Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teich95
    27. Travanj 2023. 16:01

amarenna

https://ibb.co/NLy3w7Z 🤣🤣🤣🤣

Ajme prekrasno, kako pokazuje misa heheh 🥰
    Jel si i ti dobila za OGTT?

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    27. Travanj 2023. 16:08

teich95

amarenna

https://ibb.co/NLy3w7Z 🤣🤣🤣🤣

Ajme prekrasno, kako pokazuje misa heheh 🥰
    Jel si i ti dobila za OGTT?

Nisam, izvukla sam se ovaj put 🤫🤭 sljedeći put me tek šalje za mjesec dana 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

dalmatinka83
    27. Travanj 2023. 16:29

Evo i mene s pregleda. Sve je u redu, potvrdio je da je curica. 
    Stoji nekako ukoso i sva se uskakutala dok je radio uzv, bilo je presmijesno za viditi 😊
    Slijedeci pregled za 4 tjedna i tad je rekao da necemo raditi uzv, nego samo briseve.

Lena1897
    27. Travanj 2023. 17:43

Pozdraaav ☀️
    Mi upravo od dijabetologa/endokrinologa. Dobila sam pohvalu kako sve to super hendlam, odnosno zbog discipline jer sam dovela u perfekciju, a nisam pokvarila ostale stvari. Jesam smrsala 2,5 kg iako nisam uopste povraćala, al mi krvna slika nikad nije bila bolja. Mislim da će mi cvekla i barene paprike početi izlazit na nos, al mogu ja to :D Dala mi je dozvolu da grickam bademe i orahe, smanjila Inofolic, smanjila Eutirox… 
    Za otprilike 6 sedmica je OGTT, al rekla je da ću se nakon testa izgleda izvuc bez lijekova (ako ovako nastavim). 
    Sutra ginekolog, idemo da ih vidimo. Mnogo se radujem, valjda će i to sve biti uredu. Cuvajte fige. 

Lena1897
    27. Travanj 2023. 17:46

Čime/kako vi boostate željezo? Meni ne naumpada ništa osim te cvekle koju jedem svako jutro. Kupine smijem al sam vidjela crva malog na jednoj nakon sto sam ih odredila i to otpada hahah. 

Pipi11
    27. Travanj 2023. 17:58

Cure, par dana me nije bilo i bome sam sad imala što za čitati. Hvala Bogu sve dobre vijesti, odlični pregledi i nove trudnice💜 
    Ja se osjećam super, puno bolje nego u prvom tromjesečju, puno više energije, apetit normalan, ne jedem više ko manijak srećom. Jučer sam prvi puta osjetila težinu trbuha i baš mi je neobičan osjećaj. Moram se naviknut. Kad sjedim u uredu i nagnuta sam prema naprijed baš me zateže i baš baš ga dobro osjetim..sve si mislim kako je onda kad je trbuh ogroman tipa zadnja dva mjeseca, nije lako pretpostavljam ☺️ 
    Super su mi vaše slike trbuha, moj je nekako buknuo sad i vidi se iako sam neki dan čekala u pošti i red od 10 ljudi ispred mene i ma kakvi da me itko pusti, nije nitko ni primijetio a kakvi su ljudi ne bi čudilo me i da vide pa ništa. No ja nisam razdražljiva ni živčana i zapravo mogu reći da sam još smirenija od kad sam trudna i neke stvari koje bi me inače naživcirale sad me apsolutno ne dotaknu. Tako da beba dobro utječe na mene 🥰 neka tako i ostane hehe 
    Čitam neki ogtt spominjete, ja nemam pojma što je to 🙈🙊 prvi puta sad čujem za to.
    Što se tiče opreme i robe ja još uvijek nemam ništa, nekkao mi ima vremena još za sve..ali vjerojatno sam u manjini. Čekam da mene uhvati manija kupovanja iako bi prvo trebala sebi jer stvarno više skoro i ništa ne stanem, sve đe steže i hitno mi trebaju haljine ili trudničke hlače, bilo šta jer kako radim još uvijek baš mi je zeznuto iskombinirati svaki dan obliku za posao. 
    Vidjela sam da imamo novu buduću mamu Leptiricu koja je uspjela prirodno ostati trudna, predivno i čestitam ti jer znam kako je to čekati toliko dugo🥰
    Poslije stavim sliku svog trbuha. Bome je napredovao hehe
     I moram reći Kiki ti ćeš biti jedna od onih fit trudnica koje će na porod doći s trbuhom manjim vjerojatno nego što je moj sad tako da zavidim ti. 

Pipi11
    27. Travanj 2023. 18:08

Nemam pojma kako staviti sliku🤔

lalaland1991
    27. Travanj 2023. 18:31

Pipi odes na ibb.co i tamo uploadas te kopiras link.
    Evo i mog trbuha u novim kaufland tajicama 🤩https://ibb.co/ypKHJj1
    Kupila i haljinu, super je, samo uzmite si broj manju. Meni je M bila puno prevelika na mojih 176cm i 68kg, pa sam zamijenila za S.
    Cure s iskustvom - gdje kupiti grudnjak za dojenje velicine A ili B, i da nema nikakvu žicu?

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Saraa12
    27. Travanj 2023. 18:48

Pipi11

Nemam pojma kako staviti sliku🤔

Niti ja 🤭

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Pipi11
    27. Travanj 2023. 18:50

Hvala ti, sad ću probati. 
    Baš ti je lijep trbuh🥰 
    Nisam ni znala da Kaufland ima robu za trudnice,to vjerojatno kao i Lidl ponekad dođe?
     A nije prerano sad kupit grudnjak za dojenje kad će cice narasti tj bit će pune mlijeka, mogu biti i za dva broja veće🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.