Sara u 17 tjednu si a izgledaš ovako dobro fit i još treća trudnoća. Wow!
Preporučam i kik, ja uzela dva broja veće tajice, skoro su mi ko trudničke, a koštaju 5€. Gore nemaju klasičnu lastiku, nego onako kao široki pojas koji me ne stiska nimalo. Nikad ne pogodim u lidlu ili kauflandu kad budu trudničke stvari pa ugrabim u kiku kad stignem
I moram prijavit novi simptom - lijenost. Ništa mi se ne da, umorim se od penjanja uza stepenice ili usisavanja, baš sam ko trut. Kakva ću tek bit s trbušinom, Bog zna.
Sara u 17 tjednu si a izgledaš ovako dobro fit i još treća trudnoća. Wow!
hvala cure 🫠🫠
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Preporučam i kik, ja uzela dva broja veće tajice, skoro su mi ko trudničke, a koštaju 5€. Gore nemaju klasičnu lastiku, nego onako kao široki pojas koji me ne stiska nimalo. Nikad ne pogodim u lidlu ili kauflandu kad budu trudničke stvari pa ugrabim u kiku kad stignem
I moram prijavit novi simptom - lijenost. Ništa mi se ne da, umorim se od penjanja uza stepenice ili usisavanja, baš sam ko trut. Kakva ću tek bit s trbušinom, Bog zna.
jao umorim se od 5 minuta hodanja, i zapušem ajme meni..
tako da suosjećam jer mi je sve postalo jako teško kao da sam slonica 🤣🤷♀️
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Premedeni su vam stomaci, bas lijepo za vidjet🥰 ja nisam kod kuce pa se ne mogu slikat…
Lana malo mi je kontradiktorno kako ti je dr rekla, kao to je normalno dok je bez boje, a onda kaze ako se opet desi da joj se ipak javis, mene je samo zbunila.
Amarena bas sam se slatko nasmijala tvom bebsu🥰da vam bude ziv i zdrav
I mene isto. Mogla me barem pogledati, a ne reći eto normalno je ali ipak ako nastavi da dođem😵😵😵
Sva sreća nije se ponovilo, ne boli me, vjv je samo nakupina iscjetka ali opet.. danas svaki drugi doktor radi preko volje i samo da te se na brzinu riješi. Svakako planiram još negdje privatno otići za svaki slučaj
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure prvo cestitam svima na pregledima i lijepim vijestima ♥️ imam pitanje za cure koje su usle u 2 trimestar..kolko su vas bolila,ako uopce jesu donja leđa? Jos k tome povremeno grcenje trbuha..pa mi je bas ono😵💫..nisam dobila nijednu kilu pa kao racunam da nije od toga..
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Premedeni su vam stomaci, bas lijepo za vidjet🥰 ja nisam kod kuce pa se ne mogu slikat…
Lana malo mi je kontradiktorno kako ti je dr rekla, kao to je normalno dok je bez boje, a onda kaze ako se opet desi da joj se ipak javis, mene je samo zbunila.
Amarena bas sam se slatko nasmijala tvom bebsu🥰da vam bude ziv i zdrav
I mene isto. Mogla me barem pogledati, a ne reći eto normalno je ali ipak ako nastavi da dođem😵😵😵
Sva sreća nije se ponovilo, ne boli me, vjv je samo nakupina iscjetka ali opet.. danas svaki drugi doktor radi preko volje i samo da te se na brzinu riješi. Svakako planiram još negdje privatno otići za svaki slučaj
Sto se tice tvog iscjetka-ja ga imam od 12/13 tjedna i moj ginekolog je rekao da je to pozeljno i dapace u trudnoci (nisam pitala zasto,samo mi je bilo bitno da je to okej).iste je boje i sve kao na slici kod tebe,samo nekad manje,nekad vise..
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Sto se tice tvog iscjetka-ja ga imam od 12/13 tjedna i moj ginekolog je rekao da je to pozeljno i dapace u trudnoci (nisam pitala zasto,samo mi je bilo bitno da je to okej).iste je boje i sve kao na slici kod tebe,samo nekad manje,nekad vise..
Ja ga imam od samog početka trudnoće, ali me sada uplašilo jer je bio tako u "komadu" kao nakupine.. ali samo u tom 1 navratu, kasnije ništa.. ali eto ako kaže gin da je okej valjda je
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jesus, razvaljujete s trbuscicima 🤗 moj je još mal naspram vaših 🙈
Čestitam svima na lijepim vijestima ☺️ mi smo danas bili na prvom rostilju, u nedjelju i u ponedjeljak imamo još 2 🤭😁
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji