Da,istina je za rani kombinirani probir da se moraš naruciti. Zvala sam u Petrovu,poslala sam sada mail. Svugdje na stanicama ostalih poliklinika piše da nalaz uzv ginekologa ne smije biti stariji od 3dana. Sad tražim negdje privatno ako mi Petrova ne da termin u roku
Čestitam i svim ostalim curama, pa danas ste razvalile s pregledima ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Da,istina je za rani kombinirani probir da se moraš naruciti. Zvala sam u Petrovu,poslala sam sada mail. Svugdje na stanicama ostalih poliklinika piše da nalaz uzv ginekologa ne smije biti stariji od 3dana. Sad tražim negdje privatno ako mi Petrova ne da termin u roku
Hvala na informaciji, eto to je nešto novo 🫣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Hvala na informaciji, eto to je nešto novo 🫣
Nisam niti ja znala. Poslala sada mail,ali ne odgovaraju. Idem privatno. Znam da dođe 100eura ali ne mogu riskirati da propadne uzv.
Joooj kolko dobrih vijesti danas! Cestitke svima! I nas pregled prosa super, sve je u redu, beba ima 368 g (+-50g). Cesala se po glavi i rastezala 😍😅
Meni je uvik uzv vaginalni, al danas je muz isto samnom pa me samo pregledala i izmjerila cerviks pa sam se obukla i usa je muz pa je preko drobra odradila uzv
Ja pijem premama duo, ima aktivnu folnu i nemam nikakve nuspojave. Pijem to vise od god dana vec 🙈 za novalac sam vise puta cula da zenama lose padne i da se uzasno debljaju jer otvara apetit
Prekrasnoooo🥰😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kiki čestitke i na tvom odličnom pregledu 💖
Dobro da si spomenula da novalac otvara apetit, uzet ću onda premama duo od idućeg tjedna. Meni je gin rekla da mi je do 13., 14.tj dovoljna samo folna
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jesi li uzimala jednu folnu dnevno ili? Moja je od solgara, negdje sam čula čak da netko pije i po 2...nisam uopće pitala gin za to..od početka pijem po 1, a tako sam i prije trudnoće
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ei da vas pitam još. Zašto se mora napraviti uzv u Petrovoj ako je već ginekolog obavio uzv?to mi nije jasno. Razumijem za vađenje krvi,ali ovo ne razumijem.
Jesi li uzimala jednu folnu dnevno ili? Moja je od solgara, negdje sam čula čak da netko pije i po 2…nisam uopće pitala gin za to..od početka pijem po 1, a tako sam i prije trudnoće
pijem kd solgara prenetalne vitamine baš i preporučljiva doza su 2 tablete dnevno.
Inače pijem Novalac, ali ove je muž kupio, pa ću ih potrošiti
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Ei da vas pitam još. Zašto se mora napraviti uzv u Petrovoj ako je već ginekolog obavio uzv?to mi nije jasno. Razumijem za vađenje krvi,ali ovo ne razumijem.
Ne moraš, to je ako želiš, kombinirani probir nije obvezna pretraga.
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji