Lola super je knjiga, i ja sam ju dobila u eng verziji 🔝🔝
Amarenna hahahaahaaha jesi me nasmijala 😂😂😂😂 pa zar i ti sine brute?! 😂😂😂😂😂 Jelusicka nismo jedine 🤭🤭🤭🤫🤫🤫🤫🤣🤣🤣🤣
Ima nas jos hahahh🤣🤣
Dragee mojeee,kod mene curicaa 🥰🥰🥰
Čestitam!💕💕
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Hej.. ja imam glupavo pitanje? Dal se farbate / radite pramenove od kad ste trudne? Ili imate u planu? Kome god spomenem da bi se trebala naruciti na pramenove, svi graknu na mene, da jel sam normalna?
Ja sam radila pramenove prosli misec. Kompletno sam sijeda i ne mogu si priustiti hodati okolo zarasla i sa sjedim izrastom do brade. Pramenovi ionako ne diraju tjeme, nikad nisu bas skroz do korjena. Preljev poslije se drzi kratko i mislim da nije toliki bauk
Cure, da vas putam za kolica. Dvoumin se izmedu cybex balios s lux i nuna mixx next.
Bila sam 100% sigurna da zelim cybex, dok na sajmu nisam vidila ninu. Na prvu ispadaju skuplja, al uz njih se dobiju i kisna navlaka, zimska navlaka, adapteri za jaje…dok uz cybex ne, i kad se sve to nadoda na cybex ispada razlika u cijeni nekih 1000kn.
Mene zanima jel tko vec kupio ili razmatra Nunu i kakva su vam iskustva s njom?
I imaju adaptere za stavit jaje na konstrukciju, ako na to mislis… Ostalo dodatno ne
Mozda ako su u kompletu 2 ili 3 u 1. Ja bi ova nova svijetlo plava, a kod njih se kupuje sve zasebno 😏
I imaju adaptere za stavit jaje na konstrukciju, ako na to mislis… Ostalo dodatno ne
Mozda ako su u kompletu 2 ili 3 u 1. Ja bi ova nova svijetlo plava, a kod njih se kupuje sve zasebno 😏
Da, novi model moraš sve posebno kupovati, evitas ponekad zna imati 10% do 15%.
Ali stariji model ima sve uključeno
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ima li ovde neka iskusna mama da kaze sta realno treba da se pripremi za bebu za prve mjesece zivota? Mislim na odjecu, namjestaj, kolica, flasice i sve to. 🥰
Takodje inza porodjaj?
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ima li ovde neka iskusna mama da kaze sta realno treba da se pripremi za bebu za prve mjesece zivota? Mislim na odjecu, namjestaj, kolica, flasice i sve to. 🥰
Takodje inza porodjaj?
https://ibb.co/SwBtVC6
Taman sam sinoc pisala sta mi je stvarno trebalo u bolnici.. a za prve mjesece cu ti napisati u toku dana sta je meni najvise koristilo 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich super za spisak i ja sam se pitala sta treba 😘
Da li imate nekad osjećaj da vas beba bubne u po grlića?
Takodje inza porodjaj?
https://ibb.co/SwBtVC6
Taman sam sinoc pisala sta mi je stvarno trebalo u bolnici.. a za prve mjesece cu ti napisati u toku dana sta je meni najvise koristilo 😊
Hvala ti! Preuzela sam si popis.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji