Benkinaacestitam na super pregledu, bebica raste. 🥰
Jagoda01 ma kontrakcije su sigurno od nervoze, uzbudenja, sve ce biti oke. ❤️ I cestitam na srceku. ❤️
Vidim da nas ima par s pregledom 25.01. Mi smo ugledali plus 27.12 i bas mi to nekak dugo cekat za prvi pregled, vec sam par puta mislila se narucit privatno, al sam odustala jer vjerujem da je sve kak treba biti.😊
MomM.94 sigurno je sve ok I kako treba biti, nema razloga da ideš prije jer se sad bude baš lijepo sve vidjelo. Mene je naručio ranije na prvi pregled samo iz razloga jer sam ostala trudna 3mj nakon pobacaja (blighted ovum) pa da provjeri. Imala sam srece pa je srceko titralo već na prvom pregledu , a sad se nadam da ćemo ga 25.01. I čuti 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure, jesu vama simptomi konstantni? Ja od sinoc ludim jer imam osjecaj da su mi grudi malko ispuhale i da vise nisu onako napete :(
It’s a girl 💞
Cure, jesu vama simptomi konstantni? Ja od sinoc ludim jer imam osjecaj da su mi grudi malko ispuhale i da vise nisu onako napete :(
Ja sutra ulazim u 8. tjedan i kao da su mi svi simptomi nestali. Svi mi kažu kako je super što tako dobro podnosim trudnoću, ali ja sam preplašena. Drugi pregled imam 31.1. Inače, toliko se osjećam ne-trudnom da mi je uopće bilo kome čudno priopćiti tu vijest, iako sam na prvom pregledu vidjela bebicu i čula srce.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Ja sam danas obavila pregled, trudni smo 6+4, za sad je sve ok i sljedeća kontrola nam je za 2 tjedna 🙂🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Evo danas prvi pregled, 7+ 3 smo. ♥️ kuca i sve je u redu. Sljedeci pregled za mjesec dana gdje cemo raditi nuhalni i nifty. Nemam mucnina, kaze dr da to nema veze ako je sve u redu na ultrazvuku. Bas sam sretna!
It’s a girl 💞
Pozdrav, da se pridružim, zadnju M sam imala 20.12. ciklusi su mi 30 dana a na dan kad sam trebala dobiti sam odradila test jer sam osjećala da se nesto dogadja, i vidjela 2 crtice ♥️. Od simptoma po cemu sam posumnjala su zgaravica koju sam imala u prosloj trudnoci isto, puno piskenja te svako malo sam bila umorna. Idem 24.1. na prvi pregled, ne mogu docekati samo da doktor potvrdi trudnocu i da je sve okej. ♥️
Pozdrav, da se pridružim, zadnju M sam imala 20.12. ciklusi su mi 30 dana a na dan kad sam trebala dobiti sam odradila test jer sam osjećala da se nesto dogadja, i vidjela 2 crtice ♥️. Od simptoma po cemu sam posumnjala su zgaravica koju sam imala u prosloj trudnoci isto, puno piskenja te svako malo sam bila umorna. Idem 24.1. na prvi pregled, ne mogu docekati samo da doktor potvrdi trudnocu i da je sve okej. ♥️
Dobrodosla,cestitke na trudnoci i drzim 🤞🤞 da bude sve po skolski.. uzivajte u ovom snjeznom vikendu (kod nas je zabjelilo,a vidim i dobar dio Hr) 🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jedno pitanje- znate li zasto je netko narucen vec dva tjedna poslije prvog pregleda na novi pregled, a netko tek za mjesec dana?
It’s a girl 💞
Jedno pitanje- znate li zasto je netko narucen vec dva tjedna poslije prvog pregleda na novi pregled, a netko tek za mjesec dana?
Pa meni je konkretno rekao da inače naručuje za 4 tjedna, ali mene će za 2 tjedna zbog mojih drugih usputnih DG, a i u međuvremenu imam kontrolu endokrinologa zbog IR i Hashimota, pa da se usuglase ako treba primjeniti terapiju
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji