Kiki ma grcevi su najbolji simptom, znak da se maternica rasteze 😉
Joj cure jos 2 dana i konacno i moj uzv opet. Bar neke koristi od ivfa, jer nznm kako bih izdrzala da mi je pregled svaka 4 tj
Tjesim se da se kasnije beba javlja pa ce nam onda biti lakse 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Lalaland joj blago tebi, za dva dana ultrazvuk. Ja tek 15.02 😮💨 poludit do tad... Pogotovo uzevši u obzir da su mučnine kod mene nepostojeće.
Kiki i ja sam prelijeeena, ništa mi se ne da.
Jelusicka
Vidiš da je sve ok... Drago mi je da si se riješila neizvjesnosti
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Pozdrav,
da li je itko radio test i bio mu lažno negativan, tj nije odmah pokazao trudnoću?
M kasni danas 2 dana, jutros sam radila test od 25mIU/mL, i nema ništa. Inače mi je ciklus preuredan, točno 28 dana (zadnji mjesec je bio 26), ali mi nikad nije kasnila.
Hvala!
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
U pravilu, ako ti menga kasni vec dva dana, test bi trebao pokazati plus ukoliko je doslo do trudnoce :/
It’s a girl 💞
Kiki ma grcevi su najbolji simptom, znak da se maternica rasteze 😉
Joj cure jos 2 dana i konacno i moj uzv opet. Bar neke koristi od ivfa, jer nznm kako bih izdrzala da mi je pregled svaka 4 tj
Tjesim se da se kasnije beba javlja pa ce nam onda biti lakse 😁
I meni je 2.2 i to je isto razmak dva tjedna 🙈 (ako ga bude 😅)… Neznam kako cu izdrzat kad bude veci razmak..
Jelusicka drago mi je da je sve ok 🙂
Amarena bome treba izdrzat to povracanje, a jos imas dvoje malenih doma 🙈 nadam se da ce uskoro prestat…
Ja sam tako umorna i lijena… Evo sad razmisljam ocu li oprat kosu ili kupaonu, necu oboje nema sanse (a trebalo bi 😅) hahhahaha bas mi se neda…
Bome i ja sam umorna i lijena totalno 😅 meni sljedeći pregled tek 24.02. 🙈💫
Najsigurnije je izvaditi betu iz krvi..
A protiv mučnina pomaže jesti malo, češće, ma zapravo kad te uhvati ne pomaže ništa 🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Rekla mi je frendica da setnje i svjezi zrak pomazu za mucnine.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Cesce a manje jest za mucnine, meni se to pokazalo super za mucnice. Prije sam se znala najest ujutro bas puno i cijeli dan mi bila muka, sad jedem cesce a manje i nisu tak izrazene mucnine. Kak se vi osjecate? Ja sam jucer bas bila koma bezvoljna, dok sam se danas probudila super volje i samo bi cistila. 🤣 Eh ti hormoni. Dal idete vi na kombinirani probir? Ja sam se narucila i trebala bi ic 24.02, taman oko 12tt.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Cesce a manje jest za mucnine, meni se to pokazalo super za mucnice. Prije sam se znala najest ujutro bas puno i cijeli dan mi bila muka, sad jedem cesce a manje i nisu tak izrazene mucnine. Kak se vi osjecate? Ja sam jucer bas bila koma bezvoljna, dok sam se danas probudila super volje i samo bi cistila. 🤣 Eh ti hormoni. Dal idete vi na kombinirani probir? Ja sam se narucila i trebala bi ic 24.02, taman oko 12tt.
Ja bi trebala ici, gdje si se narucila?
Ja bi trebala ici, gdje si se narucila?
U Vinogradsku. Gdje si ti planirala?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji