Teich ja imam te BH svaki dan 2-3 put dnevno i to uvik budu po 2-3 za redom nikad samo jednom 🤔 al citala sam da to krene oko 20og tjedna 🙈 nisam to dr niti spominjala konkretno 😅 jesam li ja mozda preopustena😅 ne boli ni nista nego se samo stvrdne drob
Normalno je ali svakako spomeni,za svaki slucaj. Kod mene je najveci problem sto je jako nisko a u prosloj T sam u 31-32tj nez tocno bila otvorena prst pa sam bila na mirovanju do kraja. Nadam se da ni kod mene nece bit vecih problema,sad neznam dal ju je zabrinula i bol uz BH ili prosla T to neznam.. Od jutros mi se stisnuo dva puta ali na 30ak sec i bez bolova zvala me pa sam joj to rekla i kaze da odmaram da ide na bolje cim nema boli. Sad ovo pisem i opet zove da ima rupu u rasporedu da dođem u 13h da vidi stanje jer ide vikend.
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Evo i mene s pregleda, sve super, ali beba preživahna za otkrivanje spola, u toliko nezgodnom položaju je bila da se nikako nije moglo skužit šta je Baš me nasmijalo koliko se nije dala prevarit i raširit nogice. Kako se oni bacakaju unutra i skaču je nešto savršeno, svaki put me oduševi i odem sretna s pregleda.
I da, anomaly scan mi je sljedeći pa me zanima je li bolje obavljati to u bolnici ili da si platim privatno pa da muž može samnom? Čisto zbog opreme i zbog mogućnosti pratnje, ne znam kakva je situacija u bolnicama, nekak sumnjam da oni daju da se ide s pratnjom…
Teich sretno, bolje da je takva na oprezu ginekologica, bitno je da se smire te kontrakcije. I ja sam u prosloj trudnoci od 30 tjedna samo wc krevet. Bit će to sve dobro samo moras malo usporiti ritam 🩷
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Evo i mene s pregleda, sve super, ali beba preživahna za otkrivanje spola, u toliko nezgodnom položaju je bila da se nikako nije moglo skužit šta jeBaš me nasmijalo koliko se nije dala prevarit i raširit nogice. Kako se oni bacakaju unutra i skaču je nešto savršeno, svaki put me oduševi i odem sretna s pregleda.
I da, anomaly scan mi je sljedeći pa me zanima je li bolje obavljati to u bolnici ili da si platim privatno pa da muž može samnom? Čisto zbog opreme i zbog mogućnosti pratnje, ne znam kakva je situacija u bolnicama, nekak sumnjam da oni daju da se ide s pratnjom…
Ja sam ga obavila i u bolnici i privat i neda se jednostavno uspoređivati.
U bolnici trajao 10 min, muž nije mogao, nit ti pošteno okrenu monitor da vidiš. Privat skroz suprotno iskustvo, dobili brdo slika, ma top.
Kiki13 ja ih isto imam svaki dan po 2,3 puta ali isto tako nisam još spominjala to na pregledima 😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
I ja imam kontrakcije. Gin rekao da je to sve normalno. Nije mi nista spominajo da moram mirovati
Hej cure evo me.. Radila mi je vaginalan pregled cerviks je smeksan ali drzi,s tim da je rekla da osjeti koliko je malena nisko. Kontrakcije nisu problem,ali ako se javljaju s bolovima u donjem djelu leđa i stomaka da njoj uvijek pali alarm. Da pijem redovno magnezij i da nosim pojas za nisku T (sad ce mm ici kupit u ljekarnu) da mi je to najveci problem (sto je jako nisko) . Da razumije i da moram skuhat i oprat i malome dati sta treba odvest ga u vrtic itd ali da to sve radim s pojasem da ce mi poduprijet stomak. I da da izbjegavam saginjanje,cucanje,sjedenje nagnuta naprijed. Da sve radim iz cucnja,kad sjedim da se naslonim itd. Ugl trebalo bi biti sve oke,u slucaju bolova da se javim,a ako ne da se vidimo na redovnom pregledu..
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
https://ibb.co/wc0qFpK
ovo je bio pregled od prošli put🙈pratim vas čitam.. samo nemam volje odgovarati jer evo radim još uvijek pa onako na brzinu popratim sta ima novo
https://ibb.co/6bmyJFw
Uzivo izgleda duplo veci haha
Ja se cure udebljala vec 7 kg 😭 ajde ne vidi mi se prejako to al svakako malo previse ja mislim. Mozda sam malo u nogama dobila, ostalo samo trbuh.
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
teich, ma bit će sve ok, samo se pazi...nisam ni išla za tim sa koliko problema se možemo suočit u trudnoći
kiki to je super da ideš, svakom bi to dobro došlo
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji