Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipi11
    27. Travanj 2023. 21:05

Sara u 17  tjednu si a izgledaš ovako dobro fit i još treća trudnoća. Wow! 

Lily123
    27. Travanj 2023. 21:06

Preporučam i kik, ja uzela dva broja veće tajice, skoro su mi ko trudničke, a koštaju 5€. Gore nemaju klasičnu lastiku, nego onako kao široki pojas koji me ne stiska nimalo. Nikad ne pogodim u lidlu ili kauflandu kad budu trudničke stvari pa ugrabim u kiku kad stignem  
    I moram prijavit novi simptom - lijenost. Ništa mi se ne da, umorim se od penjanja uza stepenice ili usisavanja, baš sam ko trut. Kakva ću tek bit s trbušinom, Bog zna.

Saraa12
    27. Travanj 2023. 21:09

Pipi11

Sara u 17 tjednu si a izgledaš ovako dobro fit i još treća trudnoća. Wow!

hvala cure 🫠🫠

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Saraa12
    27. Travanj 2023. 21:11

Lily123

Preporučam i kik, ja uzela dva broja veće tajice, skoro su mi ko trudničke, a koštaju 5€. Gore nemaju klasičnu lastiku, nego onako kao široki pojas koji me ne stiska nimalo. Nikad ne pogodim u lidlu ili kauflandu kad budu trudničke stvari pa ugrabim u kiku kad stignem
    I moram prijavit novi simptom - lijenost. Ništa mi se ne da, umorim se od penjanja uza stepenice ili usisavanja, baš sam ko trut. Kakva ću tek bit s trbušinom, Bog zna.

jao umorim se od 5 minuta hodanja, i zapušem ajme meni..
    tako da suosjećam jer mi je sve postalo jako teško kao da sam slonica 🤣🤷‍♀️

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Lana99
    27. Travanj 2023. 21:13

Jagoda01

Premedeni su vam stomaci, bas lijepo za vidjet🥰 ja nisam kod kuce pa se ne mogu slikat…
    Lana malo mi je kontradiktorno kako ti je dr rekla, kao to je normalno dok je bez boje, a onda kaze ako se opet desi da joj se ipak javis, mene je samo zbunila.
    Amarena bas sam se slatko nasmijala tvom bebsu🥰da vam bude ziv i zdrav

I mene isto. Mogla me barem pogledati, a ne reći eto normalno je ali ipak ako nastavi da dođem😵😵😵
    Sva sreća nije se ponovilo, ne boli me, vjv je samo nakupina iscjetka ali opet.. danas svaki drugi doktor radi  preko volje i samo da te se na brzinu riješi. Svakako planiram još negdje privatno otići za svaki slučaj

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Latica1111111
    27. Travanj 2023. 21:24

Cure prvo cestitam svima na pregledima i lijepim vijestima ♥️ imam pitanje za cure koje su usle u 2 trimestar..kolko su vas bolila,ako uopce jesu donja leđa? Jos k tome povremeno grcenje trbuha..pa mi je bas ono😵‍💫..nisam dobila nijednu kilu pa kao racunam da nije od toga..

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

• Latica1111111
    27. Travanj 2023. 21:26

Lana99

Jagoda01

Premedeni su vam stomaci, bas lijepo za vidjet🥰 ja nisam kod kuce pa se ne mogu slikat…
    Lana malo mi je kontradiktorno kako ti je dr rekla, kao to je normalno dok je bez boje, a onda kaze ako se opet desi da joj se ipak javis, mene je samo zbunila.
    Amarena bas sam se slatko nasmijala tvom bebsu🥰da vam bude ziv i zdrav

I mene isto. Mogla me barem pogledati, a ne reći eto normalno je ali ipak ako nastavi da dođem😵😵😵
    Sva sreća nije se ponovilo, ne boli me, vjv je samo nakupina iscjetka ali opet.. danas svaki drugi doktor radi preko volje i samo da te se na brzinu riješi. Svakako planiram još negdje privatno otići za svaki slučaj

Sto se tice tvog iscjetka-ja ga imam od 12/13 tjedna i moj ginekolog je rekao da je to pozeljno i dapace u trudnoci (nisam pitala zasto,samo mi je bilo bitno da je to okej).iste je boje i sve kao na slici kod tebe,samo nekad manje,nekad vise..

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

Lana99
    27. Travanj 2023. 22:05

Latica1111111

Sto se tice tvog iscjetka-ja ga imam od 12/13 tjedna i moj ginekolog je rekao da je to pozeljno i dapace u trudnoci (nisam pitala zasto,samo mi je bilo bitno da je to okej).iste je boje i sve kao na slici kod tebe,samo nekad manje,nekad vise..

Ja ga imam od samog početka trudnoće, ali me sada uplašilo jer je bio tako u "komadu" kao nakupine.. ali samo u tom 1 navratu, kasnije ništa.. ali eto ako kaže gin da je okej valjda je

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    27. Travanj 2023. 22:23

Jesus, razvaljujete s trbuscicima 🤗 moj je još mal naspram vaših 🙈 
    Čestitam svima na lijepim vijestima ☺️ mi smo danas bili na prvom rostilju, u nedjelju i u ponedjeljak imamo još 2 🤭😁

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

dalmatinka83
    27. Travanj 2023. 23:22

Boze kako ste sve fit!! Pa ja sam ko slon prema vama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.