Teich nadam se da će ti biti dobro danas❤️🙏
Jel vi imate problema s bolnim leđima i rukama? Prestrašno, popijem magnezij ali slabo djeluje😌
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Mi ćemo isto uzet običan krevetic iz ikee, na početku će bit svakako uz mene u sobi, a kasnijr kad dođe vrijeme beba ide u svoju sobu ☺️
Nemam toliko problema s nesanicom osim jučer...u 5 ujutro se probudila, očito normalna pojava u trudnoći 😅
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Teichnadam se da će ti biti dobro danas❤️🙏
Jel vi imate problema s bolnim leđima i rukama? Prestrašno, popijem magnezij ali slabo djeluje😌
Mene često bole leđa jako nisko, trtica ili oko trtice...
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Da vam javim da sam sama sebe ocito sjebala kad sam se pohvalila jutros da sam super. Od 9h do sad sam povratila jedno 6-7puta. Nerazumijem,jedem normalno nije da jedem nesto vise,dal je do ovog vremena neznam.. Sto je najgore ako je od ove sparine cisto se bojim sta ce biti za ljeto. 😔😔 Dal ima jos koja s tim problema u ovim tjednima??
Ja sinoć povratila po prvi put u trudnoći 🤷♀️
Nesto je naislo,ja nisam od sinoc od infuzije povratila ali vidjet cemo kako cu proci sad kad uzmem malo doruckovat sve me strah al moram bar kiflu ili nesto takvo pojest. Ali zato je muz cijelu noc povraco,samo oboje molimo Boga da i mali nepocne. Uzas,drzi se 💋
Ako ti i suprug povraca ocito je neka viroza. Sretno! Mi idemo danas na neki rodendan, pa se nadam kako je to sinoc bio odjednom neki izdvojeni slucaj.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Mi ćemo isto uzeti normalan krevetić, maknut mu stranicu i stavit uz moju stranu kreveta. Uz zid ga baš ne mogu jer jedini slobodan zid koji imamo - na njemu je radijator 🙈
I isto nadobudno planiramo preseljenje u njegovu sobu. Srediti ćemo ju odmah, okrečit, naljepnice na zid, komoda za presvlačenje bude isto u njegovoj sobi. Ormar još ne mislimo kupovati, vjerojatno s vremenom jer ćemo uzeti komodu duplu
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Cure, jel planirate da netko (mama, svekrva..) bude s vama kad se porodite? Nekim mojim prijateljicama se mama il svekrva cak uselile u stan, spavale kod njih prva dva tjedna…ja iskreno ne znam sta da mislim o tome, trenutno ne bih voljela da netko spava s nama u stanu. Muz ce uzeti mjesec dana slobodno, tako da je tu za sve, danju i nocu. Mislim dolazit ce mama i svekrva preko dana da skuhaju blabla, ali mislim da je to dovoljno. A skuzila sam da se svekrva zeli useliti, iako je muz odmah rekao da nema potrebe 😅 Kakve ste vi po tom pitanju? I da napomenem, ovo nam je prva beba.
It’s a girl 💞
Cure, jel planirate da netko (mama, svekrva..) bude s vama kad se porodite? Nekim mojim prijateljicama se mama il svekrva cak uselile u stan, spavale kod njih prva dva tjedna…ja iskreno ne znam sta da mislim o tome, trenutno ne bih voljela da netko spava s nama u stanu. Muz ce uzeti mjesec dana slobodno, tako da je tu za sve, danju i nocu. Mislim dolazit ce mama i svekrva preko dana da skuhaju blabla, ali mislim da je to dovoljno. A skuzila sam da se svekrva zeli useliti, iako je muz odmah rekao da nema potrebe 😅 Kakve ste vi po tom pitanju? I da napomenem, ovo nam je prva beba.
Svekrva zivi u zgradi do nas, pa vec imamo dogovor da ce kuhati svaki drugi dan, a svaki ce doci do nas da malo pomogne oko bebe. Od mame sam udaljena 45min voznje autom pa cemo i nastaviti posjete jednom tj. Meni ce isto biti prva beba, ustvari ne ocekujem i ne zahtjevam nikakvu preogrommnu pomoc, tu je i muz. Ja sam uvijek nekako bila 'ta osoba' koja se najbolje snadje sama.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Lola meni ce vjerojatno mama dolaziti preko dana, mozda eventualno da prespava noc, dvije. A svekrva je vrlo blizu tako da ce i ona sigurno uskociti.
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Lola1212,nama nitko nece uselit
Nisu ni za prvu bebu,muz moze radit par dana od doma i opcenito moze sebi organizirat posao da je tih dana vise kuci jer je sam svoj sef tako da nema potrebe.
Mama i svekrva zive dovoljno blizu da svaki dan mogu poslati rucak i preuzeti robu za peglanje,ali i to se uhvati ritam kroz 10 dana tako da zapravo ne treba nitko nista.
Mislim da bih se bacila kroz prozor da mi netko useli,nama je jako pasao mir tih prvih mjesec dana,a sad treba uhvatiti ritam sa novom bebom i malisom od 4 godine
Ja sam rodila na carski pa sam nakon 5 dana bila normalno pokretna i u setnji s bebom,tako da se nadam da ce opet bit tako
Ja se nekako nadam da ću uspjet većinu toga sama tj. s mužem u tandemu haha, ali ako mi mama ponudi da dođe skuhat ručak, neću odbit
Inače, ima li tko periode u kojima jedan dan idete sto na sat, hodate, krećete se, dobre ste volje, a onda idući dan raspad sistema - bezvoljnost, ležanje i plakanje? Mene danas tepe neko depresivno stanje, apsolutno svi mi idu na živce i samo bi htjela biti sama. Osjećam se baš nekako jadno, a nema nekog vanjskog faktora da bi utjecao na ovo, valjda samo hormoni…
Sortiraj odgovore
Najstariji