Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    29. Svibanj 2023. 14:30

kiki, žao mi je za artritis, čudno mi je da ti dala kortiće...ja sam pitala svoju doktoricu ako mogu dobit kortikosteriodni sprej za nos jer 3x dnevno stavljam meralys u nos, već sam navikla da ne mogu živjet bez njega i nije mi htjela dat. Očigledno je kod tebe ta upala baš jaka, al doktori valjda znaju što rade...samo neka sve bude dobro s tobom i bebcem. ❤️ A za ogtt, nemam pojma što to reć..neke žene to nikad nisu radile, neke rade...vjerojatno ti je sve ok.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Padakisa
    29. Svibanj 2023. 15:02

kiki,evo pisem ti kao trudnica sad vec u drugoj urednoj trudnoci,a obje s dijagnozom RA(reumatoidnog artritisa)ako ti je doktor procijenio da ti trebaju kortikosteroidi onda ih lijepo uzimaj
    Ja sam u obje trudnoce krenula pod punim nadzorom reumatologa+imunologa i u obje uredno uzimala propisanu terapiju koju pijem sad vec 10 godina i sve je bilo ok.
    Cak sam nakon prvog poroda imala period mirovanja bolesti gdje sam bila bez ikakve terapije skoro tri godine,doduse onda kad je buknulo bilo je gadno,ali nadam se i nakon drugog poroda takvom scenariju
    Ne mora znacit da ce ti buknut nakon poroda,autoimune su vrlo individualne.
    Malo vise pracenja od strane raznih doktora i to sve bude ok na kraju!
    Samo hrabro!

lalaland1991
    29. Svibanj 2023. 15:03

Sad kad vas citam, zao mi je kaj se nisam okupala ova 4 dana, po savjetu moje dr. jer inace ulazim i u hladno more. U zivotu nisam imala upalu mjehura tak da vjer ne bih ni sad, no dobro. Za bebicu fkt nemojte brinuti, google kaze da je temp.plodne vode konstantna.
    Vidla sam sad da hrvatska udruga doula opet drzi besplatno predavanje "Ljudska prava na porodu", pa tko je iz zga i koga zanima..😉 pise im sve na instagramu.
    Amarenna hvala i od mene za listu!
    Uzivajte u odmoru 😘

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Padakisa
    29. Svibanj 2023. 15:03

E da,jedino ogranicenje koje sam imala je dojenje,ali ok,nisam dojila i malac je sasvim zdrav cetverogodisnjak i svo zlo mu bilo u tome!

• MamaŠČ
    29. Svibanj 2023. 15:39

Kiki i Padakisa, pridružujem se vašem klubu RA. Samo je kod mene remisija već nekih 10ak godina jer sam ja imala dječji oblik koji je s pubertetom pomalo prestao biti aktivan. Nije mi se poslije nikada aktivirao. Dugo sam i pila tablete nakon čijeg prestanka nisam smjela uopće biti 3 godine trudna. Što se tiče kortikosteroida, sve ovisi kako tijelo na njih reagira. Moje su reakcije bile grozne i upalno stanje se čak pogoršavalo. Pa ti je moj savjet da piješ ukoliko ti ne uzrokuje nuspojave i pomaže ti. 
    Moja trenutna briga je sami porod. S obzirom da sam imala artritis na kukovima prouzročio je štetu u njihovoj pokretljivosti i izdržljivosti. Ja se nekako nadam da ću moći ići na prirodan porod. Ginekolog mi je rekao da mogu kod reumatologa i/ili ortopeda na procjenu, ali koliko sam shvatila na kraju će to biti moja odluka jer oni bez rendgena ne mogu ni znati moje trenutno stanje zglobova. Koji su zglobovi kod vas problematični?

• Padakisa
    29. Svibanj 2023. 16:01

MamaŠČ,ja sam prije trudnoca odradila magnet zdjelice i vec tada nije bila u najboljem stanju.
    Kod mene su najvise zahvaceni mali zglobovi(dakle ruke i stopala)
    Ostala setajuca bol zna ic na relaciji lakat-koljeno)
    Sto se poroda tice,imala sam preporuku reumatologa da se ne forsira prirodan porod.
    Toga se nitko drzao nije pa sam nakon 20 sati dripa zavrsila na hitnom carskom.
    Ovaj put dolazim na dogovoreni carski i nikako drugacije.

ivana.s
    29. Svibanj 2023. 16:19

kiki13

I eto, taman pricamo o kadicama i stigne mi danas ovaj umetak za kadicu
    https://ibb.co/8d9LDB0
    A pogledajte ovo sto je slatko i bas je neki fini pamuk
    https://ibb.co/wBNxLfx

Ajmee bas je 😍
    Cure meni trebaju preporuke za krevetic, pa pisite. Krenuli smo uređivati sobicu polako od mojeg 20 tj. od kad ne radim 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Padakisa
    29. Svibanj 2023. 16:58

Pa da,dogovoreni carski je na kraju najmanje invazivan ali eto,da znate da ponekad preporuke uopce ne uvazavaju
    A oporavak od carskog je meni zaista bio super i lagan tako da se nadam istom scenariju i sad

• MomN.93
    29. Svibanj 2023. 17:22

Kiki13 gdje si naručila ovaj umetak? 😍😍😍 
    Ja razmišljam o twistshake kadici s takvim umetkom, ali poštarina im je bezobrazno skupa. 18 €

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

teich95
    29. Svibanj 2023. 18:16

Da vam javim da sam sama sebe ocito sjebala kad sam se pohvalila jutros da sam super.  Od 9h do sad sam povratila jedno 6-7puta. Nerazumijem,jedem normalno nije da jedem nesto vise,dal je do ovog vremena neznam.. Sto je najgore ako je od ove sparine cisto se bojim sta ce biti za ljeto. 😔😔 Dal ima jos koja s tim problema u ovim tjednima??

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.