Hvala za popis.. ☺️
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Teich super za spisak i ja sam se pitala sta treba 😘
Da li imate nekad osjećaj da vas beba bubne u po grlića?
Od sinoc da 🙈😆
Ima li ovde neka iskusna mama da kaze sta realno treba da se pripremi za bebu za prve mjesece zivota? Mislim na odjecu, namjestaj, kolica, flasice i sve to. 🥰
Takodje inza porodjaj?
https://ibb.co/SwBtVC6
Taman sam sinoc pisala sta mi je stvarno trebalo u bolnici.. a za prve mjesece cu ti napisati u toku dana sta je meni najvise koristilo 😊
Kakvi su to vrazji sesirici hahahahha svi mi spominju neke sesirice 🙈🤣 jucer mi je muzeva rodica natipkala stvari i stvari za porod i bolnicu da nisam tila niti citat jer me tako oprala jos veca panika nego sto je do sad bila 🙈 imam vremena zeno, pusti me u blazenom neznanju jos malo 😅 uhh… 🥴🥴🥴
Te neke puste stvari za cice i bradavice nam ne tribaju, ako necemo dojiti? Ili? Ako mi bas bude islo mliko cu se izdajat, al cicanje nema sanse 🙈
Ja se digla jutros s krvavim nosom 🙄
A nece ti mliko ici ako ne bude cicanja 🙈
Ja sam se s prvim mucila 5mj i to je bila kalvarija. Tek kasnije sam skuzila da dojenje nije islo jer mali ima visoko tzv aristokratsko nepce. Nisu pomagali ni sesirici,ni nista. Sesiric ti je inace silikonski nastavak koji stavis na bradavicu da beba lakse uhvati, pogotovo ako su ti bradavice male ili uvucene. Izgleda ko nastavak za bocu.
S drugom malom je dojenje bilo ko pjesma. Od prve sekunde je tako lipo i bezbolno islo i dojila je godinu dana.
Viruj mi, ako ti dojenje krene, 10000 puta je lakse i jednostavnije nego muckanje i pranje bocica, steriliziranje itd..
Al ako si bas odlucila ne dojit, onda radije odma uzmi tabletu za zaustavljanje mlika, jer bi si samo mogla upale navuci
Selma, čestitam na curici!
Teich, puno ti hvala na popisu, spremila sam si
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
I ja budala sinoć uhvatila čitat o iskustvima s porodima, bolnim dojenjima, svim tim silnim dodacima za sise i bradavice, izgledalo mi je kao da neki faks trebam završit, a ne rodit dijete haha. Plus kad pročitam te vrste nepca kod beba… onako, šta?? Najradije bi odma dala bočicu i riješila stresa i bebu i sebe Ali ajde, probat ćemo to magično dojenje, valjda ću dotad savladat svoju fobiju od toga… ne valja se stresirat prije vremena!
Prvo nisam uspjela dojiti, drugo dijete sam dojila i samo mogu reći koliko je sve jednostavnije kada dijete prihvati dojku i kad se uspješno povežemo dojenjem.
Toliko manje stresa sa bočicama, mlijekom koje odgovara, zagrijavanjem, sterilizacijom itd....
Tako da se opet nadam uspješnom dojenju 😊
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
E pisala sam neki dan za Omnibiotic Pandu probiotike i sad su na njihovoj stranici 20% ako bi ko kupovao. Ja sam naravno kupila jucer i dosla doma i tek onda vidila da su na snizenju tamo. 🤣🤣
Da, vidjela i ja jučer. Inače imate super profil na ig: ma.ma.farmaceut
Ima jako puno korisnih savjeta, baš je jučer pisala i za pandu 🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ako mislite dojit morate se pripremiti jer zna biti "zajebano" prvih mjesec dana.. Prvo dok se beba nauci papati,a i mi sake kako da bebu drzimo itd.. Ja sam imala problem nije znao vuc pa mi rane napravio pa smo pregrmili sa sesiricima i koje kakvim kremama oblozima, pa dobijala upale od previse mljeka a njemu nije toliko trebalo pa se izdajala ma svasta nesto.. Iskreno nadam se da cu sada bebu dojiti duze nego sina jer sam njega morala prestat dojit kad je imo 4mj. A i sad necu dozvoliti zenama oko sebe da me uce majcinstvu jer su mene ubili u pojam da slabo dobija na kilazi itd pa sam i ja pocela panicit i otislo mi mljeko preko noci.. Naravno ako nezelite dojiti imate pravo,meni je ginekologica propisala tablete da prestanak laktacije jer mi je znalo jos poslje curiti pomalo pa sam je pitala dal postoji nesto i dala mi tablete koje sam pila tjedan dana.
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Hvala Teich za spisak 👍🩷🌺
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Evo otprilike sta je nama bilo najkorisnije prvih par mjeseci.
Kolica,
kinderbet,
komoda ili dio ormara za bebine stvari,
kadica za kupanje,
torba za bebine stvari (ja imam od kolica),
dekica,
posteljina tj plahte na krevetic,
rucnik za kupanje,
tetra pelene,
vlazne maramice,
bekutan 2 u 1 (i sampon i gel za kupanje) ili neki drugi babylove je isto super,
pelene za bebu,
pavloviceva mast,
cetka za kosu, skarice za noktice ( ja sam kupila aventov cijeli set u dmu),
pelene za siroko povijanje,
aspirator za nos,
ja sam koristila uz dojenje avent anticolic plasticne bocice ali ovaj put uzimam staklene,
izdajalica,
za pupak gazice,octenisept sprej i prasak tyrosur.
bodici, donji djelovi trenerkica ili tajce, gegice (to je kod nas kad je sve iz jednog djela), carapice. Ruku na srce mozete oblaciti sta zelite ali kad je beba mala gledali smo da ga sto manje cackamo pa smo ga jednostavnije oblacili pogotovo kad smo kod kuce stalno.jedino sto ja nista nisam uzimala 50br nego odma 56-62 jer jako brzo rastu 😊 nemojte se zahvaljivati i ja sam sama ispitivala i ispitujem i sada 😁
E da ja sam puno koristila ljulju i vrtic i podloge za pod od 3mj,a ovaj put pripremam i gnjezdo od kako se beba rodi. 😊 vjerovatno sam i zaboravila nesto ali nezamjerite ❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji