Draga i mene od pocetka trudnoce pa i danas dan zna tako ispod rebra nekako na lijevoj strani zigati,bude kao tezina neka,nadam se da nije nista,zaboravila sam pitati svog dr za to,jer nije cest bol,ponekad se javi
E baš tako da, imam osjećaj kao da su mi popaljeni svi trbušni mišići
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Kiki, a bome da, samo neka se sve nastavi kao i do sada ❤️
Cure, čitam sad na stranici HZZO-a vezano za porodiljni nakon komplikacija..dal sam ja ovo dobro shvatila i znači da ipak komplikacije ne ulaze u prosjek za porodiljni? Ako je to tako, onda je ovo odlično.
https://ibb.co/K9Px10Y
Pozdrav 🙋🏼♀️ Upadam vam s ljetnih beba za pitanje o komplikacijama. Baš sam krajem prošlog mjeseca predavala papirologiju i komplikacije ne ulaze u prosjek za porodiljni. Potvrda o plaći koju je potrebno predati sadrži podatke o isplaćenim plaćama u posljednjih 6 mjeseci prije mjeseca u kojem je nastupilo bolovanje. Meni su komplikacije otvorene u ožujku, a plaće koje ulaze u prosjek za porodiljni su od kolovoza '22. do siječnja '23. godine, tih 6 mjeseci. Evo, pa ako pomaže ta informacija 😊
L 💝 2013. | and in this world, she is my world |
V 💙 2023. | we made a wish and you came true |
Koliko sam ja upućena komplikacije su oko 4200 kn pa tak svejedno a ovih 6 mj se gleda prije otvaranja bolovanja kao što kaže mom. A da, 45 dana prije ide već sto posto plaća što je odlično. Dr
Koliko sam ja upućena komplikacije su oko 4200 kn pa tak svejedno a ovih 6 mj se gleda prije otvaranja bolovanja kao što kaže mom. A da, 45 dana prije ide već sto posto plaća što je odlično. Dr
Tako je. S tim da su meni u obračunu plaće rekli da prije nego otvorim ovih 45 dana prije termina ponovno dođem na izračun prosjeka (nama bi trebala nešto rasti osnovica sad od 1.4), kao možda će mi biti bolji izračun prosjeka.
Ali znam da su mi cure s posla koje su trenutno na porodiljnom rekle da su prvih 6 mjeseci dobivale oko 8000 kn
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Prvih 6 mj dobije se puna plaća, ako je 11000 kn dobiješ 11000 kn, drugih 6 mj max 7500
Tako je. S tim da su meni u obračunu plaće rekli da prije nego otvorim ovih 45 dana prije termina ponovno dođem na izračun prosjeka (nama bi trebala nešto rasti osnovica sad od 1.4), kao možda će mi biti bolji izračun prosjeka.
Ali znam da su mi cure s posla koje su trenutno na porodiljnom rekle da su prvih 6 mjeseci dobivale oko 8000 kn
Max mozes dobit 7500 koliko znam, ako je placa veca isto toliko, ako je manja onda taj iznos place. To su sad kao digli na 7500, bilo je 7000, sto ne?
To je za drugih 6 mjeseci.. Max 7500..
A za 45 dana do poroda i prvih 6 mjeseci ide prosjek zadnjih 6 mjeseci
Ja reko super, sva sreća pa je zadnjih 6 mjeseci bilo duplih smjena i praznika i vikenda i plaće su bile dobre 😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Prijavljujem najnoviji simptom- bas povecane bradavice na grudima zadnjih nekoliko dana. Jel jos tko to primjetio u ovim tjednima?
It’s a girl 💞
Prijavljujem najnoviji simptom- bas povecane bradavice na grudima zadnjih nekoliko dana. Jel jos tko to primjetio u ovim tjednima?
Da i kod mene su veće 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jesam ja🤭
Prije su mi bile skoro ko u djevojcice, a prekjuce se poslije tusiranja ogledam, sokirala se, bas se povecale i potamnile. Meni nesto drago🥰
Sve isto 😁
It’s a girl 💞
Nama je isto sad porasla osnovica pa sam odlučila još malo raditi 😄 pa da mi bar nekoliko plaća uđe u taj prosjek. Da, onih drugih 6 mj je max 7500 što je isto ok. Prije je koliko znam bilo 4 i nešto. Ovo je sad solidno.
Sortiraj odgovore
Najstariji