Ludimm,osjetim ponekad da mi srce malo kao preskoci,nexnam kako bi opisala kao da ubrza i bum preskoci,svasta procita,iskira se
Baby❤i ja sam si sva bitna, jedva čekam da naraste kako treba jer sada izgledam samo kao da sam malo više pojela i popila😂
Samo treba nosit uske haljinice i sve ce se vidit 🤣
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
A
Baby❤i ja sam si sva bitna, jedva čekam da naraste kako treba jer sada izgledam samo kao da sam malo više pojela i popila😂
Haha, a jeste li primijetile kako vas drugi malo pripaze kad skontaju da ste trudnica? Jaoj kakve pogodnosti! :)
Ja sam već počela dobijati bolje voće i povrće na pijaci, na pješačkom mi stanu jer naglasim trudnoću onim držanjem stomaka kofol haha, a u restoranu odjednom dobijam puuuuuno bolje srdele i nekako i veću količinu jer sam zamolila da pripaze da budu dobro grilovane zbog trudnoće :)
ABaby❤i ja sam si sva bitna, jedva čekam da naraste kako treba jer sada izgledam samo kao da sam malo više pojela i popila😂
Haha, a jeste li primijetile kako vas drugi malo pripaze kad skontaju da ste trudnica? Jaoj kakve pogodnosti! :)
Ja sam već počela dobijati bolje voće i povrće na pijaci, na pješačkom mi stanu jer naglasim trudnoću onim držanjem stomaka kofol haha, a u restoranu odjednom dobijam puuuuuno bolje srdele i nekako i veću količinu jer sam zamolila da pripaze da budu dobro grilovane zbog trudnoće :)
Daa, pogotovo vrata pridrzavaju i zene i muskarci 🤭
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Bili smo danas na anomaly scanu i sve je okej osim što postoje 2 manje ciste choroidnog plexusa. Doktor je rekao da one najčešće prođu i ne znače ništa loše, ali ipak i da postoji jako mala šansa za neki sindrom i da je dužan to nam reći. Zanima me je li se itko od vas s tim susretao
MamaŠČ, izvinjavam se sto se opet ja javljam, ali da. Sad kad sam pogledala u kojoj si sedmici, sjetila sam se svoje prijateljice koja je doslovno ludila od straha, plakala, nakon sto joj je rečeno za te ciste. Posto sam to prolazila s njim, evo raspleta: nju su nagovorili na amnio, sto je još vise isprepadalo i ispostavilo se da je ta čista koju je glupa doktorica vidjela upravo ta neka koja se pojavi i nestane u nekoj sedmici, a nije joj rekla fino nego odmah horor. Prijateljica sad šeta s potpuno zdravim djetetom, iako sad kad se sjetim, dobro je da joj od stresa koji je prolazila tada nije nešto bilo.
MamaŠč ja ne znam ništa o tome tako da ni moj komentar neće biti od pomoći ali sam ti htjela savjetovati radi zbog mira možda da potražite drugo mišljenje. Ti doktori stvarno ne paze kako i što kažu i kolko to utječe na nas pa radi svog mira možda da odeš kod još jednog doktora bez da govoriš išta dok ne vidiš što će on sam reći. Bit ćeš mirna
Lena hvala na odgovoru :)
Pipii, idem za 2 tjedna kod svog socijalnog doktora. Ovo je bila privatna ordinacija tako da ću imati 2 mišljenja svakako. Isto nekako razmišljam da mu ne spominjem. A i vjerujem da ću vidjeti i kod njega na uzv-u ako su čiste još tu.
Dosta sam čitala po internetu i zapravo nisam još našla nijednu info da je neka beba samo radi tog imala down. Ako su i imale, bilo je još anomalija u tijelu. Tako da sam pozitivna po tom pitanju. Doktor je stvarno bio blag i na lijep je način to rekao, da se ne trebamo brinuti. Ali opet je to šok u tom trenutku i treba malo vremena da dođeš sebi
KobraVdobrodošla! I mi smo istog stava za taj test tako da nismo ništa radili, hvala Bogu sve ide u najboljem smjeru.❤
Jopa1234divnoooo i kod mene se vidi malo😊
Babykod tebee je baš veći, pravi trudnički😍
da vidim tvoj🙈☺️☺️
Jopa1234, https://ibb.co/kmxy4YM rastemo🙈
Čak sam i dobila jednu kilu do sada, kakva si ti s kilažom?🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji