Lily mene su isto poslali odmah nakon prvog pregleda. Zvala sam Petrovu i pitala covjeka koji se javio kad je najmanja guzva pa mi je rekao da vade do 12h i najbolje doci oko 11.15-11.30h jer tada vec padne guzva… ispred mene bila 1 trudnica i nitko vise u cekaoni. Smijao se kad sam pitala imaju li trudnice prednost, kaze pa vecinom trudnice i dolaze - sve imate prednost 😂😂
Misscooking slazem sa ovim sto je MomN napisala. Ako ti je u sustavu uputnica za kombinirani probir, napravit ce ti oni sve bez obzira ma tvog ginekologa, provjeri u eGradjani kakva ti je uputnica pustena… i da, ne vidimo koji si tjedan pa predlazem da stavis trakicu, tako je lakse pratiti 😍 mislim da nemas mjesta za brigu jer ces sve uspiti odraditi na vrijeme 💪🏻💪🏻
BabyBoy 💙
Drage buduće mame, javljam vam se iako sam tek u 6 tjednu za savjet i pomoć. Naime propisana mi je terapija klotrimazol vaginaletama i ultrogestanom jer sam ponovno imala rozi iscjedak. Međutim od kako to koristim ja prilikom mokrenja. Izbacujem otopljenu tabletu u svježoj krvi i mislim da komade sluzi koji su poprimili crvenu boju. Ima li koja iskustva da me utjesi? Razmišljam da nastavim sa ultragestanom samo oralno
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
Drage buduće mame, javljam vam se iako sam tek u 6 tjednu za savjet i pomoć. Naime propisana mi je terapija klotrimazol vaginaletama i ultrogestanom jer sam ponovno imala rozi iscjedak. Međutim od kako to koristim ja prilikom mokrenja. Izbacujem otopljenu tabletu u svježoj krvi i mislim da komade sluzi koji su poprimili crvenu boju. Ima li koja iskustva da me utjesi? Razmišljam da nastavim sa ultragestanom samo oralno
Ja sam u prvoj trudnoći imala krvarenja i to baš sviježa krv i doktor mi je rekao da pijem utrogestan jer ako guraš dolje nešto dok krvariš možeš dobiti infekciju, a i nema smisla ako ti ispada u komadima. Uzimala sam utrogestan 3x2 dnevno, ali kad je krvarenje bilo onda mi je rekao da povećam dozu na 4x2 i još sam pila normabel od 2 mg i naravno magnezij jer sam uz krvarenje imala i grčeve. I dok je krvarenje strogo mirovanje. Samo na wc i nazad. Nikad nisu otkrili uzrok krvarenja i sve se to smirilo oko 10. tjedna. Čim prestane krvarenje stavljaj jer se tako bolje apsorbira. Ako ti se krvarenje povećalo odi na hitnu.
Ja sam u prvoj trudnoći imala krvarenja i to baš sviježa krv i doktor mi je rekao da pijem utrogestan jer ako guraš dolje nešto dok krvariš možeš dobiti infekciju, a i nema smisla ako ti ispada u komadima. Uzimala sam utrogestan 3x2 dnevno, ali kad je krvarenje bilo onda mi je rekao da povećam dozu na 4x2 i još sam pila normabel od 2 mg i naravno magnezij jer sam uz krvarenje imala i grčeve. I dok je krvarenje strogo mirovanje. Samo na wc i nazad. Nikad nisu otkrili uzrok krvarenja i sve se to smirilo oko 10. tjedna. Čim prestane krvarenje stavljaj jer se tako bolje apsorbira. Ako ti se krvarenje povećalo odi na hitnu.
Hvala puno na savjetima!!!
Meni je propisana 3x1 Ultrogestan, možda mi sada poveća dozu
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
Cure, ja sam konacno prekjucer osjetila prvi pravi bebin udarac, vidljiv cak i na golo oko. I od tada, nista :(
Jucer smo bili na anomalyju, sve je kako treba (bebica je i tad mirovala), ali ja evo od prekjucer nista ne osjetim… jel ima netko slicno iskustvo ili osjetite bebu stalno otkad vam se prvi put javila?
It’s a girl 💞
Lola ne brini, potpuno je normalno da ju u pocetku ne osjetis svaki dan
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Čestitam svima na pregledima jučer i na otkrivenim spolovima
ivana505 nemam savjet samo ti želim poželjeti sreću i da sve bude ok
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Cure, ja sam konacno prekjucer osjetila prvi pravi bebin udarac, vidljiv cak i na golo oko. I od tada, nista :(
Jucer smo bili na anomalyju, sve je kako treba (bebica je i tad mirovala), ali ja evo od prekjucer nista ne osjetim… jel ima netko slicno iskustvo ili osjetite bebu stalno otkad vam se prvi put javila?
To je isto kao kad sam ja čula otkucaje srca na UZV “dum, dum, dum, dum…”! (Bas glasno) i onda kada na narednom UZV nisam čula tako glasno, zamalo se nisam unesvijestila od straha, a zapravo srce radi normalno nego je tako bilo namjesten aparat. Trebalo mi je pola sata objašnjavati da im srca kucaju normalno kao i prije :D
Ne brini.
Lola ne brini, potpuno je normalno da ju u pocetku ne osjetis svaki dan
Tako je , sasvim normalno, nemaš brige 🤗
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Usput, da se malo pohvalim, dobila sam veliku debelu knjigu What to expect when you’re expecting, nema pitanja koje nije pokriveno. Idu čak toliko u detalje da možete naći prijedloge odgovora/replika na neugodna pitanja poznanika o vašoj trudnoći, do postpartum keksa, wet dreams, vježbi za karlicu, trudnoća i radno mjesto … Nema šta nema, stvarno vrlo detaljna i sadržajna, pisao je neki dekan nekog američkog univerziteta/specijalista ginekologije.
Jedva čekam da ništa ne radim, samo da sjedim u hladovini, mažem stomak kremom i čitam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji