Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    31. Siječanj 2023. 09:44

Mimica91

Ja mislim da to ništa loše ne znači. Meni je tako stalno, jedan dan me ne bole, dugi bole.

Nisam jedina znači već sam pomislila da sam luda 😅😅

lalaland1991
    31. Siječanj 2023. 09:59

Jelušićkaa

Bože sacuvaj izluditi dok se ne porodi. Je li imao tko slične simptome da mu prestane osjetljivost grudi i ostalih simptoma pa se vrate i tako ukrug?

Da, meni je isto tako. Mucnina mi je isto nestala al nastojim razmisljati pozitivno. Odi na uzv ako ce ti tako biti lakse!

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

teich95
    31. Siječanj 2023. 10:09

Cure neznam dali znate ali evo ja sam danas saznala da ne e-građani imamo uvid u sve nase nalaze.. Bas sam sad vidjela svoj nalaz krvi sto sam vadila jucer,on je super. Sad cekam ostale da vidim 😁 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Jelušićkaa
    31. Siječanj 2023. 11:12

Jagoda01

Jelušićkaa

Bože sacuvaj izluditi dok se ne porodi. Je li imao tko slične simptome da mu prestane osjetljivost grudi i ostalih simptoma pa se vrate i tako ukrug?

Evo ja sam u subotu bila bas dobro, vozila se u autu 6 sati, 500 kilometara i setala 4 sata, samo malo noge boljele, nista drugo, a vec jucer sam plakala od muke, toliko mi se simptoma odjednom desilo, svi se vratili… Pa valjda je normalno

Ma da valjda je normalno ne može se biti raspoložen svaki dan isto hormoni luduju. Nadajmo se najboljem ❤️

• Baby❤
    31. Siječanj 2023. 11:30

Hej curke, zanima me ako koja koristi heparin dal se bodete samo u trbuh? Ja bi htjela probat u nogu al nekako mislim da necu uspjet haha.
    Imam onako dosta tvrde noge tu gore i kad pritisnem s prstima mi je onako sve kao celulit one kvrzice pa me strah da to bi moglo boljet 🤣

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Jelušićkaa
    31. Siječanj 2023. 13:12

Samo da javim bila sam na uzv bebač raste srce kuca moj gummy bear ❤️ hvala žene izludih danas haha

• Lola1212
    31. Siječanj 2023. 13:48

Jelušićkaa

Samo da javim bila sam na uzv bebač raste srce kuca moj gummy bear ❤️ hvala žene izludih danas haha

Jesi to bila narucena na redovni pregled il si otisla zato jer si mislila da nesto nije ok? Meni je drugi pregled tek 21.2., ja stvarno ne znam kako cu izdrzati do tad, a glupo mi je zvati gin i reci da bih dosla ranije jer mi ranije realno ne moze ocitati nuhalni ni raditi nifty sto nam je plan za sljedeci pregled. Znaci mogao bi samo uraditi ultrazvuk za moj mir da znam da je sve ok

It’s a girl 💞

Jelušićkaa
    31. Siječanj 2023. 15:10

Lola1212

Jelušićkaa

Jesi to bila narucena na redovni pregled il si otisla zato jer si mislila da nesto nije ok? Meni je drugi pregled tek 21.2., ja stvarno ne znam kako cu izdrzati do tad, a glupo mi je zvati gin i reci da bih dosla ranije jer mi ranije realno ne moze ocitati nuhalni ni raditi nifty sto nam je plan za sljedeci pregled. Znaci mogao bi samo uraditi ultrazvuk za moj mir da znam da je sve ok

Ja inače radim u poliklinici ima raznih profila doktora i sva sreća danas ginekolog moj dolazi. Došla doktorica pijemo kavu priča kako je jutros jedna spontani imala što je dolazila kod nas. Ja poplavila znači u sekundi zlo mi i ispričam joj kako se od jucer psihički ne osjecam dobro utuvilo to u glavu plus te informacije sa svih strana me udaraju a nemogu pobjeći jer radim tu gdje radim i dešava se stalno samo što sam sad to počela doživljavati. Tako da me je pregledala odmah ja mislim da sam joj najgori pacijent 😅😅😅

• Lola1212
    31. Siječanj 2023. 15:14

Jelušićkaa

Lola1212

Jelušićkaa

Ja inače radim u poliklinici ima raznih profila doktora i sva sreća danas ginekolog moj dolazi. Došla doktorica pijemo kavu priča kako je jutros jedna spontani imala što je dolazila kod nas. Ja poplavila znači u sekundi zlo mi i ispričam joj kako se od jucer psihički ne osjecam dobro utuvilo to u glavu plus te informacije sa svih strana me udaraju a nemogu pobjeći jer radim tu gdje radim i dešava se stalno samo što sam sad to počela doživljavati. Tako da me je pregledala odmah ja mislim da sam joj najgori pacijent 😅😅😅

Super da je sve u redu :) 

It’s a girl 💞

amarenna
    31. Siječanj 2023. 15:54

Sve je to ok, svaka trudnica ima strahove, pogotovo u početku. Ja baš pisala neki dan da se mučnine smanjile, danas evo pol dana povraćam 🙈 to blaženo stanje 🤰👶 normalno je da strahujemo i da se brinemo, no kad stvarno osjetimo da nešto nije kako treba svakako je najbolje otići na pregled. Bogu hvala da je sve uredu i kako treba, sad samo smireno bit će sve ok 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.