Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SelmaD
    18. Travanj 2023. 15:33

Drage moje,danas doktor zvao muza,jer ja ne razumijem dobro njemacki j.,harmony test gotov,kaze super,sve,sutra ce doci  test je li djecak ili djevojcica 😊😊😊😊😊😊😊

Saraa12
    18. Travanj 2023. 15:45

misscooking

Vezano za kombinirani probir u Petrovoj. Da li se to mora naruciti ili samo dođem?

Hej, nije više da se samo dođe mora se naručiti putem maila, ja sam samo došla no onda mi je dogovoren termin za par dana kada sam obavila krv i uzv.

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

• misscooking
    18. Travanj 2023. 16:11

Saraa12

misscooking

Vezano za kombinirani probir u Petrovoj. Da li se to mora naruciti ili samo dođem?

Hej, nije više da se samo dođe mora se naručiti putem maila, ja sam samo došla no onda mi je dogovoren termin za par dana kada sam obavila krv i uzv.

Ali rekao ginekolog da to moram u roku od 24h obaviti jer tako samo vrijedi. Idem baš sad zvati Petrovu 

• misscooking
    18. Travanj 2023. 16:14

misscooking

Saraa12

misscooking

Ali rekao ginekolog da to moram u roku od 24h obaviti jer tako samo vrijedi. Idem baš sad zvati Petrovu

Da li ste dobili termin u roku ili?jer sam ja 11tj a ne bih baš čekala do 13tj kad je zadnje

mami_m
    18. Travanj 2023. 16:24

Lena1897 ja sam prosle sedmice u DM u Ferhadiji dobila isto ovako bogatu vrećicu poput Jelušićkaa 🤣🤣. Dnevnik i bonovi za aplikaciju 😅
    Cestitam cure na dobrim pregledima i na novim otkrivenim spolovima 🥰
    Nas iduci pregled je za 10 dana
    Unazad 2 sedmice korostim Pregnatol Multi + (da li neko od vas koristi ?), i skontala sam da mi je od njega nas muka i navila mi se kiselina .
    Imate li preporuciti neke vitamine sa aktivnom folnom

🧑 31
    👩 27
    👧❤ 5
    10/22 💔 missAb 8tt
    🩸Trombofilija
    27.1. ➕️🥰
    clexane 💉
    👭🩷🩷

• Latica1111111
    18. Travanj 2023. 16:33

mami_m

Lena1897 ja sam prosle sedmice u DM u Ferhadiji dobila isto ovako bogatu vrećicu poput Jelušićkaa 🤣🤣. Dnevnik i bonovi za aplikaciju 😅
    Unazad 2 sedmice korostim Pregnatol Multi + (da li neko od vas koristi ?), i skontala sam da mi je od njega nas muka i navila mi se kiselina.

Super je teranova prenatal,ali sretno s trazenjem,jer je nigdje nema na stanju. Ja sam uzela almageu prenatal jer ima dosta aktivne u njoj..

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

• Latica1111111
    18. Travanj 2023. 16:34

I bravo za sve curice i dečkiće danas♥️💙♥️💙♥️💙♥️💙🙊🙊🙊🙊 sretno svim curama ovaj tjedan🙏

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

MomM.94
    18. Travanj 2023. 16:35

Ja isto planiram na pramenove za kojih mjesec dana. 
     Cestitam svima na dobrim pregledima, i otkrivanju spola. Cini se da deckici opet vode. 😄

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Latica1111111
    18. Travanj 2023. 16:36

Latica1111111

mami_m

Unazad 2 sedmice korostim Pregnatol Multi + (da li neko od vas koristi ?), i skontala sam da mi je od njega nas muka i navila mi se kiselina.

Super je teranova prenatal,ali sretno s trazenjem,jer je nigdje nema na stanju. Ja sam uzela almageu prenatal jer ima dosta aktivne u njoj..

I uz nju ti pijem jos dodatno aktivnu folnu jednu dnevno..ukupno preko 1000mcg metilfolata..

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

• Lola1212
    18. Travanj 2023. 16:45

mami_m

Femibion ti ima aktivnu folnu, a ja sam uz femibion pila i dodatnu aktivnu folnu kiselinu prvih 14 tjedana, isto zbog trombofilije. Sad samo femibion.

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.