A ono što sam htjela pitati jeste da li neka od vas pati od bola u kružnom ligamentu već sada? Meni je rečeno da se radi o ligamentu iako sam mislila da se to javi tek kasnije. Nadam se da je stvarno ligament samo. Nije to neka bol nego više kao zatezanje blizu kukova i meni je evo dva dana neugodno baš kad ležim.
Uh joj kad kihnem ili se nakasljem a nisam se namjestila kako treba ko da me nožom ubode u preponi 😅
evo i slikicehttps://ibb.co/ZMjWy8h
Bas slatka slika,mislim da i ja vidim pisulinca 🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Imam pitanje vezano za ospice. Kao mala sam bolavala. Sve ostale vakcine sam primila jos kao mala. Da li bi se sad trebala brinuti s obzirom da mala od brata ima a sutra cemo se sresti???
Imam pitanje vezano za ospice. Kao mala sam bolavala. Sve ostale vakcine sam primila jos kao mala. Da li bi se sad trebala brinuti s obzirom da mala od brata ima a sutra cemo se sresti???
U pravilu ne, kćer je imala kada sam bila trudna sa sinom, i nisam ih naravno opet dobila jer sam već preboljela, tako da bi trebalo sve biti okej 😊
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Ja sam u prvoj trudnoci isla na more u sedmom mjesecu, bilo je kupanje presvlacenje setnja po hladovini i sve je super proslo.
Kad sam usla u 9ti mjesec isla sam na CTG svako 5, pa svako 3, pa 2 dana, tako da je pred kraj bolje biti blizu kuce.
Upratila sam da ste se vecina vas hvali kako im je kosa super, kod mene je stanje bas lose, pojavila mi se perut, tjeme me tako svrbi, i kosa bas masti (nisam mjenjala sampon, tako da ne mogu povezati uzrok).
Radila sam komplet krvnu sliku i urin i u urinu ima nesto bakterija, imate li preporuku sta da koristim?
Koliko znam nece ti dat nista ukoliko urinokultura nije pokazala o kojoj bakteriji se radi..ako je urinokultura sterilna,a sediment urina nije,ne rade dramu i to tumace urednim nalazom i u pravilu je dovoljna neka d-manoza..
10/22 💔 13+tt
👨🦱35🙋🏻♀️34
I ja jos tjedan dana i tocno pola. Ne mogu vjerovati kako je proletilo 😁 U utorak nam je onaj veliki detaljni pregled, jedva cekam. Kod mene i dalje probadnja, grcevi… vise se ni ne obazirem.
It’s a girl 💞
I ja sam u utorak na pola puta (trakica mi kasni jedan dan 🙈)
I taman u utorak radimo anomaly i možda konačno saznamo spol 😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Mamasc a nazalost svasta se moze dogoditi… Ja se necu kupat ako more nije cisto i ako je ledeno, to nebi ni inace, al plaze su svako lito pune trudnica pa se nekako ne brinem. Samo tribam se naviknut na presvlacenje sto inace ne radim 😅
La lupa moja sestra je prvo rodila 3 tjedna ranije pa ono, ja cu bit od 1.8. u panici hahahahha a i radije bi rodila 2 tjedna ranije nego prenila tjedan dana ako cemo iskreno 😅
Poisonivy glavno da je beba u redu! I mene sad ceka jedan duzi uzv, jedva cekaaam…
Mimica, amarenna i ja smo jos koji dan pa tocno na pola puta vec 🙂🙂🙂 (mozda sam kog jos izostavila). Racunam jos dva miseca uzivanja i onda krecu one zavrsne tegobe 😅🥴
Ne mogu vjerovati da smo već skoro na točno pola puta 😍😍 još malo uživanja a onda 6 7 i 8 mjesec kad počnu vrućine i trbuh naglo rasti bit će veselo 😁 meni sutra stižu haljine iz sinsaya nadam se da će biti kakve su na slikama jedva čekam da ih nosam 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji