Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    29. Svibanj 2023. 18:19

teich95

Da vam javim da sam sama sebe ocito sjebala kad sam se pohvalila jutros da sam super. Od 9h do sad sam povratila jedno 6-7puta. Nerazumijem,jedem normalno nije da jedem nesto vise,dal je do ovog vremena neznam.. Sto je najgore ako je od ove sparine cisto se bojim sta ce biti za ljeto. 😔😔 Dal ima jos koja s tim problema u ovim tjednima??

Jesi sigurna da nije neka viroza možda? Ja znam ponekad povratiti još tu i tamo koji dan ali ne toliko puta u danu 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

ivana.s
    29. Svibanj 2023. 18:31

teich95

Da vam javim da sam sama sebe ocito sjebala kad sam se pohvalila jutros da sam super. Od 9h do sad sam povratila jedno 6-7puta. Nerazumijem,jedem normalno nije da jedem nesto vise,dal je do ovog vremena neznam.. Sto je najgore ako je od ove sparine cisto se bojim sta ce biti za ljeto. 😔😔 Dal ima jos koja s tim problema u ovim tjednima??

Da mozda najbolje kod dr, to je ipak dosta puta

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• MamaŠČ
    29. Svibanj 2023. 18:37

Kikii13, Padakisa
    Ja nemam friske slike zdjelice, a stare mi izgledaju tako da su doktori mislili da cu do 16. godine imati bar jedan umjetni kuk. Nikako im nije jasno kako nemam strašne bolove jer po slikama su kosti skroz deformirane. Tako da je moj subjektivni osjećaj puno bolji nego objektivna slika, pa tako i mislim da mi vlastita procjena ili nečije iskustvo mogu biti mjerodavniji od procjene doktora. Još nisam krenula u neka istraživanja o porodima takvih žena jer čekam da uđem u zadnje mjesece i da vidim kako će visoka trudnoća utjecati na bolove i pokretljivost

• Padakisa
    29. Svibanj 2023. 19:07

Ono sto je meni naglaseno od strane doktora je da je najbolje sto mozemo napravit za nas same u ovim stanjima koja su opcenito dosta veliko opterecenje za cijelo tijelo,a pogotovo na zglobove je ostati mobilan do kraja koliko god je moguce i pripaziti na prirast tezine.
    Naravno,govorim o urednim trudnocama gdje je tjelovjezba dopustena 
    Tako da ako je moguce,pokusati dobiti sto manje kg jer samim time je i opterecenje na zglobovima manje(a nama sa oronulim zglobovima je to jako bitno) i vjezbati koliko ide
    Benefiti su zaista nemjerljivi

• Padakisa
    29. Svibanj 2023. 19:09

A da se nadovezem na temu kadice,ja imam stokke sa umetkom za novorodence,evo sad ce bit u pogonu i za 4. Dijete jer je u meduvremenu kruzila kod prijateljica i odlicna je,zauzima skoro pa nista mjesta,lagana za odrzavanje,neunistiva

KobraV
    29. Svibanj 2023. 19:12

ivana.s

KobraV

Cure pozdrav!
    Sretno svima na pregledima. ❤️❤️❤️
    Imam pitanje za Vas pošto ste već u većim tjednima trudnoće.
    Naime suprug i ja bi željeli otići na odmor krajem lipnja \početkom srpnja i to ili na Maltu, Cipar, Grčku… Što će nam se najviše dopasti u trenutku odluke.
    Vaša iskustva? Je li koja od Vas bila tokom trudnoće na nekom takvom putovanju? Je li uopće to pametno? 🧐
    Trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu bez ikakvih simptoma.

❤️

Mi mislimo ići na odmor u Hrvatsku od 28.6 do početka kolovoza, a od 10.8 do 17.8 u Grčku, poslije toga mirno da s srećom dočekamo termin.

Ako te mogu pitati kuda idete u Grčku i preko koje agencije? 
    Mi bi sad prvi put tako putovali pa bas zanima način kako pronaći najjeftiniji let i dobar hotel? 🏩 Hvala ti. 🤗

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

teich95
    29. Svibanj 2023. 19:53

Muz zvao kolegu na hitnoj i rekao je da vladaju viroze na jedan dan (proljev,povracanje i blaga temp) da me dovede na hitnu zato sto sam trudna da mi daju infuziju inace da nema potrebe za intervencijama. Pa cu otici primit infuziju jer nemogu nista jest i vodu sto popijem i caj od sipka sto mi je inace pomagao sve povratim 😔 nadam se da je samo na jedan dan,hvala cure ❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

ivana.s
    29. Svibanj 2023. 20:00

KobraV

ivana.s

KobraV

Cure pozdrav!
    Sretno svima na pregledima. ❤️❤️❤️
    Imam pitanje za Vas pošto ste već u većim tjednima trudnoće.
    Naime suprug i ja bi željeli otići na odmor krajem lipnja \početkom srpnja i to ili na Maltu, Cipar, Grčku… Što će nam se najviše dopasti u trenutku odluke.
    Vaša iskustva? Je li koja od Vas bila tokom trudnoće na nekom takvom putovanju? Je li uopće to pametno? 🧐
    Trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu bez ikakvih simptoma.

❤️

Mi mislimo ići na odmor u Hrvatsku od 28.6 do početka kolovoza, a od 10.8 do 17.8 u Grčku, poslije toga mirno da s srećom dočekamo termin.

Ako te mogu pitati kuda idete u Grčku i preko koje agencije?
    Mi bi sad prvi put tako putovali pa bas zanima način kako pronaći najjeftiniji let i dobar hotel? 🏩 Hvala ti. 🤗

Mi idemo preko Palma travel. Avion 889,00€/Kamari, Santorini, Grčka
    Hotel Sigalas Exclusive 3* 
    Imali smo dobra iskustva od prije, pa se opet odlučujemo, drugi put idemo u Grčku. 😊 

Radimo na bebi od 11/22
    ✨️29.9✨️

amarenna
    29. Svibanj 2023. 20:02

teich95

Muz zvao kolegu na hitnoj i rekao je da vladaju viroze na jedan dan (proljev,povracanje i blaga temp) da me dovede na hitnu zato sto sam trudna da mi daju infuziju inace da nema potrebe za intervencijama. Pa cu otici primit infuziju jer nemogu nista jest i vodu sto popijem i caj od sipka sto mi je inace pomagao sve povratim 😔 nadam se da je samo na jedan dan,hvala cure ❤️

Nadam se da će čim prije proći, mene su 3 dana držali u bolnici radi toga , nadam se da će ti biti bolje nakon infuzije i da ćeš brzo kuci da te neće ostaviti 🤞🩷

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

ivana.s
    29. Svibanj 2023. 20:04

teich95

Ojacat ce te sad ta infuzija, javim nam se 🍀

Radimo na bebi od 11/22
    ✨️29.9✨️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.