Cure ja se probudila s uzasnom grloboljom, odnosno pečenje i žarenje u grlu.
Imate kakvu preporuku za nešto domaće da iskoristim? Pijem već 4. čaj danas, malo pomogne al ništa posebno 🙊
Ja sam pila puno čaja od kamilice s medom i limunom i uzimala isla pastile (na biljnoj su bazi i smiju se u trudnoći). Brzo mi je bilo bolje 🤗
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Perecca, bravo, neka si lijepo uživala sad je stvarno najbolje ić na godišnji kad nema milijun turista, a time nema ni legla bakterija u moru.
Baby, med na žlicu si probala? Ja obično dva, tri puta uzmem žlicu meda i bude mi i bolje kroz dva, tri dana.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jagoda, bitno da je sve dobro, a on nek se ušokirao, da ti se nešto desilo, njemu na dušu.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Draga Jagoda drago mi je da je to na vrijeme utvrdjeno. Ja ne znam sto to doktori od 20. nedelje rutinski ne rade, cak i vaginalna provjera grlica moze mnogo da utvrdi, ali i mjerenje uz im je cas posla, traje 2 minuta.
Flowerson jeste zaista, plaze i more cisto, kristalno, na plazi biras gdje ces leci, nije prevruce, u restoranima i na setalistima nema guzve, hoteli su dosta jeftiniji, tacno cu uvijek ici ovako na pocetku sezone. 👍👍👍
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Cure ja se probudila s uzasnom grloboljom, odnosno pečenje i žarenje u grlu.
Imate kakvu preporuku za nešto domaće da iskoristim? Pijem već 4. čaj danas, malo pomogne al ništa posebno 🙊
Ja sam dosad to rjesavala ledenom vodom iz frizidera ili kolom. Prođe za dan. 😅
Hvala za super savjete za more! Mi idemo 16.6. na Lopud, nadam se da ce tamo more biti toplije… mislim da se ne moram bojati nekih prljavstina s obzirom da je otok i da, naaadam se, nece biti jos toliko ljudi.
It’s a girl 💞
Cure pozdrav!
Sretno svima na pregledima. ❤️❤️❤️
Imam pitanje za Vas pošto ste već u većim tjednima trudnoće.
Naime suprug i ja bi željeli otići na odmor krajem lipnja \početkom srpnja i to ili na Maltu, Cipar, Grčku… Što će nam se najviše dopasti u trenutku odluke.
Vaša iskustva? Je li koja od Vas bila tokom trudnoće na nekom takvom putovanju? Je li uopće to pametno? 🧐
Trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu bez ikakvih simptoma.
…
❤️
Mi mislimo ići na odmor u Hrvatsku od 28.6 do početka kolovoza, a od 10.8 do 17.8 u Grčku, poslije toga mirno da s srećom dočekamo termin.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Ja danas bila kod imunolga za artritis. Malo se sokirala dr koliko su mi zglobovi oteceni i deformirani i dala mi odma kortikosteroide 🥲 strah me sad ista piti, ali budem jer kaze da ce nakon poroda to sve jos vise buknut 😭 a ja jedva sad funkcioniram, a kako cu se tek za bebu brinut… Sad sam se malo isplakala i idemo dalje 🙈🙈🙈
Nego, meni u petak secer bio 2.5… uvik mi je nizi, al ovo je bas nisko… Sad se mislim da uopce ni ne radim taj ogtt.. sta cu se tamo ic patit 🤷 ionako mi je moja dr rekla da ne salju sve na to ako nema nekih indikacija, a ovo me zamjena od proslog pregleda poslala… Pa sad nemam pojma dal da idem il ne 🥴
Nadam da ce sve bit oke, meni je vec dr rekla za ogtt u 24 tj
Radimo na bebi od 11/22
✨️29.9✨️
Amarenna i Teich hvala vam🤗
.
Evo mene s pregleda, doktor se sokiro sto sam zavrsila na serklazi (jer mi on nikad nije mjerio cerviks, a tog dana ga mijenjala neka doktorica i na srecu izmjerila mi, doslovno sjeo na stolicu kad sam mu rekla)
Nije me valjda od soka ni izvago ni izmjerio pritisak, samo uzv preko stomaka, nije ni savove gledo…
Potvrdio je da je curica, teska 710 grama💝
.
Eto, treba se covjek borit za sebe i sve pitat, a ne cekat da se oni sjete izmjerit, pregledat itd, gdje bih bila da ga tog dana nije mijenjala druga dr…
Istina, danas dok ne pitas ne znas... Sretno dalje 🎀
Radimo na bebi od 11/22
✨️29.9✨️
Ja danas bila kod imunolga za artritis. Malo se sokirala dr koliko su mi zglobovi oteceni i deformirani i dala mi odma kortikosteroide 🥲 strah me sad ista piti, ali budem jer kaze da ce nakon poroda to sve jos vise buknut 😭 a ja jedva sad funkcioniram, a kako cu se tek za bebu brinut… Sad sam se malo isplakala i idemo dalje 🙈🙈🙈
Nego, meni u petak secer bio 2.5… uvik mi je nizi, al ovo je bas nisko… Sad se mislim da uopce ni ne radim taj ogtt.. sta cu se tamo ic patit 🤷 ionako mi je moja dr rekla da ne salju sve na to ako nema nekih indikacija, a ovo me zamjena od proslog pregleda poslala… Pa sad nemam pojma dal da idem il ne 🥴
Ni mene moj nije poslao uopće na OGTT ja ga pitam on kaže nema potrebe 🫣 reko pa svi idu kako nema, eto on meni nek idem privatno ako ocu, makar bi ionako išla privatno, a neće mi se to baš nikako 🤮
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji