Boze kako ste sve fit!! Pa ja sam ko slon prema vama
To sam i ja pomislila😂😂😂
Iako san zadovoljna kilažom ali opet😅
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam daleko od zgodnog,to je samo kako napravim pozu za sliku 🤣 cijelo tjelo mi se deformiralo struka nemam, jastucici sastrana dobrani vec sada,a bokovi i sise strasno.. Sa sinom mi je cijelo tjelo ostalo isto samo stomak imala 👶😊
Jucer sam od jedno 16h prelezala od bolova u leđima i pritisku dolje s tim da sam prvi put osjetila grcenje maternice "taj lazni trud" bome je panika proradila sad 😔 Zvala sam dr prvo je pitala sta sam radila,ja reko cistila po kuci malo ormare slagala,i rekla mi je sto manje posla ili svaki dan da nesto napravim i da vise mirujem,ako se kroz par dana bude ponovilo bit ce samo krevet i wc. 😮💨😔
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja sam daleko od zgodnog,to je samo kako napravim pozu za sliku 🤣 cijelo tjelo mi se deformiralo struka nemam, jastucici sastrana dobrani vec sada,a bokovi i sise strasno.. Sa sinom mi je cijelo tjelo ostalo isto samo stomak imala 👶😊
Jucer sam od jedno 16h prelezala od bolova u leđima i pritisku dolje s tim da sam prvi put osjetila grcenje maternice "taj lazni trud" bome je panika proradila sad 😔 Zvala sam dr prvo je pitala sta sam radila,ja reko cistila po kuci malo ormare slagala,i rekla mi je sto manje posla ili svaki dan da nesto napravim i da vise mirujem,ako se kroz par dana bude ponovilo bit ce samo krevet i wc. 😮💨😔
Jel ti propisala Roidakal? Meni su njega dali negdje oko 8,9 tt zbog kontrakcija i na zadnja 2 pregleda mi ne rekose da ih imam, al ja ga nastavljam pit
Nije rekla mi je da pijem redovno magnezij i ako se ponovi danas, sutra da zovem da ce mi propisat terapiju. Ona misli da je radi toga sto je jako nisko i kod veceg napora,hoda da mi se to desava.. Ona je vidjela na pregledu ali ja taj nisam osjetila.. a tako mi je bilo i u prosloj T samo sto nisam osjetila BH do oko 30tj
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich miruj koliko god možeš i stigneš ne opterecuj se kućom sada, pomalo napravi, sve ćeš stići ❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Hej cure, sve sam uglavnom išcitala, bebice su vam divne. A stomacici posebno.
Evo i mog https://ibb.co/RH3xT5K
Ja sam na nekih +1.5 kg.
Ne bih voljela previše dobiti, jer sam i ovako baš "kršna".
Grudi me izludiše, E korpa😭😭😭
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Hej cure, sve sam uglavnom išcitala, bebice su vam divne. A stomacici posebno.
Evo i moghttps://ibb.co/RH3xT5K
Ja sam na nekih +1.5 kg.
Ne bih voljela previše dobiti, jer sam i ovako baš "kršna".
Grudi me izludiše, E korpa😭😭😭
Pa divna si🥰
Nisi uopće kršna, zgodna si!
Mene je isto strah grudi😂😂, prije trudnoće sam D no eto još su dobri, nisu omalili🤣
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure super su vam trbuscici i sve ste jako zgodne!
Ja jos nemam neki trbuh za prijavit,eventualno navecer nesto iskoci...Ali ima vremena,doci ce i to :)
Ja prijavljujem da sam dobila antibiotik,kasljem vec dva tjedna i napokon se natjeram izvadit krv i otici kod doktorice kad ono krvna slika koma i antibiotik.
Nadam se da ce uskoro pomoc jer vec dva tjedna ne spavam od tog kaslja,uzas
baš to di je tu kršnost, super izgledaš 😊
Znači u ovoj me ubijaju isto e košarica, ne znam kako ce biti poslije 🫨
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Caoo drage moje,ja sam u +5kg bila prije 1t ne smijem na vagu vise,a ne jedem ja nesto sad previse,ali 3 trudnoca pa i sam stomak kao da sam vec pred porod hahaha nije bas ali kao 7 mj kod nekog 😅 moje zeljezo je preko granice,do 32 kod mene 38,bilo na pocetku trudnoce,kako ce dalje biti vidjet cemo
Ja ih imam od 16 tjedna i imala sam i u 2. Trudnoći tako da ne pridajem veliku pozornost tome dok je sve ostalo okej 😊
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji