledam imam 3-4 hemeroida i dosta su veliki i bas cu je pitati sta mogu koristiti. A dole mi je mala bas potamnila i natecena,uzas. Sa hranom sam oke jer sam pod klimom pa mogu i ruckati ali dosta manje kolicinski i laganiju hranu. I ja se nadam dobrom pregledu i da cu ako nista ujutro od nervoze ici normalno u wc 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Lola1212
    12. Srpanj 2023. 21:23

Ja ne znam kako vi, ali meni je po ovim vrucinama koma. Danas sam izasla tek oko 18h, hodala sam mozda pola sata po gradu… uzas!!! Jedva cekala da dodjem kuci i da legnem. Gegam se dva na sat, bole stopala, vruce mi… necu vise ni izlazit osim ako bas ne moram! Sutra pregled, jedva cekam da cujem koliko je narasla od zadnjeg puta 😍 
    I mislim da je sljedeci pregled onda opet tek za mjesec, znaci s 36 tjedana. Iskreno, ja bih voljela da je cesce, mozda se cak na svoju ruku i narucim da dodjem opet za dva tjedna. 

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.