Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KobraV
    29. Svibanj 2023. 08:19

Cure pozdrav! 
    Sretno svima na pregledima. ❤️❤️❤️
    Imam pitanje za Vas pošto ste već u većim tjednima trudnoće.
    Naime suprug i ja bi željeli otići na odmor krajem lipnja \početkom srpnja i to ili na Maltu, Cipar, Grčku... Što će nam se najviše dopasti u trenutku odluke.
    Vaša iskustva? Je li koja od Vas bila tokom trudnoće na nekom takvom putovanju? Je li uopće to pametno? 🧐
    Trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu bez ikakvih simptoma.

... 
    ❤️

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Lily123
    29. Svibanj 2023. 09:23

Uh, načitah se  vidim da trbuščići rastu, svi su različiti i baš je fora to vidjet. Moj mališa počinje ludovat u trbuhu, jučer navečer me pošteno izlupao, čak je i muž osjetio kad je držao ruku  Mali divljak haha. 
    Što se putovanja tiče KobraV, meni je doktorica odobrila put od 8 sati vožnje i nazad, samo je rekla da moramo često stajati da ja prošetam. Nažalost nismo išli zbog nekih drugih stvari, ali ne vidim razloga da se ne ide, pogotovo u drugom tromjesečju koje je idealno za putovanja (naravno, ako je sve u redu). Ipak, ne zove se džaba to babymoon kad ideš na put s mužem prije dolaska bebe, zadnji put ste solo i u miru, treba to iskoristit  
    Za kadicu, ma ja ću vjerojatno samo uzet kadicu iz ikee, možda uzmem i taj obični dodatak/uložak, ionako sumnjam da ću ga često kupati prvih tjedan/dva dok ne opadne pupak. Inače, neki preporučuju da se beba samo prebriše tih prvih tjedana zbog tog pupka, sad nemam pojma kako to ide… valjda će patronažna objasnit. 
    Preslatki su ovi ručnici za bebe, ja isto nisam naletila na njih u lidlu… samo u kiku sam vidjela da ima i uzela jedan jer nisam mogla odoliti  

Aria4
    29. Svibanj 2023. 09:28

La_Lupa jesam trazila sam, ali čekam još da pošalju potvrde i sve materijale s tečaja.

👩🏻32 (Hashimoto)
    🧒🏻35
    - 03.03.23. ➕
    - 15.03.23. 6+4 ♥️
    - Kombinirani ✔️/ Anomaly ✔️
    - Sljedeći pregled 25.07.23.🍀
    - 28.10.23 termin🍼🧸🤱💓

Flowerson 🌸
    29. Svibanj 2023. 09:49

Tami0910, oko 12.tjedna su mučnine postale blaže, al i dalje nije prošlo do nekog 15. ili 16.tjedna. A bockanja, grčevi i probadanja u trbuhu su normalna...nekom je to izraženije, nekom manje.
    kiki, ma ja sam jučer pregorila, bili smo i na roštilju, uništila me vrućina...najgore što mi svekrva i svi kukaju da se ne kupam da se ne prehladim, a ja ušla u more i oživjela doslovno. Došla k sebi koliko mi je loše bilo od vrućine. Definitivno me bilo malo strah dal će ta hladnoća naškodit bebi, al mislim da je gore da sam zakuhana, nego na toj nižoj temperaturi...osjećala sam se odlično. p.s. svejedno sam provjeravala doma na baby watcher jel sve ok 🙈
    MalaG, i ja sam neki dan kupila ručnik za bebu s kapicom... Neodoljivo 😍
    Kobrav, ja se ne usudim otić u Italiju ili Sloveniju, a kamo li negdje tako daleko 🙃 Al to sam ja, mene je strah otić van države, ovako ako se nešto desi dok sam npr. u Dalmaciji barem sam u Hrvatskoj. Ako ti gin odobri, mislim da nemaš problema.
    Što se tiče kadice, mi ćemo isto najobičniju...Jutros sam se ko svraka probudila u 5 i nisam mogla više zaspat...a spavala sam svega 5 sati.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    29. Svibanj 2023. 09:53

Teich uzivaj koliko god možeš 🥰
    Flowerson beba je zaštićena u plodnoj vodi na istoj temperaturi uvijek, samo kod dojenja se mora pripaziti da nije hladna voda zbog grudi i mlijeka tako mi je objasnila ginekologica još u prvoj trudnoci, zato neka si se ti osvježila 🙂

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    29. Svibanj 2023. 10:04

I da bitno je kad se izađe iz mora presvuci se u suho 😊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    29. Svibanj 2023. 10:06

amarenna

Teich uzivaj koliko god možeš 🥰
    Flowerson beba je zaštićena u plodnoj vodi na istoj temperaturi uvijek, samo kod dojenja se mora pripaziti da nije hladna voda zbog grudi i mlijeka tako mi je objasnila ginekologica još u prvoj trudnoci, zato neka si se ti osvježila 🙂

Pa nekako sam i računala da je tako jer se inače ne bi govorilo da je plivanje poželjno i dobro za trudnice...al eto, svi drugi oko mene uključujući i moju mamu bi najradije da se ponašam kao bolesnik i budem valjda u kući cijelo ljeto pa sve to nekako psihički utječe i na mene. Hvala ti ❤️

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    29. Svibanj 2023. 10:08

amarenna

I da bitno je kad se izađe iz mora presvuci se u suho 😊

Da, inače se uvijek presvučem u suhi kupaći...to mi je dobra navika, mrzim bit u mokrom 

• Baby❤
    29. Svibanj 2023. 10:34

Cure ja se probudila s uzasnom grloboljom, odnosno pečenje i žarenje u grlu.
    Imate kakvu preporuku za nešto domaće da iskoristim? Pijem već 4. čaj danas, malo pomogne al ništa posebno 🙊

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Pereca333
    29. Svibanj 2023. 10:38

Ja sam se s odmora vratila, bila sam u Crikvenici 7 dana, pa evo par savjeta. Prvo sam prethodno otisla na pregled kod dr, pregledala je grlic, bebicino srce poslusala i uradila briseve i uzela razmaz za gljivice, naravno urin, i ona je dala zeleno svjetlo. Posto mi je put dugacak, rekla je da svaka dva sata pravin pauze i prosetam i da pijem dosta tecnosti. Meni put nije bio naporan, ali smo morali zaista praviti ceste pauze. U jednom trenutku su me ledja pocela od sjedenja boliti ali mi je pomogla duza pauza i setnja. 
    Birala sam Crikvenicu jer je u blizini bolnica u Rijeci ako sta bude. 
    Na plazi sam imala uvijek jedan kupaci kostim i cist ves da promjenim nakon kupanja da ne dobijem gljivice 🫣
    Voda je u Hrvatskoj hladna jos uvijek tako da oprezno u vodu, lagano.
    Sa sobom sam na odmor ponijela vaginalete sa mljecnom kiselinom cisto kao prevenciju. 
    Kad lezite na plazi na suncu pijte dosta vode, meni je u jednom trenutku bas slabo bilo, tecnost i povremeno u hlad, ja sam isla u jedan kafic na plazi da se sklonim sa sunca. U hotel nisam htjela ici u pauzama jer kad zalegnem u hladnu sobu ne mogu ustati 😂
    Inace ostalo sve ok i bez problema, setala sam bas dosta, oko 15 000 koraka dnevno, jela sam sve, nisam se tu pazila ali sam birala provjerene restorane. Kad vidim kad mi je stomak malo napet ja prilegnem na klupicu noge gore 15 minuta pa opet dalje 😂
    Uzivajte u odmoru djevojke. 🥰

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.