Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Artemida1990
    18. Travanj 2023. 14:44

Jagoda01

kiki13

Lana99

MomN.93

Hvala svima. Baš je olakšanje kad znaš da je sve ok 🙏🙏
    Ali žene drage, ja sam non stop sanjala da nosim dečka i danas me pitaju jel' znam spol, ja kažem da ne s kažu oni dolazi vam dečko 🙂🙂🙂

I ja sam noćas sanjala da imam 2 bebe i oba dečka, a ne nosim blizance😅 i baš mi intuicija govori da je muško pa sam nestrpljiva😂

Sve ovisi o tome oce rasirit noge ili ne 😅

Kako ti rece to za noge, na ovom zadnjem pregledu govori doktor evo desna noga, evo lijeva, reko a imal sta između nogu? 😆 sreca pa je doktor stranac pa me izgleda nije ni skonto, al sestra se smijala, a ja tek skontala kako sam glupo rekla😄

Hahahha bas sam se nasmijala 🤣

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

• Vesna2103
    18. Travanj 2023. 14:47

Ja idem sutra na farbanje. Pitala sam i dr., rekao je kako su prošla prva tri mjeseca da mogu ići bez bojazni.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

• Vesna2103
    18. Travanj 2023. 14:49

Vesna2103

Ja idem sutra na farbanje. Pitala sam i dr., rekao je kako su prošla prva tri mjeseca da mogu ići bez bojazni.

Ovo je odgovor pikulici.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

• misscooking
    18. Travanj 2023. 14:52

Vezano za kombinirani probir u Petrovoj. Da li se to mora naruciti ili samo dođem?

• pikulica
    18. Travanj 2023. 14:57

Aa super..isla sam prvo nazvat frizerku pa onda pisat odgovor 😂 nece meni nitko brojat sjede po glavi 😂😂😂 

Čestitam svima na dobrim nalazima.. 🥰  

amarenna
    18. Travanj 2023. 14:58

misscooking

Vezano za kombinirani probir u Petrovoj. Da li se to mora naruciti ili samo dođem?

Samo dođeš 😊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

La_Lupa
    18. Travanj 2023. 15:10

Cestike svima na dobrim pregledima 😍 
    Pikulica ja se farbam, sve normalno ☺️ 
    Flowerson drago mi je da to popustajj mucnine, ja sam imala zadnje povracanje sad u nedjelju i od tada tu i tamo neki nagon na povracanje mi dodje ali ni blizu u mjeri kako je bilo… cini mi se da su napokon te moje mucnine pri kraju, jedino jos uvijek kavu ne mogu ni primirisati (a ni boraviti u zagusljivom prostoru) 🙈

BabyBoy 💙

• Lola1212
    18. Travanj 2023. 15:13

Evo i nas s anomaly scana, sve uredno i stize nam djevojcica, ali to smo vec znali s Niftija 🥰 

Cestitke svima na urednim pregledima, ne mogu vjerovat da nas je toliko vec na pola! 
    Netko je gore pitao za farbanje, ja jos nisam otkad sam trudna, ali idem na pramenove najnormalnije sljedeci tjedan. 

It’s a girl 💞

teich95
    18. Travanj 2023. 15:13

Cestitke na dobrim pregledima i otkrivenim spolovima 💙💙

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

RozaNessa
    18. Travanj 2023. 15:24

Čestitke svima na dobrim pregledima! 
    Evo i ja danas bila na pregledu. Bebica je super. Jedino sam se iznenadila da mi nije ultrazvuk radio preko trbuha nego vaginalno. 
    Isto planiram na pramenove u skoroj budućnosti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.