Čestitam svima na lijepim pregledima jucer i sretno onima koji ih isčekuju narednih dana.
Mi smo se isto jucer družili, sve je ok, samo mi se cini da je cura jako sramežljiva, samo se skriva i isprepadao me kao okrenuta je naopako, pa mislim si rano još, još će se izpokretat na sve strane. Neznam zasto ponekad imaju takav ton i izjave da te bas uplaše, a mi smo tako osjetljive na sve.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Lena de ti nama copy paste wet dreams da vidimo jesmo li normalne ili lude 🤣🤣🤣🤣
Nemoj o tome samo 🤣🤣🤣 jutros sam se probudila sva "mokra" 🤣🤣🤣🤭🤫 ispričavam se na nepristojnosti 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Nemoj o tome samo 🤣🤣🤣 jutros sam se probudila sva "mokra" 🤣🤣🤣🤭🤫 ispričavam se na nepristojnosti 😁
Blago tebi😁
It’s a girl 💞
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Joj ja bi stalno 🤣🤣🤣 mislim da muž jedva čeka da ode na posao 😁 tako mi bilo i u prethodne dvije trudnoće neko ludilo, ne znam....divim mu se da me može podnositi nekad imam osjećaj da ga napastujem 😁 to divno stanje , al moram priznati da mi je i seks bolji u trudnoći 🫣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Lena to je super knjiga! I ja ju imam i stvarno je sve pokriveno.😁
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Haha, ej cijelo poglavlje ima o tome, hormoni, prokrvljenost bla bla, psihološki strah od kako će se trudnoća/beba odraziti na kvalitet intimnog života s partnerom,… al onda kaže i ovo: R-rated dreams are most common in early pregnacy. Later on, you may notice a family theme in your dreams. You may dream about your parents or grandparents sa your subconscius attempts to link past generations to the future one :) Znači još malo takvih snova, pa će nova faza, sanjanje babe i dede :D
E onda idu pitanja i odgovori za keks u trudnoći, zašto trudnica nakon orgzm odjednom može da ne osjeti bebu… Zakačit ću onda koju info ponekad, koja bi mogla bit korisna. Prelistala sam i vidjela da imaju opisane čak i vježbe iz joge protiv glavobolje.
Joj ja bi stalno 🤣🤣🤣 mislim da muž jedva čeka da ode na posao 😁 tako mi bilo i u prethodne dvije trudnoće neko ludilo, ne znam….divim mu se da me može podnositi nekad imam osjećaj da ga napastujem 😁 to divno stanje , al moram priznati da mi je i seks bolji u trudnoći 🫣
Jadan muž! 🤣🤣 Baš mu je teško 😁🤣
Haha, ej cijelo poglavlje ima o tome, hormoni, prokrvljenost bla bla, psihološki strah od kako će se trudnoća/beba odraziti na kvalitet intimnog života s partnerom,… al onda kaže i ovo: R-rated dreams are most common in early pregnacy. Later on, you may notice a family theme in your dreams. You may dream about your parents or grandparents sa your subconscius attempts to link past generations to the future one :) Znači još malo takvih snova, pa će nova faza, sanjanje babe i dede :D
E onda idu pitanja i odgovori za keks u trudnoći, zašto trudnica nakon orgzm odjednom može da ne osjeti bebu… Zakačit ću onda koju info ponekad, koja bi mogla bit korisna. Prelistala sam i vidjela da imaju opisane čak i vježbe iz joge protiv glavobolje.
Zvuči jako korisno ta knjiga. Je'l ima kakav savjet što odgovoriti ovima koji dosađuju s pitanjima oko imena bebe? Ti me izluđuju. Ne znam još kak će se zvati. Pustite me na miru. 🙈🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji