teich, ma bit će sve ok, samo se pazi…nisam ni išla za tim sa koliko problema se možemo suočit u trudnoćikiki to je super da ideš, svakom bi to dobro došlo
Sad sam u istoj recenici i bezbrizna i u panici 🤣 ugl. da poroda se bas bojim, a ostalo sam nekako mirna i virujem da ce sve biti ok. Iako daleko je jos do poroda i nazalost svasta moze biti, bas tako, ni neznas koliko stvari postoji i sto nas sve moze snaci 🙄
Bas sam jučer na roštilju pričala sa ženama koje su rodile..svima je bilo pakleno..jednoj je epiduralna djelovala samo na jednu stranu tijela, druga je rađala cijeli dan i na kraju se nešto zakompliciralo jer je dobila upalu cice, završila u bolnici tjedan dana... Uglavnom su svi rekli da nije lako, al da brzo zaboraviš na svu bol jer je nagrada velika. Tko je vec rodio, vjerojatno se slaže...
Osobno se ne bojim uopće poroda, moj muz vec sad umire od straha, a ja sam chill...bit će kako bude. Nitko ne zna što nas čeka, moja želja je prirodno bez epiduralne, al to dolazi u obzir samo ako sve bude išlo kako treba. Ako bude carski, isto ok, samo da sve bude dobro.. preživjeti ćemo, u bolnici nećemo bit same ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ma sve prođe, sva bol od poroda kakav god da bio. Bas u trudnocama nisam imala puno problema ali eto valjda mi je tijelo takvo da bas dosta nisko nosim pa se najvise bojim prijevremenog poroda. Jbga netko s necim bodi borbe,ovo je ocito moja. 😔 Ali bit ce to sve nakraju dobro,nezelim crno misliti
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Drage moje žene, buduće majke, žene kraljice srdačan pozdrav od isto jedne buduće majke (žena i kraljica već jesam)
Evo, sa svojih punih 37. godina života, i meni će se ostvariti velika velika želja i postati ću majka. Trenutno sam u 11 tjednu trudnoće (10+3). Moj mali čovjek ima 3,29 cm (imao je u ponedjeljak 24.04.)
Moja trudnoća je do sad bila uredna, bez mučnina i neugode, što me doduše malo i mučilo te sam se pitala je li sa mnom sve ok. Doduše ima nešto, luk koji obožavam, sad ga ne mogu vidjeti... Niti na polici u dućanu, a kamoli da ga idem rezati, dinstati, i sl. BLJEK!!! Eto, očito nešto ipak jeste.
Mene zanima par stvarčica, pa Vas molim za savjet:
1. Ginekolog predlaže da uradim onaj invazivni test na razne anomalije (Nifty i sl.)
Suprug i ja smo stava da to ne želimo uraditi. Nije zbog financija, već jednostavno smatram to čistom glupošću i ubiranje para. Sad da mi ne znam što doktor kaže, nisam kadra ubiti ovo stvorenje u sebi, nisam kadra ugasiti to srčeko koje ubrzano lupa ispod mojega. Dijete smatram Božjim darom, i neka Božji dar i ostane. Srećom trudnoća prolazi uredno, bez ikakvih problema, sve od mog tlaka, krvne slike i sl.
MOLIM VAS SAVJET!!!
2. Čime mazati trbuh da ne ostanu strije??? Trenutno sam na 76 kg. Normalne sam građe, imam visinu od 165 cm cca, imam sise na kojih ionako, kako znam u šali reći, otpada 30% moje tjelesne mase Trbuščić imam, kao i većina žena koje se bore s tim, ali to je uzrok moj sjedilački posao već 9 godina. Trenutno se mažem bademovim uljem.
Ima li neko bolje rješenje???
3. Najgluplje pitanje ikad. Kako stavljate i gdje stavljate ove "trake" sa Vašim tjednima sa ticketfactory.com???
Hvala Vam unaprijed na odgovorima, i bez zamjere na možda glupim pitanjima.
lav ju ol
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
KobraV dobrodošla! I mi smo istog stava za taj test tako da nismo ništa radili, hvala Bogu sve ide u najboljem smjeru.❤
Jopa1234 divnoooo i kod mene se vidi malo😊
Baby kod tebee je baš veći, pravi trudnički😍
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
KobraV, dobrodošla!
Što se tiče nipta, nije obavezno...ne moraš to radit, stvar je osobnog izbora. Za mazanje ima stvarno svakakvih kremica, ja koristim od biobaze trenutno. Ticket si stavila ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hej cure, prvo hvala. Ali to je do poze. 87 kg imam na 175. Ma da je moja idealna 75-77 kilaza. Imam takvu gradu jednostavno.
Sto se tice poroda.
Ne dajte nikome da vas plasi.
Ja sam eto prvorotka, morala na indukciju, zbog bebe koja se zapetljala u pupcanik.
Za nepunih 5h sve gotovo. Od toga mozda sat ipo jakih bolova. Nisam sjecena, nisam pucala❤️
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Cao Kobra. Za prenatalni test ne znam nikome šta bih savjetovala. Ja sam ga uradila jer “svi rade” i ispalo je sve OK. Taj mi trošak nije trebao ni najmanje, al eto sad sam mirna, ne mogu me strašit - te da li vide dobro na UZV ili ne- test je pokazao da su bebe OK.
Sto se strija tiče ni to ne znam kako djeluje jer do sada nikad nisam imala strije niti sam se debljala, al ja sam kupila 2 kreme u tubi: Striet (recenzije su super) , al posto neke kažu da Striet ima neke biljke koje bla bla škodi miris trudnicama, kupila sam i Neutrogena losion Deep Hydro (ili tako nekako se zove) na pipu koji tako blago i divno miriše. Prekrasno. Jednom kremom se mažem ujutro, drugom uvečer.
Jagoda, Nek je haos, bolje i to nego strah od nekakvog pritiska u stomaku koji se meni neki dan nakratko pojavio jer sam odlučila prati prozore i sve živo :)
Mi smo završili današnji pregled i tuga me neka kad je rekla da se vidimo tek za mjesec. Jooooj, do sada je bilo svakih 10-14 dana. Znam šta ću, ubacit ću u raspored i doktora iz javnog zdravstva :)
Odlučila sam pojačat vitamine iz povrća pa večeras pravim tikvice s kvinojom, iako ih nikad ranije nisam voljela, al kvinoja kao ima baš dosta željeza a nisu bezvezni ugljikohidrati koji debljaju .
I da, nisam znala kako pitati, jer nama su rekli do 12. sedmice nema keksa. Evo prošlo je al niko nam nije dao zeleno svjetlo. Užas :D
Pozdrav svima
E da. Ove koje je strah poroda, ma veze nemam ali nekako znam da je to mačiji kašalj… šta je to za nas :) A ako neko bude isao na carski, mogu samo reci da je anestezija fantazija. To znam jer sam ja prošla aspiraciju i ispostavilo se da je posta anestezija nešto sto je stvarno super, ma nirvana, čak sam i buncala tokom budjenja kako su mi nešto super dali haha
KobraVdobrodošla! I mi smo istog stava za taj test tako da nismo ništa radili, hvala Bogu sve ide u najboljem smjeru.❤
Jopa1234divnoooo i kod mene se vidi malo😊
Babykod tebee je baš veći, pravi trudnički😍
Haha s time da je to ujutro, a navecer je jos skoro dupli 🤭🤭
Al bas sam si ponosna dok nekamo idem da svi vide 🤣
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Baby❤ i ja sam si sva bitna, jedva čekam da naraste kako treba jer sada izgledam samo kao da sam malo više pojela i popila😂
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji