Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivana.s
    28. Svibanj 2023. 21:35

Tami0910

Pozdrav cure,

trbuscici su Vam predivni, inace spadam pod zimske bebe, ali voljela bih cuti i Vase misljenje jer ste prosle to razdoblje.

Kakve ste bile sa simptomima nakon 12 tjedna?
    Kod mene mucnine kako koji dan, bole leda i malo osjetim ponekad dolje u trbuhu nesto ne znam kako da to opisem nije klasicni grc. Grudi tu i tamo.
    Jos nesto zanimljivo sto sam primjetila da me ponekad kao zapecka u trbuhu na razlicim mjestima.
    Ima li koja od Vas nekih takvih iskustava? Hvala unaprijed.

Heeej, ja sam prosla bez tih tipcinih mucnina, leđa ubijala i grudi. Sve je ok dok kao sto su cure rekle nema krvarenja i  uzasne boli. Menstrualne grceve sam imala vrlo slabe.  Simptomi su se isto pojavljivali, pa nestajali, jedan dan nista onda 3 simptoma u jednom danu. Urednu i skolsku trudnocu ti zelim! 🤞🏻

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

La_Lupa
    28. Svibanj 2023. 21:44

Ajme meni cure preslatke ste sve sve sve 🥰🥰🥰 a koliko sam stranica imala za procitatiiii… auuu, svaka cast, vridne ste ♥️ 
    Ja ne znam kako se salje fotkica, ako moze netko da mi kaze 🙈 
    Nisam bas zapamtila po imenima, ali dobrodoslica svim novim curama!! Ova nasa mala grupa velikih zena je meni bas od velike pomoci 🥰 Pohvale Amarenni kako uvijek iz sjene lagano azurira dolazak novih cura, svaka cast! 😘 
    Jagoda zelim ti brz oporavak, bravo za sve ♥️
    Netko je pisao da se prijavio na besplatne trudnicke tecajave grsda Zagreba i da nema odgovora, ja isto nisam dobila nikakav povratan odgovor… nadam se da necemo izvisiti?! Zna netko nesto vise? 🫣🫣
    Mi smo i ovaj vikend imali jucer krstenje a danas pricest i djecji rodjendan, znaci bas sam mrtva umorna, docepala sam se kauca i isla citati sve sto nisam za vikend stigla… osjecam nekako veci umor, vjerojatno od tog skitanja ova dva dana, ali mogu se pohvaliti da su mucnine konacno iza mene ☝🏻☝🏻🥳🥳 sad jedino bebac toliko jako lupa navecer i nocu ako se slucajno namjestim spavati kako mu ne pase, bas mi je tesko to, ni onaj trudnicki jastuk mi ne pomaze previse 😂 naucila sam spavati na stomaku, a to sad nebi smila vise pa mi je tesko… eto morala sam se malo i iskukati 🙈 
    Flowerson ajme wowww za kupanje, meni je to pre ledeno jos, ne ulazim u more dok ne przi skroz iako sam s mora, cili zivot sam zimogrozna 🙈🙈 ee i meni sutra radni dan 😬 
    Danas mi jedna mama na tom djecjem rodjendanu pricala o kadicama za kupanje, jeste li vec kupovale ili znate li koju cete? Ona mi je nahvalila one kao napuhance da beba nije direktno u kadici nego na tom necemu (kao ono “prsluk” za more) da ne moze potonuti. 
    Uh, jesam se rastipkala, a sad cu vjerojatno odmah zaspati ako mi ovaj moj nemirni baby boy dopusti jer umorrrrr… 

BabyBoy 💙

MalaG
    28. Svibanj 2023. 22:46

La Lupa ja ću vjerojatno isto kao i Kiki, tu najobičniju iz Ikee. Mislim da su sasvim dobre za to malo kupanja za bebice, a i bolje da su čim glađe radi održavanja. 
    Kad smo već kod kupanja, ja sam uzela 3 ručnika za kupanje, ona sa kapicom. Imali u Lidlu na popustu i nisam mogla odoljeti.😍😍😍 https://ibb.co/7SYzLdk 
    Jedna stavka manje sa popis za shopping.😂😂

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

amarenna
    28. Svibanj 2023. 23:34

Jagoda sretno sutra, uz tebe smo 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Aria4
    28. Svibanj 2023. 23:53

Tami ja i dalje imam mučnine i povratim svako jutro i to je ono sta me najviše muči, i kod mene je to bas konstanta svaki dan od 7. tjedna. Inače sam imala grčeve i probadanja do nekog 12.tjedna ali sve umjereno. Iscjedak svaki dan imam ali je bez boje i mirisa. Grudi me isto bole već mjesecima, nekad se malo ispušu pa se vrate na staro i tako u krug:D Uglavnom sve ti je normalno dok te ništa jako ne boli, tako da se samo probaj opustiti što više možeš i uživati:) Svi ti simptomi su ti ionako indvidualni

👩🏻32 (Hashimoto)
    🧒🏻35
    - 03.03.23. ➕
    - 15.03.23. 6+4 ♥️
    - Kombinirani ✔️/ Anomaly ✔️
    - Sljedeći pregled 25.07.23.🍀
    - 28.10.23 termin🍼🧸🤱💓

Aria4
    29. Svibanj 2023. 00:01

La-Lupa ja sam se prijavila za 6.mj. i isto mi nitko nije ništa povratno odgovorio, ali su mi za 5. mj. onda ponudili pa sam prije par dana poslušala tečaj. Tak da mislim da će se oni javiti par dana prije u 6.mj. s linkom preko kojeg ide prijava. Inače tečaj mi je bio jako zanimljiv i dosta i informacija saznaš, baš je bila super patronažna koja nam je držala trčaj. Rekla je baš za kadicu da ne kupujemo nikakve mrežice ni nastavke koji idu unutra jer bebi puno više paše da je uronjena u vodu dok ju mi cijelo vrijeme pridržavamo, pa sam ja onda odustala, kupit ću samo kadicu :D

👩🏻32 (Hashimoto)
    🧒🏻35
    - 03.03.23. ➕
    - 15.03.23. 6+4 ♥️
    - Kombinirani ✔️/ Anomaly ✔️
    - Sljedeći pregled 25.07.23.🍀
    - 28.10.23 termin🍼🧸🤱💓

teich95
    29. Svibanj 2023. 07:26

Jagoda  sretno na kontroli 🙏💞
    Ivana.s cestitam i dobro nan dosla 💕
    Flowerson cestitam na hrabrosti,kod nas evo danima ljepi topli dani a navecer oko 18h se smraci i krene grmit sjevat pljustat kisa uzas. Tako javljaju cijeli tjedan pa ludimo jer je svadba od sestricne u pripremama. 😆
    -kod mene sve normalno,malo smo u guzvi ovih dana dosla mi sestra ih Beca pa svaki dan nesto 😁 danas idem opet u kupovinu cipela i torbice jos mi to fali,i ovaj se tjedan veselimo 🫣 E vi cure koje imate nekoga vani seka mi donjela staklene flasice s Amazona je narucila da imam za svaki slucaj jer sam s Lukom koristila plasticne pa su bile uzas.. cijeli ovaj set 32€ a kod nas jedna 19€
     https://ibb.co/XVVrBN1
    -i da svaka je preslatka na svoj nacin isto tako i trbuscici,covjece jos malo trece tromjesecje pa kad prije 🙀sreca donjeli su mi stvari za malenu iz Njemacke i Austrije da moram od robice kupiti samo komplet za izac iz bolnice 😆💋
     I do sad smo bile trudne ja 6mj sestricna 4mj i evo preksinoc druga sestricna sto je mlada objavi nam da je trudna 2mj 🥰🥰
    Sretno svima na pregledima❤️❤️ vjerovatno ovaj tjedan necu biti toliko aktivna ali cu bar citati da budem u toku 💋💋

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Jelušićkaa
    29. Svibanj 2023. 07:34

Pozdrav curke evo mene s puta nekako sam izdržala sreća beba se pomakela sa živca. Aliiiii..
    ja sam jedva čekala da dođem na svoj wc ono je bila ludnica stonak se napuhao ma haos jedva sam pri povratku sjedila 🤣 ovo mi je znak da vise hodanja daleko nemaaa. Svunoc me bolio stomak pri dnu od napetosti dok nisam stigla kući na svoj wc. Sama sam se sebi smijala🤣🤣🤣

Jelušićkaa
    29. Svibanj 2023. 07:35

sto se tiče kadice meni izbacivaju neki setovi oni sto se sklapaju. Čini mi se bas cool. Posto nemam bas mjesta kad trebadne kupanje razvuce se kada kad ne treba sklopi.

La_Lupa
    29. Svibanj 2023. 08:18

Cini mi se to kao najbolji omjer cijene i kvalitete, nisam se ni sjetila da mogu naruciti posebno taj umetak za bebu (hvala Kiki za info) 🥰  Meni isto stalno iskace ona Twistshake kadica sa umetkom koja se onda i sklopi i spremi, cesto imaju velike popuste pa sad razmisljam hoce li to biti promasena investicija ili… 😂😂 Je li netko ima Twistshake ili hoce bas nju kupiti?
    Jelušićka mislim da nam nase bebe sad vec salju lagano signale kad im je dosta i kad bi trebale malo usporiti… ja sam nocas spavala kao zaklana od umora 🙈
    Teich super za bocice, najvise preporuka sam dobila za Aventove 👌🏻👌🏻 
    Aria thanks, nadam se onda da ce se javiti da mozemo poslusati tecaj - jesi ti trazila potvrdu za pratnju? Ja sam stavila u mail da trebam i to 🤭
    MalaG aaaaaa preslatki rucnici, to mi je na listi, mozda naleti opet Lidl, a vidjela sam i h&m ima kvalitetne lijepe 🤩
    Sretno curama koje imaju preglede ovaj tjedan ♥️♥️

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.