Nama se nitko nebu useljaval, nema sanse 🤣
Cak me plase i posjete odmah prvi, drugi dan.. ono dodes doma neispavan iz bolnice, sve te boli, u "novi zivot" s bebom i muzem..imam feeling da cemo htjeti biti sami 2 dana
Planiram skuhati i zamrznuti par jela da imamo za pocetak.
A opet, onda me kopka ono jesam li sebicna da baka mora cekati 2 dana da vidi unuka.. evo, stvarno nznm.
Iskusne mame, pisite vasa iskustva 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Useljavanje ne dolazi u obzir kod nas 😁 e sad sto se tiče pomoći mi smo ionako sami, nemamo nikoga u blizini od baka i djedova da uskoci, ali što se tiče toga dobro bi došlo naravno da može netko doći preko dana skuhati i pocistiti. Ali ako smo uspjeli sami sa dvoje, budemo i s trećim. Ja si olakšam tako da zamrznem hrane da imamo za bar prva 2-3 tjedna, ostalo je sve već navika kako stignem a i muž će pomoći koliko god bude mogao. Imam prijateljicu koja može uskočiti ako baš nešto zatreba, no vjerujem da neće biti problema s ničime. Iskreno i lakše mi je kad si sama sve organiziram, imam svoj neki tempo i ritam i nitko se ne miješa 🙈 možda sam sebicna ali tako je... a što se tiče bebe doći će ju vidjeti naravno samo ne odmah, bar prva dva tri tjedna 😁 mama se treba oporaviti i uhvatiti svoj tempo s bebom 💕
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja se naprimjer jako plasim posjeta drugih ljudi, neki imaju razumijevanja, ali naprimjer vec imam koji su se najavili u mom 15 tt. za mene bolesno 😑 najradije bi zakljucala vrata, bojim se, prvo dijete, kako da kazem cekajte mjesec i nesto, operite ruke... Svi bi sve brzo.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Ja nemogu shvatit ljude koji nagrnu prvih dva tri tjedna ko da ce zakasnit na obilazak 🙄🙄🙄
Osim roditelja braće sestre. Ostalo nema smisla. Ljubakanje i dok u bolesni i prehladeni a ti i beba osjetljivi.
Ja nemogu shvatit ljude koji nagrnu prvih dva tri tjedna ko da ce zakasnit na obilazak 🙄🙄🙄
Ma bas to, najradije bi nazvala i rekla ne moze i ja cu vas pozvat sama, al ne oni vec u kupovinu poklona, jebote ja tek na pola trudnoce, nemam skoro nista oni mene pitaju za br. robe poludila sam. Ne zelim se zamjerat, prvo obitelj a onda svi ostali, nece ju prvi put vidjet kad krene u 1.razred. 😒
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Nas ce bake, djedovi i moje sestre docekat iz bolnice sa ruckom i to mi je super, jer i oni jedva cekaju vidjet bebu. Svi ostali su mi previse, stigne se i za mjesec dana obic beba dok se malo uhvati tempo, i dok se mama oporavi.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Mi smo srećom 3000km daleko od mame i svekrve.😂😂 Rekli smo im da posjet planiraju nakon kaj beba navrši mjesec dana jer muž ima pravo na dopust koji planira iskoristiti tako da ćemo sami hendlati taj prvi period. Naravno da su njih dvije već krenule planirati dolazak prije nego ja rodim pa ih je šokiralo kad smo im zabranili, ali htjeli bi sami biti s bebom u početku pogotovo jer će putovati avionom do nas pa bolje da ne donesu neku boleštinu.🙄
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Nama isto nitko neće useljavat mada se moja mama nudila... jednostavno ne želim. A posjete tek nakon mjesec dana ćemo razmatrati..nekako mi je bitno da muž i ja sami prodemo taj prvi period, a ne da mi netko dođe i pametuje što bi i kako bismo trebali. Svaki savjet je ok, al ljudi često vole nametat nešto svoje kao ispravno.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ovi moji kuhaju baš dobro haha, a ja nisam, ili bar mislim da neću biti onaj tip mame koji ne da bebu nikome. Voljela bih da svi odmah te naše bebe nosaju, ljube, gnjave, vole….
Razumijem vas sve koje tražite malo privatnosti, ali s druge strane ja sam već zabrinuta šta ako u mom slučaju ne budu odmah htjeli doći da mi pomažu, kako ću s dvije bebe kad ništa ne znam o bebama, a i svekrva i moji su odgojili 1000 djece, sve znaju bolje nego enciklopedija. Ma čudno je to kod mene, ne ljutim se uopste ako svekrva hoće i sobu da oprema, zavjese kako god hoće… :D Ne smetaju mi uopste ni ako se dosele kod nas tih prvih mjeseci haha iako znam da oni to nece nema šanse.
Otom- potom, samo da bebe budu zdrave kod svih nas, pa lako ćemo za raspodjelu odgovornosti poslije.
Evo mi smo se pogužvali skroz, ali eto da vidite stomak blizanački u 18. sedmici koji je za neke doktore mali.:
https://ibb.co/PxwFPsw
Sortiraj odgovore
Najstariji