Drage moje,danas doktor zvao muza,jer ja ne razumijem dobro njemacki j.,harmony test gotov,kaze super,sve,sutra ce doci test je li djecak ili djevojcica 😊😊😊😊😊😊😊
Vezano za kombinirani probir u Petrovoj. Da li se to mora naruciti ili samo dođem?
Hej, nije više da se samo dođe mora se naručiti putem maila, ja sam samo došla no onda mi je dogovoren termin za par dana kada sam obavila krv i uzv.
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Vezano za kombinirani probir u Petrovoj. Da li se to mora naruciti ili samo dođem?
Hej, nije više da se samo dođe mora se naručiti putem maila, ja sam samo došla no onda mi je dogovoren termin za par dana kada sam obavila krv i uzv.
Ali rekao ginekolog da to moram u roku od 24h obaviti jer tako samo vrijedi. Idem baš sad zvati Petrovu
Ali rekao ginekolog da to moram u roku od 24h obaviti jer tako samo vrijedi. Idem baš sad zvati Petrovu
Da li ste dobili termin u roku ili?jer sam ja 11tj a ne bih baš čekala do 13tj kad je zadnje
Lena1897 ja sam prosle sedmice u DM u Ferhadiji dobila isto ovako bogatu vrećicu poput Jelušićkaa 🤣🤣. Dnevnik i bonovi za aplikaciju 😅
Cestitam cure na dobrim pregledima i na novim otkrivenim spolovima 🥰
Nas iduci pregled je za 10 dana
Unazad 2 sedmice korostim Pregnatol Multi + (da li neko od vas koristi ?), i skontala sam da mi je od njega nas muka i navila mi se kiselina .
Imate li preporuciti neke vitamine sa aktivnom folnom
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Lena1897 ja sam prosle sedmice u DM u Ferhadiji dobila isto ovako bogatu vrećicu poput Jelušićkaa 🤣🤣. Dnevnik i bonovi za aplikaciju 😅
Unazad 2 sedmice korostim Pregnatol Multi + (da li neko od vas koristi ?), i skontala sam da mi je od njega nas muka i navila mi se kiselina.
Super je teranova prenatal,ali sretno s trazenjem,jer je nigdje nema na stanju. Ja sam uzela almageu prenatal jer ima dosta aktivne u njoj..
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
I bravo za sve curice i dečkiće danas♥️💙♥️💙♥️💙♥️💙🙊🙊🙊🙊 sretno svim curama ovaj tjedan🙏
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Ja isto planiram na pramenove za kojih mjesec dana.
Cestitam svima na dobrim pregledima, i otkrivanju spola. Cini se da deckici opet vode. 😄
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Unazad 2 sedmice korostim Pregnatol Multi + (da li neko od vas koristi ?), i skontala sam da mi je od njega nas muka i navila mi se kiselina.
Super je teranova prenatal,ali sretno s trazenjem,jer je nigdje nema na stanju. Ja sam uzela almageu prenatal jer ima dosta aktivne u njoj..
I uz nju ti pijem jos dodatno aktivnu folnu jednu dnevno..ukupno preko 1000mcg metilfolata..
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
Femibion ti ima aktivnu folnu, a ja sam uz femibion pila i dodatnu aktivnu folnu kiselinu prvih 14 tjedana, isto zbog trombofilije. Sad samo femibion.
It’s a girl 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji