Kod me nema testova nikakvih negdje sam već to pisala ovdje to nije praksa neznam ni jednu ženu da je to radila 💁♀️🤷♀️ valjda će sve biti ok. Što se tiče mučnina nemam savjet jer mi nije muka jedem sve i svašta. Mislim da sam pravo sretna. Ono što prakticiram jeste kretanje što više danas šetnja na poslu hodanje i tako. Kad osjetim da mi je dodijelio sjednem odmorim.
Meni je isto kao Jelušićki, bez mučnina, jedem sve 😮💨😌
A što se tiče kombiniranog, ja ću ići na nipt 15.02.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Cure ja u panici. Imala sam tamno smedi iscjedak maloprije, nije bilo svjeze krvi, nego samo to smede i kod brisanja, sad ga vise nema. Poslala sam ginekologici mail al bila je ujutro. Dal je moguce da je to nuspojava duphastona kojeg sam pocela jucer piti?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Cure ja u panici. Imala sam tamno smedi iscjedak maloprije, nije bilo svjeze krvi, nego samo to smede i kod brisanja, sad ga vise nema. Poslala sam ginekologici mail al bila je ujutro. Dal je moguce da je to nuspojava duphastona kojeg sam pocela jucer piti?
Hmm mislim da to nije ništa strašno i mislim da smo sve u jednom trenutku imale to smedarenje. možda da vidiš sa doktorom za utrogestan vaginalete? Duphaston bi to trebao pomoći da ne dođe do krvarenja.
Lalaland joj blago tebi, za dva dana ultrazvuk. Ja tek 15.02 😮💨 poludit do tad… Pogotovo uzevši u obzir da su mučnine kod mene nepostojeće.
Kiki i ja sam prelijeeena, ništa mi se ne da.
Jelusicka
Vidiš da je sve ok… Drago mi je da si se riješila neizvjesnosti
A da pitas dr jel mozes prije doci? Mislim ako smo anksiozne, zasto nam to rade..
Pogotovo nakon prođenog ivfa.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ja sam isto citala da malo krvarenja nije nista.
Zapravo, moze biti i svjeza krv pa da iato zavrsi dobro.
Ako ti je lakse, otidi na hitnu da te pregledaju.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Cesce a manje jest za mucnine, meni se to pokazalo super za mucnice. Prije sam se znala najest ujutro bas puno i cijeli dan mi bila muka, sad jedem cesce a manje i nisu tak izrazene mucnine. Kak se vi osjecate? Ja sam jucer bas bila koma bezvoljna, dok sam se danas probudila super volje i samo bi cistila. 🤣 Eh ti hormoni. Dal idete vi na kombinirani probir? Ja sam se narucila i trebala bi ic 24.02, taman oko 12tt.
Ja bi trebala ici, gdje si se narucila?
U Vinogradsku. Gdje si ti planirala?
Poslala sam na Sv. Duh email pa cekam odgovor
Evo da se i ja ovde javim sa Update-om 🥰 danas sam isla na prvu kontrolu. Kao sto rekoh veliki strah sam imala zbog pobacaja prije tri mjeseca. Ali danas je sve ok 7+4 sam 🥰 srcek kuca i mali medo se pomjera 🥰 ja sam se zaljubila tacno 😂 Nasla mi je mali miom ali svega par milimetara. Kaze nece biti problema. Ja sam inace u Njemackoj, uradjeni su mi svi nalazi, izvadjena krv, brisevi i urin. Eto bas sam srecna. 🥰 Sledeca kontrola je za 4 nedelje.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Hvala cure, malo ste me smirile. Odlucila sam ne panicariti, poslala sam ginekologici mail i nadam se da ce me primiti sutra. Poslije se nije pojavilo vise nista, mucnine su i dalje prisutne pa se nadam da je sve oke. ❤️
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Evo da se i ja ovde javim sa Update-om 🥰 danas sam isla na prvu kontrolu. Kao sto rekoh veliki strah sam imala zbog pobacaja prije tri mjeseca. Ali danas je sve ok 7+4 sam 🥰 srcek kuca i mali medo se pomjera 🥰 ja sam se zaljubila tacno 😂 Nasla mi je mali miom ali svega par milimetara. Kaze nece biti problema. Ja sam inace u Njemackoj, uradjeni su mi svi nalazi, izvadjena krv, brisevi i urin. Eto bas sam srecna. 🥰 Sledeca kontrola je za 4 nedelje.
Cestitaaaam! 🥰🥰🥰 Nadam se da cu i ja imati lijepe vijesti u ponedjeljak!
@MomM.94 vjerujem da nije nista strasno i da ce te doktorica sutra dodatno umiriti 😍
Hvala 🥰 Zelim ti srecu na pregledu i da nam pises ovde obavezno 🥰
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji