Ei da vas pitam još. Zašto se mora napraviti uzv u Petrovoj ako je već ginekolog obavio uzv?to mi nije jasno. Razumijem za vađenje krvi,ali ovo ne razumijem.
Ne moraš, to je ako želiš, kombinirani probir nije obvezna pretraga.
Ali ako radiš kombinirani, onda rade u paketu i krv i uzv.
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Ei da vas pitam još. Zašto se mora napraviti uzv u Petrovoj ako je već ginekolog obavio uzv?to mi nije jasno. Razumijem za vađenje krvi,ali ovo ne razumijem.
Svejedno ako je ginekolog dan prije radio uzv nosne kosti i nuhalnog nabora?
Svejedno ako je ginekolog dan prije radio uzv nosne kosti i nuhalnog nabora?
Jer općenito i u privatnim klinikama piše da se kao mora donijeti uzv koji radi ginekolog vaš ,a ja sam zaboravila svog pitati zakaj on radi ako oni tamo. Pitat ću sutra jer idem privatno. Poliklinika Mazalin.
Misscooking ja sam radila kombinirani u 12tt u bolnici sv Duh, sve sam obavila isti dan i rezultate dobila popodne na e-mail
BabyBoy 💙
Misscooking ja sam radila kombinirani u 12tt u bolnici sv Duh, sve sam obavila isti dan i rezultate dobila popodne na e-mail
I ja bih da dobijem termin u Petrovoj ali ništa ne odgovaraju za termin,a ginekolog rekao da se mora obaviti u roku od 30h od njegovog uzv. Kaj me zanima,zakaj se radi i kod ginekologa i u bolnici uzv?
Meni je čudno zašto se tako brzo mora odraditi, i ukoliko je on odradio i sve je u redu, što se tiče uzv-a, krv je iovako samo statistika...po meni iskreno i po iskustvu iz prethodne dvije trudnoće nema potrebe onda ni raditi ponovno sve, ali kako ste se dogovorili naravno...ja nisam bila sa 12 tjedana kod svoga, već sa 10, na rednovnom uzv, pa sam zato u petrovoj odradila kombinirani.
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Čestitam svima na dobrim pregledima i otkrivenim spolovima 🥳🥳
Vi koje još uvijek imate mučnine, nadam se da će uskoro prestati i da ćete dalje uživati u trudnoći ❤️
Ne javljam se često, ali vas redovno čitam.
Sljedeći pregled imam 24.04. i ne mogu dočekati 😄
Još uvijek nisam osjetila bebicu, odnosno nisam sigurna 😅 ali mislim da je to zato što mi je ovo prva trudnoća i posteljica sprijeda, nadam se da ću uskoro ☺️
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
I ja bih da dobijem termin u Petrovoj ali ništa ne odgovaraju za termin,a ginekolog rekao da se mora obaviti u roku od 30h od njegovog uzv. Kaj me zanima,zakaj se radi i kod ginekologa i u bolnici uzv?
Budu ti odg sutra ujutro. Inace kombinirani se radi od 12tj-14tj, ne znam koji si sad tjedan. Al ako ti je dao uputnicu za bolnicu, oni ti budu napravili uzv i odmah izvadili krv. Mislim da njima ne treba od tvog ginekologa uzv. Stvarno ne trebas brinut ak ti je on napravio uzv i sve je dobro.Mozda ti je pustio uputnicu samo za krv izvadit, bez uzv.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Zna li tko do kad se treba izvaditi krv za određivanje krvne grupe tj. ima li neki tjedan u trudnoći do kojeg se obavezno mora odradit? Skroz sam zaboravila na to, iako mi je ginekologica rekla na prošlom pregledu… a ne da mi se Petrove, šteta što se to ne da u domu zdravlja izvadit
Meni je ginek rekao da je uvijek bolje uzet folat nego folnu (jer je folna sinteticki pripravak?),u prijevodu kako mi je rekao-folat se bolje apsorbira..takoder-ako ste jača trudnica (s viskom kila) preporuka je uzet 800 mcg(2 tablete) u odnosu na trudnicu s normalnom tezinom (u prva 3 mjeseca)..
sto se tice krvne grupe,meni su poslali odmah da to izvadim nakon prvog pregleda..
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Sortiraj odgovore
Najstariji